Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





luni, 19 decembrie 2011

Marele "triumf" al eurocratilor



Va fi o postare foarte scurta presarata cu grafice care nu tin. Puse pentru cei la care tin. Este vorba de triumful ilustrat in poze a "tutulor" salvatorilor. 


Eu unul m-as spunzura mai degraba decat sa fiu salvat de o asemenea trupa de oameni.  Uitat-te putintel la situatia Greciei, prima tara salvata! 

Somaj, productie, situatia depozitelor bancare, dobanda bondurilor de un an, si, nu in ultimul rand, la bilantul salvatorului, tintitor de nivele de inflatie si fauritor al PIB-urilor, BCE.

Penultimul grafic reprezinta tocmai cresterea maiestuoasa a produsului intern brut din aceeiasi tara salvata. Curat salvata, de catre niste salvatori foarte murdari as spune eu.





















Ps. Un articol din tabloidul capital care merita sa fie citit de data asta! Sa nu cazi insa prada ideii cretine de-a te baga in momentul de fata in imobiliare. In rest sunt insa de acord cu cele spuse de tabloidul meu preferat.

Am mai uitat din pacte un grafic care reprezinta confidenta consumatorului grec. Iata-l! Pare si el la fel de minunat ca restul. Sa-ti mai spun un secret? Dupa ce toata sarada asta a paiatelor care se intalnesc de doua ori pe saptamana, ca sa mai consume bani publici, se va termina, Grecia va deveni un paradis al investitorului. Depinde doar de cat timp o vor mai putea tine acesti banditi in agonie. 







Un comentariu:

Vali spunea...

Ha,ha. Articolul atinge unele aspecte car sunt sau care vor deveni realitate. Dar comentariile sunt mult mai tari. Asta arata inca o data cat de tare o vor lua in bot romanii VERZI de pe plaiurile mioritice care inca viseaza la cai VERZI pe pereti.