Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 1 iunie 2010

Karl Otto Pöhl

Draji lu mosu! Mintyenas dupa shie nyemta sha fratzuza o zas co salvat euro, mosu vo pus grafishie cu banshi aishi ni a. Asta o fo cam prin 11 mai, mintyenas dupa zua ha mare.
Na amu az, vinye boieru asta mare Pöhl, fost hal mai barosan shaf al banshi shientrale sha zashie shie vo zas sha mosu atunshi.
Aliatza astyia luptatori pintru Europa o confondat iar contyinyentu cu banshile, pana intro za cacand o sa lie cada tatye in capatzana.

Eu ce sa mai zic? I-am dat dreptate lui mosu atunci, am expus si graficele unor banci germane si frantuzesti, care aratau salturi mortale de 25%. Domnul Pöhl nu face altceva acum, decat sa intareasca ceea ce a fost evident pentru orice ochi deschis, atunci, in momentul in care cavalerii "aparatori" ai Europei, eu i-as numi mai degraba ucigasi distrugatori fara scrupule, au inceput sa arunce cu bani noi in sectorul financiar falimentar.

Manevra facuta de acesti mascarici n-a fost altceva decat mutarea muribundului pe un pat si mai inalt. Caderea de aici va fi asadar si mai dureroasa rupand cu siguranta gatul cadavrului oxigenat. Daca l-ati auzit ieri pe Berceanu a-ti inteles ca pana si analfabetii de aici din Roamnia stiau ce se va intampla. Cum sa nu inteleaga atunci cretinii europeni ca sunt pe punctul de a se ineaca in propriul cacat? Idiotii nostri, au "omis adevarul" pe care eu il spuneam zilnic pe acest site, auzi: ca sa nu se sinucida politic. Imbecililor! Moartea prin sinucidere sau uciderea la care veti fi supusi este tot moarte. Cea din urma va va face doar sa suferiti mai mult.

Pe pagina Spiegel cel interesat poate gasi grafice despre deficite, datorii, expirari de bonduri, dobanzi etc. Uita-te putin in cel hal e Europa in care vroia sa exporte Isarescu, Boc si Basescu. Vezi ce revenire economica, prezisa de Adriean Nesimtiteanu, paste Romania. E nevoie sa-ti mai spun ce noroc avem, ca nu avem moneda euro? Convergenta, lectii facute, gargara idioata politicianisto-economista, uita-le pe toate! Romania are un noroc extraordinar in acest moment ca nu a fost acceptata in uniunea monetara europeana!!!

Ps. Ai auzit desigur ca Sapnia o fost degradata de vreo doua zile. Aminteste-ti de expunerea bancilor europene la cele trei tari: Grecia, Portugalia si Spania = 1,2 trilioane.

Un articol despre mentaliatatea feudala din Romania aici.

2 comentarii:

Flavian spunea...

Tanti udrea are de data asta dreptate. Daca maine se da drumul la energia gratuita si ne vom putea plimba cu OZN-urile, o sa zicem sarumana ca nu ne-am umplut tara de asfalturi si nu ne-am otravit solurile cu chimicalele necesare agriculturii "performante" din alte parti.

Nah ca te-am lasat cu o dilema... :)

Anonim spunea...

"Daca l-ati auzit ieri pe Berceanu a-ti inteles".
"A-ti" se scrie legat in acest context. Exemplu: a-ti atribui merite pe care nu le ai. Aici "a-ti" e folosit corect.
Daca si economie stii tot atit cit gramatica, m-am lamurit cu dumneata, d-le "expert" economic.