Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 12 noiembrie 2011

O voce normala ratacita printre nebuni

12 comentarii:

AristotelCostel spunea...

@horea

Asa cum iti spuneam :D e plin netul de putzoi de dreapta care indeamna la intoarcerea urbanului la grana proprie, la vaca neamului, la morcovul din fundul... gradinii proprii.

Acum nici că mai pricep cum naibii pe blogul tau faci reclama proiectului Rosia Montana cu un spot în care un taran prost se plange ca nu mai suporta viata grea de la tara, că_calu' nu-i mai trage nici macar la vale, urland disperat dupa viata... din mina.

N-am nimic cu reclama in sine sau ca ar fi pe blogul tau, dar ma ia cu ameteli toata căcăreaza asta de dreapta prin care binele se traduce in plus valoare inregistrata exclusiv in buzunarele unor foarte putin... mintosi, dar complet lipsiti de caracteru' dă OM!!!

Radu Ionescu spunea...

Netu e la fel de plin de putzoi de stanga care indeamna la birocratu atotputernic care sa conduca benevol maretul stat si sa redistribuie cum are el chef tot si toate spuna tuturor ce sa faca si ce sa gandeasca si totul o sa fie bine. Astea fiind sppuse majoritatea birocratiei europene e un morman de profitori inutili. Crede-ma stiu destui care n-au facut nimic util in viata lor da au ajuns la bruxelles pe bani frumosi.

originar spunea...

@Aristotel

Pe ve blog e reclama la proiectul Rosia Montana?

AristotelCostel spunea...

@radu ionescu

Totusi, securistii ascunsi in spatele unor sloganuri cretinele, cu "dreapta" in gura la fiecare 3 cuvinte, sunt ceva mai deranjanti...
sunt aspiratoare de psihopati.

Inteleg trendul "tonetari" versus "asistati", da' nu ma pot cobori pana la nivelul asta. Il observ, lesin putin si-mi vad de drum.

In rest sunt complet de acord cu ce spui in privinta organizatiilor... federale.

@originar
Pe aici, in dreapta se perinda tot felul de "videoclipe".

AristotelCostel spunea...

Pana sa ne intoarcem la nivelul de bâtă, trăim oarecum organizați în societăți pe alocuri umane... dacă unu' gândește cu capu' lui ceva... vin putzoii de dreapta să-l îmbălsămeze socialist, comunist, proletar ș.a.m.d. Putzoii de dreapta ies în evidență prin simpla repetare a "expresiei"... "de dreapta"... principial localizată la ani lumină de prostiile debitate în jurul... ei.:D

Anonim spunea...

@AC

Publicitatea din dreapta e targetata de google pentru fiecare in parte. Io am numai cu fetite fierbinti dar nu pot sa-mi explic de ce :)

AristotelCostel spunea...

@spuky24

Banuiam... nu-mi era gandu' decat la flavian ajuns un taran cu visuri de implinire... in mina.

Nu prea pricep de ce as fi eu targetat de rosia montana... nici subiectul asta nu ma intereseaza... mita odata platita da roade... no matter what. Sigur, Bashila va trebui sa mai iasa de cateva ori sa responsabilizeze poporul... adica sa asmute oranjgutanii (de dreapta) de pe net.

P.S. Ma ingrijorezi... esti pe invers? :D

mihai spunea...

alo , dl prostel , ati baut ceva de dimineata ? petrol lampant cumva ? care dreapta nene ? e vre-un partid de dreapta in romania ? sau asa isi imagineaza el , sau poate te-ai gandit la partidul lui wc tudor sau oierul tarii ! in rest toti sunt de stanga nene , chiar si marele basescu , toti s-au prins ca in romania ca sa iesi la alegeri trebuie sa te intreci in pomeni cum au facut vasnicii liberari si o sa faca si madam udrea & comp.!
PS: lasa ca vine la anu' psd-ul la guvernare si o sa o duci mai bine , vezi sa nu uiti sa te inscrii pentru ajutor de incalzire ...
PSS: incearca firefox cu adblock ca sa nu te mai streseze reclamele de dreapta din dreapta

AristotelCostel spunea...

@jigodel

Asta spun si eu, securistii anilor '80 versus utecistii cu nuca mica.

Spre mare deosebire de tine prefer "rulajul" mizeriilor, alftel capata foarte mult tupeu.

Numai asa poate ajunge un prichindel prostut... ferm si fara echivoc... in culmea penibilului.

PS Nu tranzactionez pe stiri.
PPS Nu ma streseaza.

George spunea...

Stanga sau dreapta pe cine mai intereseaza, in afara de cativa baieti care au impresia ca localizarea asta pe o dreapta le da dreptul de a-si justifica incapacitatea de a vedea dincolo de niste teorii sociale? Daca esti de dreapta cica esti putzoi, asta pt. ca unuia de stanga nu-i mai ajung resursele pe care tot unii de stanga le-au dat celor de dreapta, ca acum sa se planga ca astia din urma, nu vor sa mai contribuie la impartirea profiturilor cu stanga.
Gusterii din stanga sau din dreapta care nu inteleg ca singurul mod de a impartii drepturile si obligatiile in mod corect, este regula bunului simt si a respectului fata de ceilalti, nu facem decat sa aplicam legea junglei, cel mai tare "evolueaza" financiar, fie la stanga, fie la dreapta, fie intr-o oscilatie continua.

AristotelCostel spunea...

@george

Acum n-o mai... repet :D in sens peiorativ... vorbesc despre tonetarii de dreapta, cei care pun discul proprietatii private si apoi pe cel cu Bach, chinezesc, multiplicat la pretul cel mai mic... fara reguli "si fara" numar... pana moare sfanta vaca din... India.

Cam asa arata un putzoi de dreapta, un tonetar cu_cultura taxei in cap, care saluta orice masura primitiva adoptata de fosti... engrosisti, ajunsi in varful piramidei dupa etapa eliminatorie de distribuire a fluturasilor.

Cum romanii au experimentat in masa business-ul de la masuta, nu-i de mirare de unde a aparut in Romania, peste noapte, aceasta clasa... medie. :D

Georgele, vrei un stat suplu? Militeaza-n crossul ma-tii pentru desfiintarea serviciilor secrete!!! Vrei ca statul sa nu mai arunce bani pe fereastra? Chemam frumusel acasa baietii plecati in Irak si Afganistan si-i eliberam... vii. Tot sunteti multi dintre voi si libertini si nu mai retin de cate milenii "fortele armate" au aparat in mod real pe cineva de ceva anume... cu excepția lui ceașcă de furia... asistaților.

"De dreapta", in textele oranjgutanilor, se rezuma la cine stie ce baba de dupa ghiseu aflata, de fapt, in subordinea a 10 directori (de dreapta), sau la stindardul "cota unica"... un cuc intre țepe.

Pe cine intereseaza legea achiziilor publice cand moare poporul dupa masuri de dreapta?

... masuri de "revenire" a creșterii economice... pozitive... pe langa investitii în consumabile, borduri, parcuri, patinoare si stadioane in localitati parasite sau pavele in zone industriale... impozit forfetar, crestere TVA, crestere CAS... asigurari obligatorii...

... auzi tu... putzoi de dreapta...

George spunea...

@ AC
Eram sigur de un asemenea raspuns de la o primata care isi repeta zilnic in oglinda ca e cel mai destept din ograda iar ceilalti sunt doar niste fraieri, pentru ca nu sunt de acord cu parerea lui. Primatele ca tine de fapt ne-au adus in aceasta situatie, nu masurile de dreapta sau de stanga. Problema este de consecventa in ideile cu care sunt inzestrati acesti "inteligenti" ai rasei umane evoluate si care aplica teoria evolutiei pe care tu o sustii cu mare efervescenta.
Din pacate unii dintre noi sunt veriga slaba care trebuie sa dispara pentru a cladii noul OM, de stanga, de dreapta, de sus sau de jos, nu cred ca se streseaza cineva de aceste detalii.
Din pacate tu vei fii tot timpul veriga slaba pentru ca, caracterul tau este al unei primate de la zoo, nu cred ca are legatura cu stanga sau dreapta.