Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 30 august 2012

Ludovic Orban basistul de serviciu

E basist sau nu e basist? Pentru ca uite ce spune despre occidenatlii care au fost declarati basisti de catre foarte multi indivizi din partidul domniei sale:

"N-a existat sprijin din partea Occidentului pentru Traian Basescu, au fost dezinformati si noi ar fi trebuit sa fim mai activi in prezentarea proceselor constitutionale.

(...) n-a fost sprijin extern pentru Basescu, ci pentru normele democratice, din cauza unor dezinformari realizate de 'paraciosii PDL'", a mai afirmat Orban.

Intrebare! Pai daca occidentul nu este basist, o afirmatie cu care sunt perfect de acord, atunci de ce nu s-a dus domnul Orban sa le explice el situatia? In cazul in care a considerat ca domnul Ponta si domnul Antonescu nu au fost destul de expliciti.

Probabil pentru ca domnia sa le-ar fi explicat ocidentalilor ce ne explica si noua, stiind foarte bine ca numai romanul poate inghitii asemenea gogoase.

nicio tara din Uniunea Europeana, cu exceptia Lituaniei, nu are cvorum pentru referendum. Premierul trebuia sa fie mai ferm si hotarat, sa le spuna celor de la Bruxelles ca nu poti sa impui reguli.

Ba poti tovarase Orban! Pentru ca acolo, in occident, orice joc are reguli. Cei care nu au cvorum au stabilit sa nu il aiba inaintea unui referndum si nu dupa. Jocul romanesc de-a fofarlica tine doar pe plan local, aici la noi, si tocmai de aceea "extraterestrii" nu il vor intelege niciodata, indiferent de cat ai vrea tu sa le explici. 

In rest ai dreptate. Daca ati fi reusit sa puneti judecatorul PSD-ist de care vorbesti, in CCR, el vota cu siguranta asa cum il sfatuia partidul, un alt lucru greu de rumegat pentru sustinatorii unui stat de drept. 

Datorita interventiei nocturne a domnului Ponta, am acceptat sa fie reluat votul pentru alegerea unui judecator la Curtea Constitutionala - initial fusese ales domnul Valer Dorneanu (propunerea PSD - n.red).

In statul de stramb Romania, unde pana si un pieton calcat pe proria-i trecere, de catre un sofer beat, poate fi acuzat, lucrurile stau insa exact asa cum le prezinti tu. Asta neinsemnand ca ele nu pot ingrozi lumea civilizata. 

Numai la noi este normal ca un turnator demascat al securitatii, precum Ghise, eliminat de votul popular, sa intre totusi in parlament de pe un loc 3 al listei. Ca sa vina tot el pe urma si sa urle cat il tine gura despre vointa poporului. Asta nu prea inteleg ocidentalii tovarase Orban! Pentru ca magari cum sunt nu-si pot inchipui ca, in 2012, mai exista in Europa o tara in care oamenii au mentalitatea feudala pe care am descris-o de atatea ori. Descrisa inca o data si poate mult mai bine si in urmatorul articol.

2 comentarii:

paul spunea...

nu-ti mai raci gura,usl este oricum pe tobogan datorita propiilor gafe!pana in decembrie mai este destul sa ajunga la cca.40 %.insuficinet pentru a guverna.

Horea spunea...

Mi-o racesc pentru ca nu prea sunt interesat de toboganul USL, sau PDL, ci mai degraba de toboganul pe care au bagat tara.