Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 21 iunie 2012

Cateva cuvinte despre lasitate

Mai intai cel mai important lucru, definitia: LAȘITÁTE s. f. frică, lipsă de curaj. ◊ atitudine, faptă de om laș, mișelie. (după fr. lâcheté).

Cam asta ii caracterizeaza pe marii oameni politici ai zilelor noastre din Romania. Cand fura statul si calca pe cadavre pentru ciolanul fara de care nu pot exista sunt viteji. Cand ar trebui sa platesca pentru ceea ce au facut se inpusca in gat. Ca profesorii sunt si discipolii "copy paste". Vor sa arunce orice responsabilitate in carca altora. 

Premierul nostru tanar si glumet a facut la fel. L-a infierat pe Traian Basescu pentru faptele lui Nastase. Asta pentru ca stie bine de priza pe care o poate avea o asemenea atitudine la popor. Unul care se aseamana foarte mult cu politicienii pe care ii alege. Traseismul politic tolerat si chiar cultivat de acelasi popor ce este? Tot lasitate tovarasi! Si un capitan las lasa intotdeauna vasul sa se scufunde, fara el daca se poate. Sunt in Romania din 2006. In timpul petercut aici nu am vazut nici un om politic, niciodata, care sa-si recunoasca o vina. 

Sau sa-si asume responsabilitatea pentru faptele sale. Oricine acuzat de ceva, arunca imediat pisica unde poate, de preferinta in ograda altuia. Am vazut aceeiasi atitudine si in popor. Am trecut nu de mult strada pe rosu cu inca doi indivizi oarecare. Nu era nici o masina in jurul meu, dar si trecerea este facuta in asa fel incat sa poti fi amendat. O trecere mica fara stop, urmata imediat de inca una cu stop. Unul din "colegi"  a vazut insa masina politiei pusa pe vanatoare de pietoni si a luat-o in alta directie. Dupa ce a trecut tot pe rosu.

El a scapat. Eu si cu celalalt aveam insa drumul in directia in care era parcata masina cu faruri, in fata scolii unde trebuia sa o intalnesc pe Ilona. Politistii ne-au oprit cerandu-ne actele. Ne-au informat ca am trecut pe rosu si ca vom fi amendati. Colegul meu de suferinta a inceput imediat cu vaicarelile tipic romanesti. Nu am vazut, nu o sa mai fac, vai, vai, vai.... 

Politista m-a intrebat daca am ceva de declarat. Nimic! I-am raspuns. Am trecut pe rosu, semnalul l-am vazut si cu asta punct. Voi plati amenda. Politista a ramas ca traznita. S-a uitat la mine de parca am coborat de pe luna. Am inteles imediat ca nu a intalnit multi oameni care s-au considerat responsabili pentru faptele lor.

30 de comentarii:

Anonim spunea...

oare unde credeti ca traim?
se va schimba vreodata ceva?
Ce ar trebui sa facem pentru o "banala" normalitate?
Desi cu o floare nu se face primavara, putem totusi spera...
pentru a cata "schimbare"

Cristi Sparlu spunea...

Imi este scarba de sacalii care apar la televizor si deplang soarta unui condamnat penal. Sper ca acesti sacali sa continue sa se devoreze intre ei pana cand vor ajunge o specie pe cale de disparitie. Cum spunea ilustrul meu antecomentator anonim cu o floare nu se face primavara, dar eu sper ca acesta sa fie doar inceputul. Nu ma bazez pe actualii guvernanti ca fiind cei care vor salva tara ci doar pe spiritul lor gregar, primitiv, de initiativele lor de smenari care vor dori razbunari de cartier si care sper ca vor determina un val de astfel de cazuri in toate partidele existente.

Anonim spunea...

Da, Cristi exista in fiecare din noi un sambure... mai mare sau mai mic de ..."corectitudine". problema e daca poate creste ceva in zona crepusculara Romania.

Horea spunea...

anonim, nimic altceva decat o mentalitate schimbata total va putea pune lucrurile pe sine in aceasta tara.

Din pacate insa, nici o mentalitate a niciunui om nu se schimba automat si de la sine. Omul in cauza trenuie sa o schimbe. Pentru asta trebuie mai intai sa-si dea seama ca nu treaieste singur in lume, ci intr-o societate care ii influenteaza pe toti. Si care in consecinta nu poate fi niciodata mai buna decat cei care o construiesc.

Inchupiuste-ti un lucru foarte simplu: un om care nu minte si nu fura. Doua atribute marunte si nenorocita ar rezolva mai mult de 80% din problemele pe care le avem. Inchpuieste-ti acum o societate formata din oameni care ar fi fideli doar celor doua atribute numite si incearca sa vezi rezultatele. Plagiatul dispare, furtul dispare, promisiunile far acoperire dispar, etc, etc, etc.

Adauga acum la cele doua atribute inca unul: respectul fata de apropaele tau si vezi ce ai obtine. O societate aproape ideala in opinia mea. Problema romanului este ca se plange de ceea ce are, dar odata ce si-a terminat boceala a si uitat de ea. Continundu-si viata in acelasi stil ca si pana atunci.

Eu incerc sa fac si in viata exact ceea ce spun aici pe blog. Si, uite ca pana acum am reusit sa ma descurc chiar foarte bine si in Romania. Nu fara nervi si fara luptele de care am uitat total in Suedia si Norvegia, dar totusi. Daca esti informat corect si ai argumente plauzibile poti deschide urechi chiar si in aceasta tara.

Cristi! Ceea ce vedem este doar inceputul. Si lupii se mananca intre ei doar atunci cand nu mai au alta hrana. Astia, cand nu mai prea au ce fura. Ai vazut cat de bine se adeveresc predictiile pe care le-am facut? Pornite dintr-o logica simpla si elementara.

Cea prin care afirmam ca: "scroafa nu va naste niciodata girafe," chiar daca romanul indolent si-ar dori acest lucru din tot sufletul.

Anonim spunea...

Visam o utopica lume mai buna...
Oare chiar exista undeva pe acest pamant?
Memoria omului e scurta.
Multumesc pentru raspunsuri.
Perceptia mea, din pacate, este ca pe zi ce trece lucrurile bune se impart la maimulti si rezultatul e nul.

UJohn spunea...

Eu zic sa nu va ambalati prea mult cu asa-zisa tentativa de suicid. Prea o baga lumea-n seama pe "drama queen" Nastase. Mie mi se pare facatura. Sunt prea multe inconsistente.

Adica... cum sa naiba sa incerci sa-ti tragi un glonte in cap si sa nu nimeresti? Vezi doamne, o sarit gaboru de i-o dat peste mana de s-o nimerit in gat/umar!?!?! Ce prezenta de spirit si viteza de Speedy Gonzales sa aiba ala ca sa poata face asa ceva? Si, daca s-a nimerit langa jugulara... unde e sangele? De ce nu se tavaleste in chinuri? De ce sta cuminte si face mumos la pozar accesorizat cu fular anti-fashion special ales sa faca politia modei spume la gura pe net?

Vezi titluri de cancan cu salvatoru' plin de sange care are o sgaiba pe tricou si te intrebi... BEI, ALA O STAT LANGA EL CAND S-O-MPUSCAT SI DOAR ATATA SANGE A AJUNS PE EL?

Horea spunea...

UJohn, Nastase este deja stabil si a avut noroc spune medicul. Eu nu am vrut sa ies cu presupuneri ca sa nu-mi incalc regulile. Of the record! Cred totusi ca esti pe drumul bun.

Florin spunea...

Horea, daca totul este un scenariu, avand in vedere numarul persoanelor implicate, ar fi trebuit sa fie pus la punct de ceva vreme. Crezi ca nu s-ar fi gandit, in tot acest timp la partea cu sangele, mai ales asta e ce asteapta tot romanul?

Horea, in Romania, dupa cum ziceai din proprie experienta, deciziile judecatorilor sunt departe de a putea fi catatalogate ca "drepte si impartiale". Orice om de buna credinta nu greseste( avand in vedere cum au decurs procesele lui Nastase) daca isi pune intrebarea: Si daca e totusi o condamnare politica?

Horea spunea...

Florin punandu-ti intrebari te scufunzi in aceasta tara, un lucru pe care oamenii de tip Nastase s-il doresc. Sunt medic de o vreme buna si am vazut destule in viata.

N-am vazut insa niciodata un impuscat in gat, cu tocmai gatul invelit inttr-un fular de iarna si neintubat. Ba cand l-am mai vazut si pe hotul de Bradisteanu prezicand ca Nastase prezinta risc de infarct, am inceput sa-mi dau seama ca suntem mai in Romania decat oricand.

Poate colegul renumit aici in tara va publica intr-o zi lucrarea sa stiintifica prin care ne va invata si pe noi prostii din apus sa prezicem infarctul. Mie imi miroase asadar ca Nastase ar chiar vrea sa faca in curand si un infarct. Si de fapt orice altceva decat puscaria pe care o merita din plin. Apropo de sange! Dragnea a anuntat deja ca va fi destul. Din momentul ce razbouiul dintre clanurile mafiote a inceput cu toata taria (nota subsemnatului)

mihai spunea...

in lumea paranoica in care traia a.nastase pur si simplu nu a realizat ce i s-a intamplat ... cum , el , un aproape fost presedinte sa ajunga la racoare ca toti mizerabilii ??? ce viata mai e si asta ? si sa se intample dupa ce usl a castigat in alegeri ? solutia ? clasica ... probleme medicale ...
nastase , reprezinta expresia clasica de mizerie a politicianului roman : intelectual finutz amestecat cu un caracter mizerabil !

Florin spunea...

Horea, fara dovezi, eu refuz sa cred ca impuscarea in gat este doar o poveste. Sunt multi prea multi oameni direct implicatati ca sa poti sa falsifici o plaga impuscata. Mai este si dna-ul care veghea. Si mai este si timpul de aproximativ 11 ore dupa care a fost operat in care se putea constata falsul. Iar ca sa te impusti in gat si sa speri ca ramai "intreg" vs "aproximativ 8 luni de inchisoare", nu cred ca se poate pune problema.

Asta e parerea mea, pe baza a ceea ce am vazut. Nu neg posibilitatea ca totul sa fie un plan, dar probabilitatea ca lucrurile sa stea asa, este foarte mica.

PS. Sub fular, se pare ca era un pansament.
PS2. Daca ai timp, iti recomand sa citesti motivarea sentintei la judecata de fond. Horea, eu nu am certitudini, ci doar intrebari cu raspunsuri mai aproape sau mai departe de adevar. Si ma incapatanez sa cred ca asa este normal.

Horea spunea...

Florin, cauti "normalitatea" intr-o societate anormala. Sun foarte curios sa vad ce vei gasi pana la urma. Crezi cumva ca am dezbate asemenea subiecte intr-o societate normala?

Ai mai vazut tu undeva, ma refer la lumea civilizata, ca fiecare politician sa se imbolnaveasca si fie internat la spital cu o boala sau alta imediat dupa ce i s-a prezentat un mandat de arestare?

In tara asta traiesti cu zvonuri si presupuneri de la intemeierea ei. Pentru ca nu se deosebeste cu nimic de tara lui Caragiale. Nu erai oare convins in 89 ca asisti la o revolutie? Si iata ca ai aflat dupa foarte multi ani ca ai fost fentat.

Tot asa vei afla ce s-a intamplat cu adevarat si in legatura cu impuscaturile lui Nastase. Intr-un moment in care ele nu vor mai avea nici o relevanta.

Si observa! Eu nu am spus niciodata ca nu s-a impuscat pentru ca nu am avut argumentele necesare prin care as fi putut sustine o asemenea afirmatie. Am constat doar niste realitati medicale care nu au de a face nimic cu meseria pe care o practic. Traiectoria glontului de exemplu!

Din descrierile pe care le-am vazut si bazandu-ma pe cunostintele anatomice pe care le am trebuie sa constat ca glontul lui Nastase a avut o traiectorie in forma de un U mai larg. De la regiunea cartilajului cricoid, in gat, spre umar in muschiul deltoid.

Iata insa cum ne fac acesti oameni sa discutam nimic. In timp ce ei fac ceea ce au facut si pana acum. Asta au facut de fapt de cand cu lovitura de stat. Talkshowuri infinite, impanzinte de zvonuri care sa-l tina pe roman angajat in dezbateri tot infinite si fara nici un rezultat.

Asta pentru ca ei sa poata obtine nestingheriti rezultatele pe care le-au dorit. Jaful. Observa inca un lucru! Plagiatul lui Ponta a fost uitat. Pentru ca o stire sau un zvon de un calibru mai mare, sterge in Romania interesul pentru zvonurile sau stirile de calibru mai mic.

Stilul securisto oportunist ii sare mereu in ochi omului care este in stare sa vada.

Akhenaton spunea...

Si in timp ce tara dezbate cazul A. Nastase, Hidroelectrica a intrat in insolventa, iar un nene (mason dupa unii ziaristi), prieten cu Ponta, e la butoane.
Pe plan international s-au mai retrogradat ratingurile a 15 banci ...
Asta ca sa nu ne plictisim.

Horea spunea...

Akhenaton, exact! Pe noi ne fac sa ne ocupam de ce nu trebuie, in timp ce ei se ocupa de ce trebuie. Pentru ei, desigur.

Anonim spunea...

Hai sa revenim la dolarii nostri cat mai avem timp :))

Florin spunea...

Horea, imi place sa cred despre mine ca nu sunt un naiv. Poate cam prea sentimental pentru timpurile pe care le traim, cand ti-e mult mai "bine" sa dai cu piciorul intr-un om cazut decat sa-i intinzi o mana sa se ridice.
Si-mi doresc sa am puterea sa caut aceasta normalitate cat mai mult timp cu putinta, desi stiu ca pana la urma ma voi resemna si eu.

Am spus inainte sa se pronunte sentinta ca orice decezie se va da, cealalta parte are motive intemeiate sa conteste corectitudinea actului de justitie. Pentru ca nu suntem o societate normala in care procesul sa-si fi urmat cursul normal.

Dpmdv, traiectoria glontului nu ridica probleme: este o traiectorie descendenta, cu 2 puncte de intrare in corpul omenesc. Nu intru in detalii, dar e perfect normal ca un glont sa-si schimbe traiectoria cand intalneste corpuri straine.

AristotelCostel spunea...

Sa pastram un moment de reculegere (de pe jos) pentru gongu.

P.S. Sincere condolințe și pentru mad... something, flavian, Dan Șelaru, Bogdan Glăvan, Kioșpanchi... blablacaca

Anonim spunea...

@AC,
O sa invie zombi cand Bernake va da iar cu dolari din cer.Momentan se abtine :)

Akhenaton spunea...

AC

Esti rau, foarte rau ... pai sa arati tu un asa grafic, raportat la DOLAR?

Horea

Te-ai urcat din nou in trenul numit dolar, sau inca astepti momentul oportun?

Florin spunea...

Horea, m-am gandit mult daca sa-ti scriu acest comentariu.
Ai afirmat pe blog, in mai multe randuri, ca nu conteaza persoana care emite o parere, atat timp cat parerea este de bun simt(corecta).
Ceea ce eu consider ca nu faci cand afirmi "[...]Ba cand l-am mai vazut si pe hotul de Bradisteanu prezicand ca Nastase prezinta risc de infarct[...]". Nu vorbesc de exprimarea evident gresita, ci de fondul ei. In calitate de doctor, afirmi ca un pacient diabetic, hipertensiv si cardiac NU prezinta risc de infarct?

Aici(la sfarsitul articolului) se gaseste un video cu declaratiile lui Bradisteanu. Remarca si contextul in care face unele afirmatii - raspuns la intrebarile jurnalistilor.

Daca iti mentii parerea despre declaratiile lui Bradisteanu, mi-ar placea sa citesc si ceva argumente de ordin medical(precum cele din cazul copilului cu hipoxie)

Horea spunea...

Akhenaton, nu sunt in dolar.

Florin imi mentin parerea! Cea prin care spuneam ca nu conteaza persoana.......

Am ascultat asadar interviul cu Bradisteanu. Ceea ce spune in acest interviu este absolut corect din punct de vedere medical. Eu am gresit aici pentru ca m-am luat doar dupa titlul unui articol.

Din care n-a reiesit desigur faptul ca Nastase are diabet, probleme cu coronarele etc. Si nici faptul ca fostul premier isi trata aceste probleme in strainatate.

Oricum, critica constructiva este dupa cum se vede intotdeauna benefica si binevenita, indiferent de cine o face si impotriva cui. Ea limpezeste de obicei lucrurile. Dar asta doar in cazul in care cel criticat, in cazul acesta eu, are urechi sa asculte.

Florin spunea...

Inca o data felicitari pentru atitudinea ta. Mi-a fost frica sa scriu acel comentariu deoarece m-am temut pentru un moment ca nu esti omul pe care credeam ca l-am intalnit. Ma bucura nespus de mult faptul ca ai urechi care chiar asculta.

Adrian spunea...

http://www.money.ro/moneda-euro--un-monstru-mai-periculos-decat-frankenstein_1223189.html

... ma intreb cat va mai dura toata sarada aceasta din moment ce toata lumea vorbeste, dar nimeni nu face nimic concret in nici o directie..

Horea spunea...

Adrian sarada va mai dura, dar colapsul este inevitabil.

Florin mersi pentru aprecieri. Trebuie sa-ti spun insa ca eu nu sunt convins nici in momentul de fata despre faptul ca Nastase ar avea toate bolile pe care le-a insirat Bradisteanu.

Argumente nu am din pacate asa ca nu doresc sa dezvolt subiectul tocmai din aceasta cauza. Vom afla insa cu timpul daca presupunerile mele au fost corecte sau nu. Ma refer si la scena cu impuscatura.

Oricum parerea mea nu are nici o importanta, pentru ca tot nu va putea schimba nimic. Sa stii totusi ca regiunea gatului este cea mai inervata portiune din corp. Chiar si operatii facute cu grija in aceasta regiune obisnuiesc sa lase urme cel putin temporare.

Ma refer la afectiuni ale nervilor care trec prin regiune. Din punct de vedere medical ceea ce s-a intamplat cu Nastase este un miracol, aproape tangent cu imposibilitatea. Sa vedem acum daca poporul se va putea bucura de vre-un miracol in tara asta a minunilor? Dupa ce cei de azi vor prelua puterea prin vot. Eu unul am niste dubii foarte serioase in acest sens.

Florin spunea...

Horea, esti un om rational. Chiar crezi ca Bradisteanu, Beuran sau Lascar se apucau sa insire niste lucruri false care se pot verifica destul de usor(avand in vedere ca AN este condamnat)? Chiar crezi ca este un circ regizat, care implica atatia oameni? Sa nu uitam ca este intr-un spital unde a fost vazut de mai multi oameni(doctori, asistente, politisti...). Chiar crezi ca serviciile secrete nu ar fi aflat? Sau crezi ca este un blat general? Si mai ales, care este motivul, ca de inchisoare nu scapa de la impuscatura?
Insist pe aceste aspecte deoarece nu-mi vine a crede ca esti atras de teoria conspiratiei in acest caz, desi, dupa cum spui nu ai dovezi care sa-ti sustina teoria.

Sunt convins ca din punct de vedere medical este un miracol. Dar am mai citit cazuri relativ similare de persoane impuscate in cap, cu gloante sau fragmente in creier, cu o viata relativ normala. Deci este posibil, chiar daca este putin probabil.

Horea spunea...

Florin, serviciile secrete stiau foarte bine ca lovitura de stat nu a fost o revolutie, tie ti-au spus ca a fost. Serviciile secrete mai stiau si mai stiu foarte multe lucruri pe care noi nu le vom sti niciodata, sau le vom afla doar atunci cand vor considera ei ca este momentul.

Ti-am spus ca nu vreau sa dezvolt un subiect fara sa am argumente. In ceea ce priveste ratiunea sti si tu ca este relativa. Ceea ce parea rational pentru mine in 2007, atunci cand am inceput sa vorbesc despre criza mondiala actuala, parea o nebunie pentru altii. Pentru cei mai multi din pacate.

Au trebuit sa treaca niste ani buni pana ne-am convins cu totii despre ce era vorba. In povestea lui Nastase eu vad ca medic, dar si ca simplu cetatean o serie de verigi foarte slabe, de unde si scepticismul.

Mai fac si niste legaturi. N-am vazut un politician caruia sa nu i se descopere u car de boli exact in momentul in care trebuie arestat. Tara este plina de certificate medicale false vandute la oameni de rand, asa ca nu-mi fac probleme in ceea ce-l priveste pe Nastatse. Care a mai si golit un etaj de spital cand a sosit cu fularul la gat. Fara un tub de perfuzie, fara masca de oxigen, fara nimic de fapt.

Tocmai ratiunea pe care o am ma face sa fiu sceptic.
Traim dupa cum stie tota lumea Intr-o tara plina de smecheri si de zvonuri. Unde ratiunea devine mai utila decat oricand. Asta neinsemnand totusi ca ratiunea mea este intotdeauna corecta. Tu vezi lucrurile pornind de la perceptiile pe care le ai, ca si mine de fapt. In acest caz numai timpul va putea fi acela care va lamuri lucruile. Poate nici el.

Poate vei fi de acord cu mine atunci cand afirm ca: Intr-o tara mincinoasa si corupta, declarata cea mai corupta din Europa, nici un mijloc nu poate fi prea extrem in batalia pentru putere. Mentalitatea lui Nastase o cunosc din interviurile pe care le-a dat. Si afirm cu tarie ca o asemenea mentalitate este capabila sa produca orice din cele spuse.

Cu toate acestea ratiunea mea poate fi eronata de data asta, asa cum am mai spus.

Florin spunea...

Perfect de acord ca sunt multe semne de intrebare, ca timpul are sanse sa lamureasca problema, ca serviciile stiu mult mai multe decat noi si ca multi se imbolnavesc subit.
Am totusi 3 competari:
1. in cazul AN, se stia ca este diabetic, cardiac si hipertensiv. Am auzit persoane discutand aceasta problema inainte de aceste evenimente.
2. oficial, bulgarii sunt mai corupti.
3. pentru AN nu e vorba de lupta pentru putere, ci pentru supravietuire. Si nu vorbesc de supravietuirea din punct de vedere medical.

Reiterez ca eu nu neg posibilitatea ca totul sa fie o facatura. Asa cum, desi e o sansa minima ca cineva sa supravietuiasca si sa nu aiba sechele serioase in urma unei impuscaturi in gat, Nastase e un norocos, la fel de bine acea mica sansa(in viziunea mea) ca totul sa fie regizat se poate materializa. Doar ca eu aleg sa cred, cel putin pana cand nu apar alte indicii , in prima minune.

Florin spunea...

PS. Eu nu de mentalitatea lui Nastase ma indoiesc, ci de capacitatea lui de a pune asa ceva in practica.

Horea spunea...

1. in cazul AN, se stia ca este diabetic, cardiac si hipertensiv. Am auzit persoane discutand aceasta problema inainte de aceste evenimente.

Ce persoane? Dar hai sa ne incredem in ele si sa eliminam ipoteza diagnosticelor false, care nu tin oricum de impuscaturi.

2. oficial, bulgarii sunt mai corupti.

Sa jubilam atunci?

3. pentru AN nu e vorba de lupta pentru putere, ci pentru supravietuire. Si nu vorbesc de supravietuirea din punct de vedere medical

Eu zic ca pozitia pe care o ocupa Nastase in PSD ii da destula putere, mai ales daca il vezi si tu ca mine, in postura de papusar a lui Ponta.

Florin spunea...

1. Persoane despre care nu se poate baga mana in foc ca spun adevarul. Oricum, in stituatia data, nu sunt multe persoane carora nu li se poate aplica teoria conspiratiei.

2. Nu, nu este de jubilat, este doar o corectura la ce ai spus tu(ca suntem cei mai corupti). De asemenea, poate nu ar strica sa constientizam ca tot timpul este loc de mai rau.

3. Horea, vorbim de rupturi de grafic. E ca la burse, unde vineri se inchide la un nivel, si luni dimineata e la cu totul alt nivel. Sau ca in cazul lui Geoana: seara presedinte, dimineata bataie de joc.
Ce spera sa obtina cu toate astea? Statutul de condamnat sinucigas care nu a facut puscarie? Eu nu cred ca dupa lovitura juridica primita, Nastase mai ridica vreo pretentie ca papusar. Doar daca il albeste CEDO. Raman la parerea ca el lupta nu e pentru putere.

PS. Nu mi-a placut(evident, in mod subiectiv) tonul raspunsului tau, asa ca ma retrag din aceasta discutie. Poate o face timpul ceva lumina in acest caz, ca noi sigur nu avem nici o sansa.