Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia, nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci si ceea ce spui!" Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice" Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este drumul invizibil parcurs de om spre societatea in care traieste" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Cititul este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Daca iti schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle

sâmbătă, 30 august 2008

O saptamana noua 30/8/08 saptamana nr 35

Incepand din saptamana care vine voi modifica putin structura expunerilor.La fiecare inceput se saptamana voi comenta pe scurt eventualele stiri fundamentale care au putut sau vor putea influenta piata in general.Voi trece mei apoi la grafice,care vor fi comentate mai pe scurt decat pana acum,acentul ramanand pe nivele si miscari.

Fac aceste schimbari pentru a-mi putea structura timpul mai bine si pentru a putea termina o carte care se va ocupa de strategii de investitie.

Cartea se va numi probabil "Calea spre independenta financiara".

Sper ca aceasta carte sa se deosebeasca de restul cartilor cu aceleasi subiect.Ea va contine putina teorie,cea strict necesara si multa practica cu exemple concrete din realitate.Voi dezvalui in aceasta carte cel putin una din strategiile pe care le-am folosit cu succes in decursul anilor.Va fi o carte la subiect cu "putine" pagini si mult continut.

Dupa parerea subsemnatului o carte de 50 de pagini cu sfaturi si strategii concrete are mult mai multa valoare decat una de 500 de pagini pline de teorie.

In ceea ce priveste "fundamentalele",nimic semnificativ fata de ceea ce am scris duminica trecuta.Cifre economice din Germania imi intaresc inca o data convingerea pe care o am avut-o de mai mult timp.Recesiunea bate la portile Europei!

Niciun comentariu: