Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 9 martie 2012

De ce urca oare dolarul?

1) Pentru ca Bernake a mancat fasole pregatita de Hilsenrath?
2) Pentru ca Jamie il vedea facut bucati, din cauza unui QE lite facut de FED?
3) Din cauza marii intelegeri voluntare din Grecia?
4) Din cauza faptului ca a dat de un nivel de cerere, unde oferta a fost depasita.

Se va face oare euro praf tocmai in ziua marii intelegeri? Lasand astfel dolarul sa se urce in brate la Sfantul Petru. Sau va renaste ca o pasare Foenix din propria cenusa? Asa cum renaste fiecare politician hot si guraliv din tara valaha. 

Citeste stirile si analizele bazate pe date fundamentale si vei afla cu siguranta! Ceea ce nu vei putea afla din stiri este daca domnul Sova este sau nu antisemit, si daca a spus sau nu ca Voicu, hotu, va continua sa candideze pe listele PSD. Aceste adevaruri le vei putea afla doar de la domnia sa.

Pentru ca un PSD-ist nu minteste niciodata tovarasi! Tocmai din aceasta cauza l-a scos domnul Ponta imediat dintr-o functie mai mica, ca sa-l lase intr-una mai mare, intr-una in care poate continua sa minta ca un porc.

Dar ”carle-i prloblema”? Cum ar spune domnul ”Borlbey”. Din moment ce romanul si-a bagat in cap ca vrea tineret in politica. Asta de parca scroafele s-au apucat sa nasca elefanti.

2 comentarii:

Informatii-economice spunea...

cand reintri in usd?

Horea spunea...

Se pare ca voi fi obligat sa reintru saptamana viitoare, probabil chiar luni, dupa o cadere destul de mica pe care doalrul va mai trebui sa o aiba.

Intrarile de acest gen sunt insa mult mai periculoase decat cele facute aproape de minime.Sincer sa fiu nu sunt inca hotarat 100%. Asta pentru ca nu-mi plece sa fug dupa piata.

Voi analiza amanuntit structura care se va forma in timpul noptii, duminica catre luni. Vreau sa pot intra cu un potential de cel putin 5 bani.