Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 30 aprilie 2009

S-a terminat criza!

Comisia Europeana vede sfarsitul recesiunii"

Totusi, VDMA a avertizat ca rezultatele pozitive din ultima luna nu inseamna ca a trecut criza"

Afirmatii redate de ziare.com,ambele in acelasi articol!Gata cu criza dragii lui mosu,hai la cumparaturi si la bilete gratuite de odihna,oferite de ministrul turismului,acompaniata de imnul "come to Romania the land of choice"!Sa fie oare afirmatia comisiei europene citata mai sus,cea care il face pe dl.Boc sa vorbeasca asa de repede?Cu fraze rostite intr-un ritm infernal,termini orice in doi timpi si doua miscari,inclusiv o criza.

Pe cei de la comisia europeana nu i-am auzit vorbind,gandirea lor parand sa aiba totusi o viteza cel putin egala cu viteza cuvantarilor tinute de premier.Poate i-or fi rude?
Oricum concluzia comisiei este clara,se vede sfarsitul crizei.Mai exista avertismente pe aici, pe acolo,dar ele sunt cu siguranta facute de ignoranti".Conducatorii Terei s-au unit in gandire si fapte,salvand si trezind la viata fiecare cadavru nemiscat,rezultatele incep sa apara si ele!

Nu mai are nici o importanta faptul ca aceasta recesiune a fost prima din istorie la al carei cauze au contribuit si factori interni precum derivatele!Faptul ca oamenii planetei au consumat bani fictivi nu mai are nici el vre- o semnificatie!Inca putin si suntem din nou pe sine"!

Bine a facut domnul Tariceanu atunci cand arunca cu miliardele,rau a facut ca n-a lasat un deficit bugetar si mai mare de 5%.Care e problema de fapt,o intrebare pe care o auzi tot mai des in ultimul timp,de la fiecare intervievat,in orice domeniu.O fi avand si oamenii astia dreptate!
Totul se poate repara pana la urma si asta mai ales daca ai invatat sa dai din gura fara sa inghiti.Daca nu se rezolva in practica,se rezolva verbal sau pe hartie,important este ca se rezolva.

Care este problema ma intreb si eu?Singurul raspuns pe care l-as putea scuipa"cu viteza domnului Boc ar fi:nesimtirea si ignoranta umana.

Un comentariu:

dragon spunea...

Criza este departe de a se termina. Vestul este abia in "ochiul" furtunii, iar la noi abia acum incepe criza. Nu cred ca o sa iesim asa de repede din criza... ba din contra sunt convins ca va fi si mai rau de atata (greve, miscari de strada etc.)

Cat timp guvernantii nostri sunt mincinosi si/sau incompetenti, unu la mana nu cunoastem situatia reala si doi la mana n-au nici-o sansa sa "indrepte" situatia.