Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 16 octombrie 2012

Marele proiect pentru Romania

Iata-l expus de catre doi titani ai politicii romanesti! Victor Ponta a menţionat că a susţinut decizia cooptării lui Gigi Becali în USL, deoarece Uniunea este „adunarea tuturor celor vor să ne scape de Traian Băsescu”. 

Dacă noi am ieşit în întâmpinarea ofertei lui Gigi Becali, avem nevoie de toţi oamenii care să fie aduşi în acest proiect mare”, a subliniat liderul PNL.

Sursa: Gandul. Mie imi mai place si treaba cu epoletii, din titlu. Si, pentru prima data sunt absolut de acord cu ceea ce spune Antonescu. Exista in PNL gunoaie mult mai mari decat Gigi Becali. Subscriu si la afirmatia pe care liderul "liberal" o face cu privire la Melescanu si Stolojan. Caracterul lor nu are nici un epolete in plus fata de caracterul lui Ghita. Si, prin grija lui Crin, clanul pe care il conduce a acaparat  si alti traseisti tradatori, veniti chiar din PDL.

Nu stiu daca v-ati gandit vreodata la cea mai semnificativa lipsa din Romania. In opinia mea este fara doar sau poate lipsa de caracter. Oameni cu mintea agera mai gasesti, pe aici, pe acolo. Oamenii cu caracter trebuie sa-i cauti din pacate cu lupa. Mai ales in politica. Dar, la asa popor, conducatorii nu pot fi altfel. "Qualis rex talis grex". 

Trebuie sa recunosc ca apreciez si sinceritatea plagiatorului, pentru ca ea nu este o podoaba agatata de gatul fiecarui hot. 

In articolul citat premierul dezvaluie totusi foarte transparent intreaga platforma politica a uniunii. Adunarea la un loc a tuturor celora care vor sa ne scape de Traian Basescu. Atat are USL de oferit poporului roman, dar, din fericire pentru el, atat pare sa ajunga cu varf si indesat. Daca ne apucam si credem in sondajele facute de antena motanului. Eu trebuie sa ma intreb ca intotdeauna, chiar daca poporul nu o face. Ce se va alege din USL dupa ce TB nu va mai fi presedinte? Dar din tara pe care o conduce? Spre o prapastie si mai adinca decat cea spre care a condus-o Traian Basescu.

Nu are Romania norocul sa ajunga sa fie ca Belgia, fara guvern. Macar asa, 2-3 ani, ca sa ne putem reveni si noi putin.

3 comentarii:

Anonim spunea...

asa cum mentiona CTP , USL-istii merg in alegeri sub deviza Jos Basescu ... si sa vedeti ca o sa si castige la scor !!!

Cristi spunea...

Eu nu merg la vot...cel putin nu votez cu nici unii din astia....niste tampiti ingamfati.

Horea spunea...

Anonim, deviza unor alegeri devine intotdeauna cea care este presupusa sa prinda cel mai bine la alegator, chiar daca politicienii vor sa ajunga la putere doar ca sa fure. CTP n-a descoperit asadar nimic nou.

Intocmirea unui program de guvernare, chiar al unuia mincinos, ar necesita gandire, efort si timp. Jos Basescu nu necesita nimic. Ajungi in paradisul hotiei la care aii visat fara nici un efeort. Pentru ca pretentiile majoritatii se limiteaza doar la atat.

S-a putut vedeaq asta clar chiar si pe bloguletul meu nenorocit.