Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 20 octombrie 2012

Manichiurista din Poenari

Care a dat si ea saraca un interviu, odata cu personalitati de marca din Romania, unui jurnalist de la New York Times.

“Our politicians behave like children fighting over a toy,” said Monica Cristea, 43, a manicurist from Poenari, a village near Bucharest. “They have destroyed our international reputation,” Ms. Cristea said. “I am outraged. I don’t like any of them. I don’t trust them.”

Dupa cate vezi a vorbit cel mai putin dintre toti. Spunand in acelasi timp si cel mai mult. La treaba cu reputatia distrusa eu as mai adauga doar un lucru: Au distrus una dintre cele mai bogate tari din Europa, afundandu-si proriul popor in cea mai crancena bezna. Ce bine ar fi totusi daca macar 60% din populatia Romaniei ar fi manichiuriste!

6 comentarii:

Anonim spunea...

horea, ma mir de ce zice madam manichiurista, in general pentru votantii usl reputatia internationala a romaniei e egala cu zero ca importanta !!
atata timp cat pensia vine , caldura e subventionata , circ la tembelizor , bilete reduse la tratament si medicamente compensate totul e super ok !!!

AristotelCostel spunea...

@anonim basist decapitat din nastere

Furatul in stil mafiot la nivel national si integrarea in mafia internationala e un scenariu mult mai placut pentru niste intelectuali intr-atat de prosti ca le curge din gura... in valuri.

Horea spunea...

anonim, daca am inteles eu bine manichiurista nu este votant de nici un fel. Ar fi culmea sa voteze cu oameni in care nu are incredere.

Anonim spunea...

@horea , in general dupa mine manichiuristele se incadreaza la categoria de votanti usl , cazul celei precizate de tine e o exceptie !
@costel , scenariul descris de tine ne asteapta in anul urmator din pacate ...
cu stima , sorinelp

Vali spunea...

"aristotel", filozof ratat ce esti, tu nu vei putea fi nici o data maniuchiurist pentru simplul motiv ca esti doar un biet pupin(ch)urist !

ps. Horea te-a provocat in comentariile facute la articolul precedent la o discutie argumentata, dar se vede treaba ca tu nu poti decat sa reactionezi la comentariile care nu se potrivesc cu viziunea ta "despre lume si viata". Cu alte cuvinte te arunci sa raspunzi "argumentat", ca rata la muci.
Ratatule, poti sa duci o discutie pe argumente sau esti doar un specimen denatureat de prostia-i proprie?!

Horea spunea...

Sorinel! Nu aceasta manichiurista Si eu despre ea vorbeam.