Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 23 septembrie 2012

Un exemplu de credinta mareata si de "democratie absoluta"

Si o dovada a celei mai"sanatoase"mentalitati umane. Care demonstreaza cam de ce este capabil sa faca un individ in numele unei religii. Ca sa poti urmarii raspunsurile magistrale trebuie sa opresti filmul si sa citesti si in limba engleza, daca se poate. Imamul explica dupa parerea mea de parca l-ar chema Ghise sau Fenchiu. Sau, si mai bine, de parca ar fi un politician roman. Sunt oare alesii nostri musulmani? Eu nu cred. Pentru ca un musulman nu fura. I s-ar taia mana in unele tari daca ar face acest lucru. Mie mi se taie in schimb respiratia cand ii ascult. Si pe ei dar si pe alesii poporului roman.

O precizare! Conform cifrelor oficiale luate din 2011 exista 2,2 miliarde de musulmani in lume.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

4 comentarii:

George spunea...

Horea, filmele astea sunt exemplul cel mai bun "toleranta" religiosa si nu numai.
Cred ca mai devreme sau mai tarziu va aparea un conflict major intre aceste 2 sisteme de gandire, total opuse. Problema noastra va fi ce sa alegem, intre o societate vestica democratica dar corupta sau o societate musulmana antidemocratica dar mai putin corupta, asta daca vom mai avea dreptul sa alegem?

Si filmul asta e edificator:
https://www.youtube.com/watch?v=G4cr2KX9KoQ&feature=player_embedded

Horea spunea...

George, daca tinem cont de filmul la care faci referire, cel putin doua treimi din populatia Romaniei este musulmana. Poate tocmai de aceea avem atatia Gghisi si atatia Fenchii. Care mai impart si ei cate un pumn nevestei, la nevoie.

Noroc cu Islanda si alte tari nordice care demonstreaza clar ca exista si alte cai decat fanatismul religios spre o viata cinstita. Fara batai, cu respect reciproc, si din fericre si imbelsugata.

Tot din fericire conceputa de catre acelasi homo sapiens. Dar educat si scolit de data asta.

Anonim spunea...

asta e o diversiune ... ca sa uite prostimea de criza si sa se certe intre ei la fel cum fac partizanii celor doua "tabere" din romania : poanta si besila !

Horea spunea...

Asta nu e diversiune din pacate ci fanatism. Dus la culmi in religie exact ca in Romania in politica. Exista totusi o diferenta: convingerea.

Musulamanul spalat la creier este atat de spalat incat nu uita nimic si ramane convins de ideile pe care le are pana moare. Romanul nespalat la creier uita de la o zi la alta.

Tocmai din aceasta cauza devine mai putin violent, cu timpul, si va accepta pana la urma si o alianta intre PNL si PDL, daca antena 3 ii va explica ca este buna.

Pentru Felix, desigur, si pentru toate gunoiele traseiste, dar asta conteaza mai putin. Din moment ce ele au fost puse acolo de tocmai alegatorul cu creierul prafuit.

Inca o diferenta ar fi ca musulmanul este in stare sa-ti taie gatul pentru credinta sa. In timp ce romanul este in stare s-o taie in orice directie pentru a putea sa-si satisfaca interesele personale.

Insusirile le putem numi: credinta fanatica, la musulmani. La romani, fanatism in lasitate si lipsa de caracter.