Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





luni, 1 octombrie 2012

Diaconescu ar trebui sa ajunga si presedintele, dar si premierul Romaniei

In acelasi timp, desigur, pentru ca poporul il merita pe deplin. O tiganie ca asta nu s-a mai vazut nicaieri in lume. Circul din Romania a eclipsat orice circ profesionist de oriunde. Si culmea, DD acumuleaza voturi in prostie de la toti imbecilii din aceasta tara. Scopul intregului show de fapt. 

Este atat de penibil ceea ce se intampla incat nici macar nu merita sa fie comentat. Ceea ce merita sa fie comentat, in schimb, este nivelul la care se afla gandirea a foarte multi oameni in aceasta tara, din pacate o majoritate. 

Un nivel de gandire care i-a nascut de fapt si pe politicienii pe care ii avem. Pentru ca fara ei DD ar fi un nimeni, un om oarecare si nebagat i seama. Cu ei, si prin ei, DD a devenit o stea. Care a reusit fara prea mult efort si doar cu cu o inteligenta medie, sa-i puna in umbra pe toti analfabetii corupti care ocupa in momentul de fata tronul Romaniei.

Ptiu drace! Pacat de tara asta minunata! Imi este rusine ca fac parte din acest popor.

3 comentarii:

AristotelCostel spunea...

hop joiana... ghi'mi hop... ca escrocul lui basescu e in misiune.

Scop:
23% lăbari ungureni și vaci macovene + 20% cretini poporeni + 7% udemereni

Si acum, ce este mai important, faptul ca il supranumesti pe omul lui ghise-fenechiu copy-paste, desi este... desemnat, sau ca omiti din peisaj o vaca plagiatoare care participa la concurs cu un titlu dobandit prin frauda?

"Kovesi candidează pentru șefia DNA"

In plus, tonta e dottore din 2003, pe cand softul "antiplag" nu exista si reformele inca nu erau implementate, iar vaca prefabricata a sustinut cu doar cateva luni in urma, tocmai pentru ca are un concurs de castigat. Ahhh, desigur, si-a sustinut teza in mandatul găozului retard funerar, spidometru' manual otevist binecunoscut.

Anonim spunea...

horea. dupa circul cu plagiatul dupa circul cu suspendarea vine circul cu privatizarea.sorinelp

Horea spunea...

Costel, ori nu ai inteles ceea ce am spus, ori repeti inca o data ideea.

Un nivel de gandire care a i-a nascut de fapt si pe politicienii pe care ii avem. Pentru ca fara ei DD ar fi un nimeni, un om oarecare si nebagat i seama. Cu ei, si prin ei, DD a devenit o stea.

Dupa cate stiu eu Basescu si cei din PDL, percum Antonescu si Ponta, cu suita lor, si noul partid al lui Mru, este format din politicieni. Tu vezi insa dupa parerea mea procesul pe jumatate asa cum ai facut si pana acum.

DD in postura de politician, nu se putea naste fara acesti oameni. S-a nascut, ca un purice pentru ca are pe cine sa paraziteze. Cand mediul pentru un parazit nu exista el dispare.

In rest expui o metalitatea bine cunoscuta pe la noi. Am cancer! Nu-i bai are si vecinul. Si daca te uiti bine apropape toti vecinii au! Numai ca, asta nu te va ajuta pe tine sa te faci bine. Un sistem bolnav nu poate avea oameni sanatosi!