Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 10 decembrie 2011

Articol uitat


Discutiile care au costat pana acum 234 de milioane de euro, cca. 10 milioane fiecare, din bani platiti de catre cetateni, desigur, continua.
  
Toppmötena mellan EU-ledarna i Bryssel kostar omkring 10 miljoner euro, cirka 90 Mkr, per möte. Totalt har de senaste tre årens extramöten kostar 234 miljoner euro, cirka 2,1 miljarder kronor, rapporterar svd.se som hänvisar till en uträkning från den spanska nyhetsbyrån Efe.

(Sursa Svenska Dagbladet care citeaza calculele celora de la EFE din Spania) Chiar in aceasta seara bietii si fetele s-au adunat din nou la un dineu oficial. Maine vor iesi satui povestind baliverne. Vom vedea ce vor spune pentru ca plonjonul bursier care a iceput azi de la un nivel de doar 5 puncte sub maxima inferioara primului meu nivel expus nu m-a convins inca. Nici data nu corespunde din moment ce am mutat-o deja cu o zi inainte din cauza weekendului. Hai sa asteptam ziua de maine si sa vedem. Ea este mai aprope de datele de 10-11. De cele care delimitau intervalul de reactie de care vorbeam.

PS. Cele mai multe lucruri din articol s-au intamplat deja. Asta pentru ca a fost scris joi seara in plin plonjon bursier. Interviul merita totusi sa fie vizionat.

4 comentarii:

Zyggy spunea...

Efectele lacomiei. Azi RBS: http://www.youtube.com/watch?v=st40Gps08KI&feature=player_embedded#!

mihai spunea...

pana a ajunge la apocalipsa eu cred ca mai sunt ceva pasi intermediari printre care si stransul curelei un pic mai mult la cetatenii din grecia , spania , italia etc putina deflatie n-ar strica la nimeni pe termen mediu ... poate nici la americani !

Horea spunea...

Zyggy, film excelent. Arata foarte clar si ce salveaza Merkozy. Sa te mai miri atunci ca bancile isi fac de cap stiind sigur ca nu vor putea pierde bani. Asa afaceri sa tot faci. Asta fac si oamenii de desfaceri din Romania. Desfac statul, adica pe cetatean.

Zyggy spunea...

Un instrument util pentru Summitul de saptamana aceasta: bullshit-o-metru: http://blankfiendsew.blogspot.com/2011/12/pegged.html