Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 23 august 2012

Lovituri sub centura la CCR in stil bolsevic

Pe tovarasu Predescu l-a luat gura pe dinainte. A uitat pentru o clipa de legea care ii interzice diareea verbala dupa un vot care ar fi trebuit sa fie secret. Acum, acuzat ca a facut pe el, domnia sa ne spune ca izmenele ii sunt curate ca lacrima. Negand ca ar fi suflat cuiva vreo vorba despre vot.

Cineva a scos cu siguranta afirmatia atribuita domnului tovaras din cur, vreun basist, desigur, care a vrut s-o tradeze pe tradatoarea Cojocaru. Negatiile faptelor, lipsa totala de responsabilitate, si capacitatea de-a minti cat mai grosolan, au fost intotdeauna atribute pe care omul de partid si de stat trebuia sa le aiba pentru orice functie importanta.

Iata de ce a ajuns si domnul Ponta atat de repede in varful piramidei, printr-o miscare mai eliptica decat o elipsa. Daca sti sa tradezi si sa mintesti de sa inghete apele devi de indata omul potrivit, asta chiar in cazul in care ai fi putintel analfabet. Ba mai mult! Daca nu sti citi cu atat mai bine, pentru ca nu va trebui sa-ti bati capul niciodata cu operele stiintifice ale plagiatorilor. Si "har Domnului" avem o tarisoara impanzita cu "masini de copiat".

Cojocaru, "tradtoarea", declarata ca atare de tocmai maria sa plagiatorul, nu a fost pusa acolo de catre PSD ca sa voteze importiva acestuia, chiar daca partidul ar fi decis ca vrea sa-l spunzure pe fiecare al doilea roman. Domnia sa a inteles asadar total gresit rolul pe care trebuia sa-l joace in CC(curtea clovnilor). Dupa verdict au venit imediat si comentariile interimarului. Domnia sa a spus printre altele ceva de genul:  doamna Merkel ar putea sa-i dea lui Basescu si Pdl-ului o bucata de pamant in Germania, unde joaca de-a Basescu sa poata continua in liniste. O declaratie pe care numai un adevart om de stat, de talia lui Antonescu, o poate face.

Eram convins si scriam atunci cand USL a preluat puterea ca domnul Antonescu nu va fi ales niciodata presedintele Romaniei. Dupa declaratia magistrala pe care a facut-o zilele trecute incep sa am dubii. Este adevarat ca domnia sa a mai facut si altele, dar asta cu Merkel pare totusi sa le bata pe toate. Asa un presedinte integru, diplomat, sincer, si destept, ar putea deveni pana la urma chiar marfa de export, in cazul in care cresterea economica nu va fi asa cum a calculat-o domnul Ponta.

Si s-ar putea sa nu fie, pentru ca in loc de calcul domnul Ponta a dat poate doar un copy-paste. O manevra la care se pricepe de minune, dar si una care ar putea sa-l puna in postura neplacuta din care va fi fortat sa exporte Antonesti. Basescu s-a exportat singur, asa ca, cei de pe alte planete s-au obisnuit deja cu mojicia romanesca. Declaratia "magistrala" al lui Antonescu putand doar sa demonstreze inca o data nivelul la care se afla, atat poporul votac, care savureaza la nebunie asemenea declaratii, cat si cei care-l reprezinta. Noroc totusi cu acelasi premier. Un om foarte modest care se autocaracterizeaza in felul urmator: "Diferenţa dintre mine şi Traian Băsescu este că eu respect reguli morale şi corecte, în timp ce domnia sa nu le respectă, el trişează".

Pfrrrrriuahahahahihihihihihahahahahuhuhuhuhuhu.....hahahahah. Nu te speria! Am incercat sa reproduc doar zgomotele pe care le face masina care imi spala creierul.

5 comentarii:

Florin spunea...

>Cineva a scos cu siguranta afirmatia atribuita domnului tovaras din cur, vreun basist, desigur, care a vrut s-o tradeze pe tradatoarea Cojocaru. Negatiile faptelor, lipsa totala de responsabilitate, si capacitatea de-a minti cat mai grosolan, au fost intotdeauna atribute pe care omul de partid si de stat trebuia sa le aiba pentru orice functie importanta.

Horea, tot la capitolul asta intra si comportamentul judecatoarei Aspazia Cojocaru:
"Nu anulării, eu nu am spus niciodată că referendumul trebuie anulat. N-am spus niciodată asta. Eu, când am ieşit iniţial, am fost acolo, am spus datele care sunt, unele sunt corecte şi altele nu sunt corecte. Aşa am spus, eu îmi măsor cuvintele pe care le spun. Nu vorbesc aşa, eu sunt jurist, şi nu vorbesc aşa, ca omul de pe stradă obişnuit"
vs
După mine trebuia anulat referendumul, dar în rest, acum, aşteptăm, pentru că totul s-a bazat pe date false"

Horea spunea...

Pai sigur ca intra! Minciuna, necinstea, fofarliceala etc. nu-si schimba numele sau semnificatia, doar pentru ca o persoana sau alta au ales sa le practice.

Mincinosul trebuie declarat mincinos pentru ca a mintit. Nu pentru ca il cheama Ponta, Antonescu, Basescu, sau Mihaltan.

Afirmatia de mai sus nu are valabilitate in Romania.

Minciuna despre demisia in 5 minute al lui Basescu nu este egala cu minciuna lui Antonescu, privind tot demisia. Pentru ca, in cazul lui Basescu ni s-a explicat: Da da! Dar? In cazul lui Antonescu: Da da! Dar? O diferenta de la cer la pamant. Nu?

Florin spunea...

Horea, minciuna e minciuna, fara nici un dar. Doar ca unele afirmatii sunt cu dar. Pentru ca se fac intr-un context. Cand se schimba contextul e normal sa existe dar.

Sa ne intelegem: Antonescu este un mincinos. Dar este un mincions pentru ca si-a pastrat afirmatia si in noul context, nu pentru declaratiile facute cand nu era nici o conditie de cvorum.

Cristi spunea...

Horea, nu zic sa trecem cu vederea ticalosia si leprele, dar vorbind prea mult despre ei, nu mai vedem oamenii adevarati si lucrurile bune care ne inconjoara.

Horea spunea...

Ba da Cristi! Iivedem si pe ei! Trebuie sa-i vedem ca sa putem supravietui. Numai ca, din pacate, ei nu sunt aceeia care ne croiesc viitorul.