Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 26 februarie 2010

Domnul Vasilescu lasa Roamnia pe mana lui "Dumnezeu"

Eu, cand eram copil, mi-l inchipuiam pe Dumnezeu cu barba alba si cu plete. Iata ca m-am inselat. Este clar ca lumina zilei ca, Domnul este chel si prospat barberit. Il vezi in poza alaturata, asta ca sa nu mai ai nici tu dubii. Romania are multi oameni religiosi printre care si dl. Vasilescu de la BNR. Domnia sa vazand prestatiile guvernului Boc, s-a gandit ca ar trebui sa se roage pentru soarta Roamnaiei. La cine altul s-ar putea ruga un bancher religios, daca nu la "Dumnezeu".

"Dumnezeu" are din "fericire" si un nume in zilele noastre, Lloyd Blankfein, raiul acestuia scaldandu-se intr-un curcubeu de lumini de culoare Goldman Sachs. Dl. Vasilescu fermecat de lumini, are deja rutina celei violet, dar si de zambetul "Domnului", cade in genunchi incepand sa se roage.

Vom iesi din criza "Doamne" la sfarsitul anului 2010, daca ne vei ajuta! O sa v-o trag de cate ori o sa pot, ii raspunde "Divinitatea", cu acelasi zambet nepasator pe buzele-i subtiri. Vasilescu incremeneste. Isi aduce aminte de Romania. Il napadesc deodata sentimentele patriotice si il cuprinde un fior rece de ateism. Obosit, isi spune mai apoi in soapta: Pai de 20 de ani, noi le-am tot tras-o magarilor astia de romani, acum vrei si tu sa faci acelasi lucru "Doamne"?

Domnul Vasilescu da asadar dovada de sinceritate doar in relatiile pe care le are cu "Domnul". La televizor indruga verzi si uscate, cu o voce tremuranda care il da de gol. Ne spune la inceput ca economia se scufunda, ar fi vrut sa spuna probabil ca nu sta in loc, dar o intoarce mai apoi ca la Ploiesti, in fraza urmatoare. Stie dl. Vasilescu ce stie despre poporul pupator de moaste. Cand ii dai cu Dumnezeu poti sa le furi la oameni si chilotii din mers. Acestia din urma vor continua sa mearga in curul gol, fiind convinsi de faptul ca pierderea chilotilor a fost voia Domnului.

Pentru cei putini care ma citesc si carora le-am demonstrat ca nu vorbesc frunze verzi, voi declara din nou ceea ce am mai spus. Sper ca ei sa vrea si sa poata transmite nesajul mai departe. Criza din Romania si din lume nu are de-a face nimic cu Dumnezeu. Ea a fost provocata de "Dumnezei" nascuti aici pe pamant. Acesti noi "Dumnezei" au de aceea si nume umane. Ei se deosebesc de restul oamenilor doar prin pozitiile pe care si le-au acaparat. Din aceste poozitii, furtul, jaful si distrugerea, pot deveni o bagatela pentru oricine.

Dl. Vsilescu: "Guvernul este un factor, dar nicăieri în lume, oricât de strălucite ar fi guvernele, nu pot să facă mare lucru"

Va sa zica guvernul Boc este unul stralucit! Cam asta vrea sa spuna domnul Vasilescu pentru salariul gras pe care il primeste.

Eu ala fara salar il asigur ca: Nu este nevoie de un guvern "stralucit" ca cel al dl-ui Boc. Straluciti iti poti face si pantofii, asta neinsemnand ca ei vor putea conduce o tara. Ar fi asadar nevoie de un guvern care nu straluceste dar pune capat furtului, fara sa se amestece in legile care definesc modul de functionare a pitelor libere.

Ps. Pentru cei interesati: Pe Reenne. ro am inceput un serial de sanatate. Voi dezbate aici saptamanl cate un subiect medical, precum si codurile de procedura folosite in occident, absente in Romania, legate de el. Menirea rubricii este ca si menirea acestei pagini, informatia. Rubrica va dezbate in primul rand subiecte de sanatate de care ne lovim zilnic, dar si lucruri mai abstracte. Sper sa fiti sanatosi ca "tunul" dar intrebari se pot pune oricum. Daca aveti sugestii le voi asculta, rubrica fiind in momentul de fata la prima postare. In stadiul in care ne aflam comentariile pot fi legate doar de subiectele dezbatute. Forma finala a rubricii, va depinde desigur si in exclusiviate de interesul manifestat de cititori. As dori cu timpul, mi s-a promis, o posibiliate de punere a intrebarilor legate de orice subiect, nu doar de cel dezbatut. Teoretic, acest lucru este si actualmente posibil, prin intermediul unui comentariu lasat la rubrica articolului. Personal vad informatia sanitara la fel sau chiar mai importanta decat orice alta informatie. Sper asadar sa cititi articolele, sa fiti ajutati de ele si sa va placa. Adresa: http://renne.ro/. La dreapta pe pagina vei vedea la seriale, rubrica sfaturi medicale. Fa click si ne intalnim. Baga dje sama: Mosu-i economist dje ala amator, dar doftor dje ala profesonist.

Niciun comentariu: