Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 3 octombrie 2012

Parazitul

Eu cred ca este foarte clar pentru toata lumea ca fara o gazda un parazit nu poate exista. DD este un parazit! Dar, vad ca multi dintre cei care au observat acest lucru dezbat problema gresit, in opinia mea. Ocupandandu-se astfel, tot gresit, de posibilul creator al parazitului in loc sa se ocupe de gazda. Fara de care nici un parazit nu ar putea exista. In Romania gazda parazitului se numeste USL, dar, paradoxal, eventualul creator, in cazul in care exista, va deveni si el gazda fara sa vrea.

Intr-o tara scandinava paraziti de tip DD nu exista! In primul rand pentru ca nu sunt creati. Dar, chiar in cazul in care ar fi, ei ar dispare automat din lipsa gazdelor. In Romania USL este o gazda minunata, tocmai pentru ca parazitului ii place murdaria la nebunie. Si, USL este plin de murdarie din cap pana in picioare. In loc ca alianta, care a spus ne-a dat cel mai "cinstit guvern", format din plagiatori si hoti, sa se ocupe de soarta tarii, si prin asta implicit si de soarta Oltchim, ea s-a ocupat de ceea ce stie mai bine. 

Cucerirea tuturor posturilor cheie, de oriunde, asta pentru ca membrii ei sa poata fura pe urma in liniste. Aruncand prostimii sloganul jos Basescu, unul care a prins de minune la un popor deposedat de bani. Pentru ca despre asta a fost vorba de fapt, tot timpul. Nimanui dintre cei care l-au votat pe Basescu nu i-a pasat, nici de cat de securist a fost, si nici de minciunile pe care le-a servit in primul sau mandat. Asa cum nu le pasa acum de Voiculescu, "securistul bun si corect" care da bani la popor. 

Numai ca, de la Voiculescu, in afara de circ, poporul a prmit pana acum doar un sac plin cu valuta botsvaneza, care se numeste intamplator pula. Aici apare parazitul domn Dan. Tot cu saci, dar nu cu pula in ei, ci cu niste euro. Cati? Nu se va sti nicodata exact, pentru ca nimeni nu i-a numarat. Eu am numarat totusi kilogramele de sange pe care domnul Dan, parazitul, le-a supt de la toate gazdele, repetand de fiecare data atunci cand era intrebat de suma pe care o avea in saci, urmatoarea afirmatie: 

"Sunt banii pentru salariile muncitorilor de la Oltchim". O fraza, dar mai ales un dinte de parazit, care sfasia ca un plug prin venele gazdelor. Eventualul creator a trebuit sa simta si el muscatura din plin. Pentru ca parazitul s-a situat cu multa maiestrie intre doua vene. O vena numita PDL si Basescu care au luat banii de la popor. Si o vena numita USL, care nu vrea sa dea bani muncitorilor de la Oltchim, si, prin aceasta, nu vrea sa dea bani insasi poporului roman suveran. Dar, uite ca domnul Dan vrea! 

Si nu numai ca vrea, dar a si venit cu sacii, pe care ii poate vedea la orice post de telviziune tot poporul. Securistul bun si drept a sarit ca ars! Panandu-si latrai in miscare cu viteza sunetului. La ambele antene domnul Dan era facut cu oua si cu otet de catre toti "expertii". Care, inecati cateodata de cuvintele pe care le scuipau cu o viteza uluitoare, incercau sa explice tuturor ca salvatorul Oltchim este de fapt un escroc. Ce vad eu ca ramas in mintea poporului dupa toate aceste explicatii? Venite din toate directiile, de la securistii buni si drepti, de la cei rai si strambi, si de la altii. Faptul ca Basescu si PDL au luat bani de la popor, si faptul USL nu vrea sa dea bani la popor, dar, uite ca domnul Dan vrea. 

Cu acest ecou in subconstient se vor prezenta romanii la urne in aceasta iarna. Si eu sunt aproape convins ca rezultatele de la vot il vor surprinde chiar si pe domnul Dragnea. Pe cel care ne-a explicat ca a fost chemat la DNA pentru ca s-a dus la vot. Eu cunosc pe foarte multi care a facut acelasi lucru, fara ca  sa fi fost intrebati macar de sanatate, de cineva. Astept totusi cu nerabdare ca domnul Dragnea sa vina si sa ne informeze oficial despre starea sanatatii domniei sale. Ca sa aflam si noi despre boala coronara de care sufera aproape sigur. Poate si despre un diabetel! Pentru ca, in Romania, pana si aceasta boala a devenit una foarte molipsitoare. Mai ales la hoti si manipulatori. Exista totusi jurnalisti care vad lucrurile diametral opus fata de cum le vad eu. Vom vedea la alegeri!

6 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Da, Robu' Turcescu a descoperit si o gaura de 100.000 euro facuta de securistul bun in conturile oltchim.

Asta e din ciclu' "nutu camataru a mancat saorma... pe numele patronului saormeriei s-a emis ordin de retinere"... in timp ce miliardarii pedeleului pompeaza bani in ţiganu' zăbălos de prost şi compun propozitii cu termenul "penal".

Dar eu am spus numai care le este scopu', altfel dd va suge moneda botswanei, iar labarii ungureni isi vor ingropa amaru' in cur cu unguent.

Vali spunea...

Uite ca a venit cineva si cu cireasa de pe tortul de cacat...

http://www.gandul.info/news/detinutii-pedepsiti-cu-inchisoare-de-pana-la-6-ani-inclusiv-ar-putea-fi-gratiati-proiect-de-lege-depus-de-deputatul-psd-madalin-voicu-10154058


Mancati-as....

Anonim spunea...

...si eu care credeam ca am scapat de cacatul de costel ! mare greseala , iata ca a aparut iar in schema
cu stima sorinelp

Horea spunea...

vali,asta-i cel mai important proiect care lipsea. Noroc ca e numai proiect si nu ordonanta de urgenta. Cel mai cinstit guvern lucreaza din greu.

Anonim spunea...

Vom adera in 2015 dar nu la UE ci la Bostwana .In acest fel vom avea sigur crestere economica prin frecare, mai ales dupa adoptarea noii monede :).

George spunea...

Horea, cand spuneam ca USL-angutanii astia daca nu sunt prosti nu mai sunt nimic, aveam dreptate? Aveam.
Cand spuneam ca in alegerile din noiembrie USL daca mai ia 40 si-un pic e bine, aveam dreptate? Inca nu stim dar incet se intrevede rezultatul, caderea uslasilor si ridicarea "poporului".
In loc sa se opreasca din al mai baga in seama ei continua circul, lucru la care DD se pricepe cel mai bine si din care iese tot timpul in castig. Singurul lucru bun este ca cei care mai credeau intr-o alternativa politica in romania s-au lecuit. Nu mai avem nici macar sansa coloniilor.