Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 11 octombrie 2011

Data de 12 octombrie

Am anuntat-o ca fiind o data de reactie. Nu stiu ce ne va aduce ea din partea stirarilor, poate revelatia ca Merkel a nascut doi gemeni a lui Nicolas.

Pentru burse datele de reactie au insa o cu totul alta semnificatie! Semnalizand de obicei un sfarsit de trend, cel putin pentru o durata scurta de timp. Ca o consecinta, in timp ce faimoasa pereche europeana isi va boteza gemenii bursa ar putea naste si ea ceva.

De ce nu un fratior intors pe dos, adica cu capul in jos, pentru urcarea pe care am avut-o. Nasterea ar putea fi rapida si intensiva, putand sa-i sperie chiar pe gemenii Sarkozy. Ea ar trebui sa inceapa de la un interval situat intre 1202-1210, maine.

Apele ar trebui mai apoi sa se linisteasca din nou, in timp ce meteorologii vor anunta numai soare si bine. Valul de caldura care ar trebui sa urmeze ar trebui sa fie si mai intensiv decat primul pe care l-am vazut obligandu-i pe gemeni sa  stea in pielea goala si sub dus toata ziua.

Inghetul ar trebui sa vina insa subit, exact in momentul in care toata familia prezidentiala a sarit in apa sa se racoreasca. Si in momentul in care mihai ne va anunta ca Obama a inceput sa taie dolari cu securea ca sa le injumatateasca valoarea.  Uite ca incerc si eu din rasputeri sa devin profet pentru ca este la moda. Indrug verzi si uscate ca sa-mi ating acest tel suprem pe o pagina gratuita. 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Horea,

12 trecu... poate 13 sa pice cu ghinion.

Bafta

Horea spunea...

Nu a trecut spuky! Si chiar daca ar fi trecut o zi doua decalaj sunt permise. Un lucru pe care l-am subliniat de multe ori. Daca te-ai uitat la Sp 500 ieri a inceput sa cada in ultima jumate de ora. Azi caderea va trebui sa continue. Cu euro si celelalte bunuri de risc mana in mana.