Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 2 februarie 2010

Ne apropiem de tel

Vezi graficul alaturat euro/ron actualizat. Ai obsevat probabil si valabilitate de pana acum al scenariului descris pentru burse.
Bursa si-a revenit luni, euro cade fata de leu urmandu-si biasul neutru negativ descris. Data de reactie pentru leu in 6 februarie, dar de importanta mai redusa, mult mai important va fi intervalul intre 14 si 16 februarie. Personal sunt lichid, in exclusiv lei, am iesit din dolar pentru a-l recumpara din nou la semnalul portivit.

Ps. Observa cca data de 6 februarie cade din nou pe o sambata. Vom muta deci data de reactie cu o zi inainte pe data de 5.

4 comentarii:

Anonim spunea...

din cate imi amintesc, am citit candva pe site ca scrieti o carte de analiza tehnica. exista in librarii?

marcel

Horea spunea...

Intr- adevar, dar m-am lasat de scris de mai multe ori, vazand interesul la un nivel scazut. Intr-o renastere a vointei m-am hotarat totusi s-o termin, macar pentru pacea mea sufleteasca.Din fericire s-au mai marit de atunci si cererile. Cartea este gata, lipsesc planul, grafica copertei si eventualele corectari.

Cartea nu va fi niciodata vanduta in librarii este munca mea de cca 4 ani, cu experimente grafice si conceperea teoriei celor trei valuri.

Va fi precum spuneam o carte la subiect de fapt descrierea exacta a strategiei viabile pe care o vezi si pe site. Este conceputa pentru orice nivel de la 0 la pro si sper sa pot s-o prezint chiar aici, luna aceasta sau cel tarziu luna viitoare. Urmareste pagina pentru mai multe detalii.

Vanzarea pentru cei interesati, se va face doar prin comanda si prin intermediul acestui site.Voi reveni si aici cu detalii.

Anonim spunea...

Deci va asteptati ca Euro sa creasca sau sa scada in jurul datei de 5 febr si in perioada 14-16 febr? va rog sa spuneti mai pe "sleau" ca pentru necunoscatori ai limbajului bursier.
Va multumesc.

Horea spunea...

Anonim! Te-as sfatui sa citesti putin si articolele mai vechi, asta ca sa-ti poti face o parere de ansamblu despre graficele pe care le vezi. Scriam nu de mult

"Cei ce urmaresc situl au invatat cu siguranta ca, datele de rectie pot fi atat date de schimbare, dar si de continuare ale trendurilor."

Deocamdata suntem aproape dar nu am ajuns la intervalul de tinta expus. Comportamentul pretului la acest nivel sau in apropierea lui va fi va fi lucrul cel mai important de urmarit.

Repet: Nu ma consider si nu sunt din pacate Nostradamus. Interpretez doar comportamentul preturilor, legat strans de starea de spirit a participantilor la burse, valute in acest caz. Scenariul expus de mine, este inca dupa toate aparentele in desfasurare. Ar fi o nebunie sa ma apuc sa fabric unul nou.