Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 27 octombrie 2010

Tot inainte tovarsi

"Păi nu v-am trimis datele pe adresa de mail mobilizare@gmail.com? Mă sunaţi zece oameni în parte, că m-a sunat şi to'aşu Ceachir. Vă răspund acuma: în jur de 1.200 de oameni, cel puţin 26 de autocare sau microbuze sau maşini simple, cel puţin, fiecare ştie ce are de făcut, io-s coordonatoru' mare, pe Prahova… Ajungem la ora 10, zece fără un pic la fântâniţa aceea până în Piaţa Presei Libere, adică ne înscriem în programul general. Plecăm în jur de şapte şi jumătate, la opt jumătate ne cuplăm tot judeţul la păduri, la Româneşti, la 10 kilometri de la ieşirea din Ploieşti şi venim în convoi până acolo".( Sursa: Gandul )

Ma uitam la to`asu Ponta ieri, invitat ca sa-si mai poata demonstra aroganta la un post de televiziune si nu stiam de ce ii imbatraneste chipul vazand cu ochii? Se schimba la fata precum Dorian Gray, atunci cand tabloul care-i mentinea tineretea a fost distrus. To´asu Ponta e si mai sensibil la schimbarile din tablouri, pentru ca spre deosebire de eroul lui Wild el are doua: Unul cu to´asu Iliescu si unul to´asu Nastase. Sa nu ne facem totusi nici o iluzie toti sunt de fapt to´asi si to´ase diferenta dintre ei, ele, fiin doar faptul ca au nimerit in haite diferite. Au dat acum cu dintii de os, in timp ce vroiau sa muste din ciolan si durerea surda de masea provocata de acest gest le-a adus aminte de populime.

To´asa opozitie reangajeaza asadar bugetari pe banda rulanta si a inceput sa ridice si salariile cu macaraua. Ma iubeste? nu ma iubeste? Trece? Nu trece? Pai sigur ca nu trece chiar daca e vorba de un vot, pentru ca nici to`asu Ponta precum nici to`asu Antonescu nu vor sa-si puna streangul de gat. Il flutura doar ca pe un bici al lui Taticu, manandu-i pe oameni ca pe niste oi in strada. Gargara da bine la romani, maghiari germani si alte nationalitati, exemplul model fiind chiar UDMR. Formatiunea isi va pastra sfantul 5% chiar in cazul in care ar arunca tinutul secuiesc in aer. Le poate zbura si dintii la toti  secuiasii cu o conditie: tinutul si dinditii zburati sa beneficieze de autonomie. Una verbala ajunge cu varf si indesat. La fel ca ungurii sunt si fratii romani, cu o mica diferenta: tinutul lor se refera mai degraba la tinutul carnatului in mana, tara s-o trazneasca Domnul si s-o ia mai apoi Scaraozchi. V-am mai spus-o pe aiai cu oglinda, stiti voi aia cu politicianul care este oglinda fidela a votacului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asa e,Opozitie de de vina,Puterea face politica numai si numai pentru binele cetatii si a cetatenilor.Inchei cu o lozinca: "Jos Opozitia!"

Horea spunea...

Anonim, se pare ca nu ai prea inteles ceea ce vroiam sa spun. Suna mult mai bine daca scriai jos toti cei care au dus tara de rapa dupa 89.

De guvern n-am scris nimic pentru ca nu merita in opinia mea nici macar o fraza.

In rest, daca te-ai decis sa-ti apleci urechile din nou spre discursurile populiste, indiferent de unde ar veni, nu ai decat. Sunt absolut convins ca nu vei fi singur.

In ceea ce ma priveste eu prefer sa raman sceptic. Poppulismul nu m-a convins si nu ma va convinge niciodata, mai ales cand vine din gurile celorlalte haite de distrugatori.

kaboom spunea...

Yes Rico, kaboom!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/tanasescu-boomul-va-reveni-insa-trebuie-sa-punem-bani-deoparte-910484.html

Ce vorbesti straine, criza e departe boom-ul e aproape, puneti bani deoparte...Ori suntem tampiti, ori nu mai suntem!

Horea spunea...

kaboom, esti in pericol, tinand cont de pseudonimul pe care il ai. Mi-ai parea rau sa faci boom asa cum spune domnul Tanasescu, omul care explodeaza de cativa ani incoace.