Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 17 mai 2009

Presedintele jucator devine magician

Exista in Romania o definitie tehnica a recesiunii,anume scaderea bip-ului doua trimestre consecutive,iata-ne ajunsi acolo!Recesiunea nu este insa un hormon" stimulator al alegatorului in nici o tara,ca atare nici in Romania tara tutulor"posibilitatilor!

Aici avem insa un premier extraordinar"care vede doar partea plina a paharului gol(=nota subsemnatului),pahar care ciocnit la Golden Blitz cu cel al presedintelui poate face minuni.Iata cum un joc de pahare,prestat de oameni cu teluri bine definite,alegerile,reusesc sa transforme o recesiune in criza.

Urmarind discursul prezidential,precum si pe cel al premierului ti-ai putea pune o intrebare justificata!Sun acesti oameni normali sau or fi dusi cu pluta,pe valurile inundatiilor provocate de rezervele valutare si de aur ale tarii?

Daca nu gasesti raspunsul la aceasta intrebare nu intra in panica,mosu ti-l va dezvalui inca o data!

Deci, adica,va sa zica.....a fost o data un partid,numit gresit partid comunist, numele lui real fiind partidul oportunist.In acest partid au intrat toti oamenii de bine"din aceasta tara,lovitura de stat reusind tousi sa-i fractioneze in clanuri cu nume rasunatoare: PSD,PD-L, PNL UDMR etc.

Oamenii din aceste clanuri reprezinta asadar cu totii un curent oportunist,avand pana la urma aceleasi teluri,puterea si banii.Pentru aceste teluri ei sunt in stare de orice;sa se scuipe intre ei,sa schimbe definitii,sa minteasca si nu in ultimul rand sa inventeze fenomene, care ii pot ajuta in atingerea scopului.Pentru acesti supermani",populatia a fost un cal de bataie in asa numitul comunism,devinind in democratia originala o masina de vot necesara si cu nimic mai mult decat atat.Tara in care s-au nascut,au transforfarmat-o intr-un sac in care scotocesc neobositi,pana intr-o buna zi vor reusi sa ii rupa fundul!

Iata cum si de ce,realitati care pot duce la pierdere de voturi, sunt desfintate printr-o trasatura de creion sau un discurs.Cu pluta e dus poporul in ochii acestor oameni,eu trebuind in momentul de fata si din pacate sa le dau dreptate.Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita!!!!!!!


PS.





Un comentariu:

AristotelCostel spunea...

Inca ne aflam in stadiul in care ni se descrie importanta serviciilor secrete in procesul de coagulare... nationala, fara de care "statul" roman s-ar face praf.

Romanii nu sunt o natiune, ci o adunatura manipulabila de catre oportunistii pe care i-ai descris destul de elocvent.

Replica "albastra" e rostita cu mandrie chiar de catre unii dintre acesti "conducatori".

Mi-e teama ca buna parte din Romania miroase inca a feudalism.