Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 13 mai 2009

Deficitul bugetar

Comisia Europeana a lansat miercuri procedura de deficit excesiv impotriva Romaniei.

In prognoza de primavara publicata in 4 mai, Comisia Europeana estimeaza ca deficitul bugetar al Romaniei va creste pana la 5,6% din PIB in 2010, de la nivelul convenit in acest an de autoritatile romane, de 5,1% din PIB, dupa standardul european ESA 95. Anul trecut, deficitul bugetar al Romaniei a fost de 5,4% din PIB.

Sper sa nu va fceti probleme prea mari din cauza acestor stiri!Atat imprumutul FMI cat si eventualele amenzi vor putea fi platite cu usurinta"din cresterea" economica al anului 2009,prevazuta de dl Isarescu.De reducerea deficitului excesiv sa nici nu mai vorbim.

O sa vezi cata bunastare" va fi in tara, atunci cand bancile vor fi silite sa scoata locuintele datornicilor la licitatie!Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita!!!!!!!

PS.Se pare ca bursa incepe sa dea semnalele de oboseala asteptate,prezise pentru aceasta saptamana!

Un comentariu:

dragon spunea...

Nu ne facem griji deloc, ca pe baza legii lui Murphy, cand crezi ca e cel mai rau si nu poate fi mai rau, atunci va fi si mai rau.

Ai dreptate.. avem conducatorii pe care ii meritam. Si sa nu aud vrun demagog zicand sa mergem sa votam pe altcineva.. ca n-ai pe cine. Votezi stanga sau votezi dreapta, la urma si la coada tot ala e. Cu vorbele unui prieten "ar trebui omorata toata tara si repopulata cu nemti".