Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 16 martie 2010

Ne vom ineca doar daca vom intra in apa

Intr- o tara unde s-au furat traverse, sine si cabluri de la caile ferate, intr-o valoare mai mare de 2 milioane de euro, in decursul unui un an, nu ar mai trebui sa te mire nimic. Iata insa ca, intelepciunea dl-lui Vladescu m-a lasat din nou cu gura cascata. Analist de marca si posesor ai unei logici impecapile, dl. ministru constata:ne vom ineca doar daca vom intra in apa. Dupa cate se stie dl. Einsteinescu nu este ministrul bazinelor ci al finantelor, unde apa si inecatul pot fi inlocuite cu prognoze economice.

Indiferent in ce domeniu ar activa, mintea lui Sebastian pare sa-i taie precum taie bri... gada colectiva din Sighilighidoia frunze la caini. In mintea sa "ascutita", Romania era pana acum un paradis aparte. Aici, cresterile economice pline de duduituri, se puteau face simplu ca buna ziua, doar printr-o miscare a pixului. Iata insa ca, dupa un doctorat tot de Sighilighidoia, domnul ministru s-a trezit.

Cu ochii larg inchisi, marele om politic constata deodata si existenta altora. Inchipuieste-ti! Roamnia nu este singura pe Tera. Descoperirea este "magistrala" si de o importanta mult mai mare decat ai putea intelege. Nefiind singuri pe planeta, putem fi influentati de situatia altora, adica al celor care, se afla in jurul nostru si in faliment. Iata cum dl. ministru ne-a facut sa descoperim Am....araciunea care ne va bantui multi ani de acum incolo. Cea mai mare amaraciune este insa si dupa parerea mea alta: Existenta colectionarilor de ceasuri de 40 000 de euro la carma tarii.

Cujetand insa, ashe cum hobishnuie sa faca mosu, va trabui sa nye linistyim o tzara! Colectionarii astyia dje pendule o fo alesh pan la urma dje popor.

Ps. Dl. Vladescu este doar ministrul finantelor si a vorbit din nou prostii. Cu ochii larg deschisi de data asta, n-a observat faptul ca premierul s-a pus deja pe scoaterea tarii din criza. Nu va mai conta asadar ce se va intampla in jurul nostru, Boc a gasit reteta succesului pentru orice imprejurare.

Un comentariu:

kaboom spunea...

Ia ziceti domnule Horia: cate planuri anti criza a facut Boc pana acum???
Heheheee, stiu ca e o intrebare grea...