Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 19 iulie 2012

Ce iese dintr-o tara in care un hot este facut "Mihai Viteazul"si un plagiator om de stiinta



Acesti hoti sunt mandrii de ceea ce fac si sunt romani din talpi pana in picioare. Asta au invatat ei sa faca de la iubitii lor conducatori alesi. De la cei care au convocat Curtea Constitutionala pentru o plecare la Bruxelles. De la cei ce au inventat comisii pentru stabilirea unui plagiat pe care si un taran cu 4 clase l-ar putea vedea. Asta in cazul in care a invatat sa citeasca.

In Norvegia este plin de tigani din Romania. Pentru ei poporul naiv si cinstit din nord a pornit o companie atunci cand i-a vazut cersind. Se numeste toti suntem oameni si suntem egali. Ea prevede gasirea de locuri de munca pentru toti cei care cersesc.

Nu vor mai trebui sa se umileasca stand pe strada cu mana intinsa, spunea intr-un reportaj un norvegian napadit de bucurie. Saracii nordici! Habar nu au cu cine au de a face. Nu isi pot inchipui ca in 2012 mai exista undeva in Europa o tara care cultiva furtul si minciuna asa cum cultiva altii graul sau porumbul. Si nici nu prin oricine. Ci prin "spuma" sa politica.

"Sa nu ne pripim" spunea "viteazul" la televizor atunci cand veni vorba de Severin hotul, care facea contracte fantoma in valoare de 436000 de euro direct din parlamentul european. Ce sa spuna atunci tiganul? Dar campionii in hotii de buzunar? Vor spune si ei prinsi cu mata in sac ca li s-au intentat procese descriminatorii, poate chiar si procese politice. Toti hotii spun la fel in Valahia. Tara cu cea cu mai grozava constitutie din lume, si cu cele mai grozave legi.  Facute in asa fel incat tocmai hotia si minciuna sa poata prospera in fiecare zi din an.

12 comentarii:

Florin spunea...

Gresesti Horea. Legea, inclusiv constitutia, nu e facuta pentru hoti, ci aplicata de hoti. Ceea ce este o mare diferenta. Nici un text, oricat de perfect ar fi el, nu "face dreptate" decat daca cel care-l aplica il si respecta. Degeaba scrie in constitutie ca presedintele numeste mininistrii propusi de prim-ministru, daca vine CCR si zice ca poate sa refuze motivat, o singura data. Oamenii sunt problema nu legile.

Horea spunea...

Florin, un text clar se manipuleaza mult mai greu, unul facut pentru manipulatori mult mai usor.

Oricum, aici sunt totusi de acord cu tine. Oamenii din Romania sunt mult mai murdari decat legile si decat constitutia puse una peste alta.

Anonim spunea...

escrocii din parlament (ai tai si ai lor) te scuipa imediat ca pe o masea stricata daca incepi sa dai drumu la justitie..si la dosarele lor penale.

justitie este...si inca foarte dura...pentru fraierii care nu cunosc judecatori si politicieni care sa-i scape.

condamnarea penalilor Nastase si vantu..e un mic pas pentru justitie..dar un mas ENORM pentru Romania. ca se poate.

AristotelCostel spunea...

aristotelcostel 12 iulie 2012 la 6:33 am
Vali? Mihai, tu esti mike? Oana? Anca? Anonimule… ma plateste partidul sa-l injur pe basescu?

Mari jigodii… infecte caractere.

Pe 29, la 7:30, ti-l phoot pe securist in dinti.


Semidoctu' analfabet 12 iulie 2012 la 11:31 am (vali, mike, mihai, oana, anca, anonim)
Ia-te de mana cu aristotica (care la 7:30 poa’ sa voteze doar la el acasa – urnele se deschid la 8 – bine ca prostia nu doare) si pefectionati propunerea Abramburicai, daca (tot) Basescu e vinovat de rezultatele de la Bac: introduceti admiterea cu buletinu’ si scapati pt totdeauna de beleaua asta!


18 iulie 2012: Referendumul din 29 iulie se va desfăşura în intervalul orar 7.00 - 23.00.

Si replicile astea sunt bune... daca nu te faci de rahat de prost ce esti.

Si daca prostia ar fi durut ai fi murit in chinuri la cateva ore de la nastere.

... behaie... pupinbasist retardat.

... STS-ul e ca si reformat. :)

mihai spunea...

costele , nu te-ai saturat sa mananci atata cacao online ... propovaduiesti impotriva lui basescu dar cu efecte contrare ... in piata , la pomanagii cred ca ai fi avut mai multa sustinere !

Anonim spunea...

Pai eu cred ca Costel e taman pe dos decat zice. E un pupinbasist fanatic, care a auzit de psihologia inversa. Scrie ca un retardat impotriva lui Base tocmai ca sa-i sperie pe cei care ar avea o bruma de simpatie pentru uslamisti. Ce argument mai bun poate avea un nehotarat sa voteze cu Base decat sa vada ce dementi obsedati exista in tabara lui Tonta, Felix si Antenescu?
Cand vezi pe forumuri asemenea specimene, intri in panica si te gandesti ca mai bine il lasi pe Base inca 2 ani la Cotroceni decat sa dai tara pe mana lor.

Vali spunea...

http://stirileprotv.ro/stiri/international/romii-din-romania-au-descoperit-norvegia-tara-in-care-cersitul-este-legal-aici-sunt-multi-bani.html

Poeti novegienii astia. In curand isi vor da seama ca au de-a face cu o proza dramatica in toata regula....

Anonim spunea...

dolarul s-a dus la gara,,in jos,,

Anonim spunea...

http://www.gandul.info/financiar/spania-este-in-discutii-cu-germania-pentru-un-program-de-salvare-de-300-miliarde-euro-9898394

Informatii-economice spunea...

@Anonim... ce coboara trebuie sa si creasca.

Face cineva prognoze pe evolutia cursului post referendum?
Eu zic ca oricine ar iesi, sapt viitoare vom avea o piata calma si in usoara crestere:)

In politica insa sper sa iasa cu sange (de ambele tabere:)

Anonim spunea...

Pentru Informatii Economice: ce inseamna piata in usoara crestere? adica leul se va aprecia usor sau deprecia usor?

Anonim spunea...

Iar despre tabere in politica: i-as impacheta si pe USListi si pe PDListi si i-as expedia in spatiu, sa nu se mai intoarca niciodata