Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 19 octombrie 2011

"Miracolul" chinezesc (continuare)


Orice cuvant devine absolut de prisos pentru o asemenea decadenta umana! Mai ramane insa razvratirea de care vorbeam si care fara doar sau poate va bate la usa.

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

... asa se comporta oamenii muncii cand gasesc un loc de munca. Sistemul functioneaza si e viabil, dar oricand e loc de o productivitate mai mare.

Chinezii sunt oameni harnici, nu se joaca... n-au timp de... copilarii.

Cum ar fi reactionat chinezoii daca ar fi fost obligati de PCC sa depaseasca planul? L-ar fi despicat de viu pe sofer.

Din "fericire" acum sunt liberi... chiar daca platesc rate, muncesc pentru ei. Bancherii nu muncesc, dar pornesc campanii de educare financiara a populatiei.

Sa se fi transformat chinezii in animale pentru bani? Sau au devenit roboti in financiarism?

Tot din categoria sofer ocupat cu munca face parte si cretinul greenspan.

... buldozere

Nu conteaza pentru ce trag miliarde de prosti, important e sa... traga mai tare... partea artistica nu tine de foame si oricum specia s-a reprodus in exces.

Horea spunea...

Sa se fi transformat chinezii in animale pentru bani?

Nicidecum! Animalul ucide doar cand ii este foame, in timp ce omul satul ucide oricand si oriunde. Asta ca sa-si mai umfle burta.

Din informatii in care am incredere reiese ca exista destule cazuri similare in tara miracol. Exista si la noi doar ca aici oamenii derapeaza.

Pe trotuare pe treceri de pietoni, peste tot de fapt pentru ca circulam nu-i asa pe autostrazi infinite. Un lucru este clar! O asemenea lume nu o va putea sfarsi bine. Prostii care trag vor rupe franghia intr-o buna zi.

gandesteliber spunea...

Horia nu am văzut nimic în ultimii 10 ani atât de crud și de inuman...Nu am nimic de adăugat decât că o societate în care valoarea umană este anulată ca aici nu are în mod sigur niciun viitor!

George spunea...

Combinatia de manipulari media + alergatul dupa un "trai mai bun", ne-au transformat in niste zombii care nu mai suntem impresionati de nimic. Toti avem acelasi program setat: make money or die. Nu mai avem timp de lucruri marunte. Asemenea comportamente sunt premergatoare schimbarilor sociale. Sunt curios ce sisteme sociale se mai inventeaza, pt. ca pe celelalte le-am testat si se pare ca nu mai functioneaza.

Horea spunea...

George, o dilema intr-adevar! Pentru ca orice societate noua va avea din pacate acelasi protagonist,omul. Acestuia din urma intamplarile tragice prin care va trece vor trebui sa-i schimbe mentalitatea radical, altfel totul va fi in zadar. Ca de obicei cei ce vor trai vor vedea.