Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 13 februarie 2010

Update saptamanal grafice!

"Clanul celor 4": euro s-a abatut putin de la planul meu avand o apreciere la inceputul saptamanii, dar safarsind pe minus la sfarsitul ei. Oricum euro a avut de fapt o miscare laterala sfarsind saptamana in jurul perimetrului inferior al saptamanii trecute. Sp500, titeiul aurul au incheiat saptamana pe plus asa cum ma asteptam.

Iti amintesti probabil ca, atunci cand lumea vorbea de "frunzulite" eu vorbeam de o apreciere bursiera care ar putea dura pana cel tarziu martie sau aprilie 2010. Iata ca ne apropiem si de aceste luni. In situatia in care ne aflam, martie este o luna mai probabila in ceea ce priveste o noua cadere bursiera. Ceea ce se intrevede acum este o stabilizare de maximum inca 2-3 saptamani.

Preturile tinta pentru acest interval de timpau fost marcate pe toate graficele cu linie orizontala rosie. La euro exista o posibilitate ca pretul tinta expus la aceasta ora sa fie depasit. Voi reveni cu detalii la nevoie. Bias saptamanal: Sp, aur, titei, pozitiv, neutru negativ deocamdata pentru euro-dolar.

Hai sa punem si niste grafice ale leului. Dolarul a avut un iures conform asteptarilor, nu ar reusit insa sa depaseasca rezistenta dintre 2,98 si 3 lei cu convingere. Euro a batut pasul pe loc asa cum ma asteptam, s-ar putea ca nivelul 4,06 sa ramana nivelul minim pe care a putut sa-l faca.Nivelul amintit este la mai putin de un ban de linia superioara a intervalului expus de mine. Acest nivel a fost anuntat pe pagina de cel putin o jumatate de an.
Zi importanta de reactie avem la 1 martie, asta din moment ce ziua de 5-6 februarie s-a adeverit a fi o data importanta care a intors bursa.

Mai mult de atata nu am ce va spune deocamdata. Fiti totusi cu ochii pe Spania. Sa nu cumva va faceti iluzii cum ca problema greaca ar fi fost rezolvata! Nivelele de suport sunt expuse si pe aceste grafice precum si cele de rezistenta.

Un comentariu:

kaboom spunea...

Ma tot gandesc la porcii aia sburatori. :)
http://static.funnyjunk.com/gifs/pigrider.gif

Cum sa sboare, cand au in spinare un betivan?
http://horea-m-analizatehnica.blogspot.com/2010/02/tanasescu-s-inbatat-din-nou.html