Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 10 august 2012

Intrebare

Mi s-a facut o oferta de 150 de euro lunar pentru analizele unor indici, metale, si euro dolar. Actualizari de 3 ori pe saptamana si alerte cu nivele exacte si date de reactie. 

Eu vin cu o contra oferta, din moment ce munca pentru o astfel de analiza este pentru mine exact aceeiasi, indiferent de numarul celor interesati. 150 de ron lunar cu analize saptamanale si cu alerte de pret si timp, in timp real. 

Asta pentru ca sa fie cat mai multi care sa-si poata permite un eventual abonament. Putem discuta si analize la alegere, totul se afla in cel mai incipient stadiu.

Ca sa-mi pot face o idee despre interesul sau dezinteresul cititorilor fata de un asemenea serviciu va rog foarte frumos sa ma contactati prin mailul expus pe pagina. Puteti veni si cu idei prorii in ceea ce priveste forma pe care ati dori eventual sa o aiba. Mailul de care vorbeam il gasesti facand click pe profilul meu.

4 comentarii:

cristian dogaru spunea...

salut Horia....parerea mea e ca la un numar de 200 de potentiali interesati, risti sa vinzi 10 abonamente pentru toti, in ideea ca vor exista intreprinzatori care fie vor pasa intre ei analizele pentru a face o economie, fie le vor distribui la un pret mai mic mai departe pentru a-si amoritiza investitia...ha, ti se pare exclus?

Horea spunea...

Salut Cristi!

Cam asta ii spuneam eu celuia care a venit cu ideea. Nu m-am gandit la pasarea despre care vorbesti pentru ca este treaba fiecaruia ce face cu o analiza cumparata.

M-am gandit insa la faptul ca vor fi chiar mai putini decat 10 interesati. Oricum s-a terminat cu nivelele de pret si timp in articolele urmatoare, precum si cu alte detalii. Din moment ce initiatorul ideii a depus chiar azi 150 de euro in contul meu.

ThinkAgainRo spunea...

Singura parte savuroasă a acestui blog erau ANALIZELE EXACTE!aCUM TOCMAI AI RENUNȚAT LA PACIENȚII CARE NU AU CU CE SĂ TE RĂSPLĂTEASCĂ DECÂT CU SĂRUT-MÂNA dOM' DOCTOR SĂ VĂ DEA DUMNEZEU SĂNĂTATE!ȘI AI UN PACIENT CARE ARUNCĂ UN PORCOI CU BANI TOCMAI CA VIRGULĂ CALICIMEA SĂ MOARĂ DE FOAME!
sUNT O GRĂMADĂ DE SITEURI CU ANALIZE CONTRA COST MAI PERFORMANTE DECÂT A TA ÎNSĂ VALOAREA CELEI FĂCUTE DE TINE E CĂ ERA ÎMPĂRTĂȘITĂ!
iAR NOI TOȚI REUNOAȘTEM ȘI VOM RECUNOAȘTE VALOAREA A CEEA CE AI ÎMPĂRTĂȘIT TU CU NOI!
sERVUS ȘI MULTĂ SĂNĂTATE!

Horea spunea...

ThinkAgainRo, un pseudonim care se pare ca l-ai ales cu multa perfectiune.

Ai citit tu cumva toate analizele platite despre care vorbesti pentru ca sa le poti declara mai bune decat ale mele? Ai citit cumva vreo analiza pe care intentionez sa o fac contra cost, ca sa o poti compara cu celelalte?

Think again my man!

Ps. Iti garantezi ca nimeni nu o sa "moara de foame" chiar daca as sista acest site de tot. Un lucru la care m-am gandit de mai multe ori in Norvegia.
Ma bucur totusi ca a insemnat ceva pentru tine.

Cei care vor vedea eventual foamea si mizeria o vor vedea din cauza politicului pe care l-au sprijinit. Si, iti garantez ca o majoritate covarsitoare dintre ei nu au auzit niciodata de situl meu.