Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





joi, 1 noiembrie 2012

Gandul platit de Basescu sapa PP-ul lui DD, inventat tot de Basescu

Adica, conform logicii de clasa a cincea, Basescu se sapa pe sine. Nimeni nu se gandeste la varianta prin care ar putea exista pana si la ziarul gandul jurnalisti cu o atitudine impartiala. Asemanatoare cu cea pe care o am si eu, si am avut-o atunci cand am fost facut basist cu creierul spalat. Ceea ce vreau sa scot in evidenta in acest articol scurt este insa cu totul altceva. Calitatea oamenilor de bani gata angajati in parlamentul Romaniei "prin vot" la 50 000 de euro bucata. Atat costa ieri un loc langa domnul Dan, in acelasi parlament. Cat o fi costand langa Blaga Vasile si MRU? Dar langa Antonescu Crin si Ponta Plagiila? 

Greu de spus! Pentru ca, deocamdata nu i-a venit nimanui ideea sa faca un sondaj si cu cei amintiti. Mult mai interesant ar fi sa poti afla si despre potentialul investitiei. Pentru ca nimeni nu e prost sa plateasca 50 000 de euro doar pentru ca sa poata dormi in parlament.

Romanii care si-au investit banii in FB ar fi trebuit sa se gandesca si la varianta parlamentului, atunci cand au decis ca vor sa devina milionari. Dupa cum poate vedea pana si anonimul intrat in orgasm dupa raportul companiei americane, FB nu este o investitie sigura. Pentru ca actiunea oscileaza destul de salbatic, de la o zi la alta, in functie de cerere si oferta. Spre deosebire de locul de parlamentar din Romania care este static. Pana si cel care il ocupa oscileaza doar intr-o singura directie. Spre furt.

Pentru astfel de oameni te vei pune in rand la vot, ca sa te plangi mai apoi de rezultatele pe care le-ai obtinut alegand gunoaie. Te bati si te paruiesti cu cei din jur pentru sobolanii care fug spre orice dugheana, numai pentru a fi revotati. Pentru ca altceva decat sa fure nu mai stiu sa faca. S-au lipit pur si simplu de politica. Elena Udrea detine pana acum recordul. S-a mutat la bloc pentru un loc langa punga. Eu unul nu o condamn, precum nu pot sa-i condamn de fapt nici pe ceilalti sobolani. Fac toti exact ceea ce le permite votacul sa faca. Isi bat joc de el.

"E treaba lui ca aranjeaza colegiile, dar cine mai e Opozitie in Romania? Ce fel de alegeri mai avem, cand presedintele PDL face blat cu socrul premierului?", a intrebat retoric Visan.

Habar nu am cine e Visan! Precum nu am habar daca cele spuse de el sunt lucruri adevarate sau nu, din moment ce minciuna in Romania este servita ca desert la fiecare masa. Am insa ochi sa vad. Marele Blaga este un alt mare sobolan. A luat-o la goana din Bucuresti, chiar lider de partid fiind. O intelegere cu Sarbu nu m-ar surprinde de aceea de loc. Pentru ca vierme la vierme trage chiar daca are mutra de sobolan. Mai ales atunci cand nu latra la televizor si cand nu-l vede nimeni. Ce fel de alegeri avem? O intrebare perfect justificata pe care o pune Visan. Una pe care am pus-o si eu in randuri repetate. De nici un fel! Pentru ca a alege insemneaza prin definitie ca trebuie sa ai si de unde. Votati mai flacai! hai.. hai... vai de ploaia noastra.

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Chiar eu am spus ca CTP si-a mentinut impartialitatea de... rumân. Adica se tine de nas in ceea ce priveste restul redactiei.

Visan e un dragut. Cum i s-a aratat cucu, a inceput sa cante... opera. Vreo 3-4 ani s-a ocupat doar de manele propedele.

Horea spunea...

Pai, nu-i normal sa spui tot ce sti, sau macar o parte, dupa ce ti s-a aratat cucul. Cand nu mai ai ce pierde. Si sunt convins ca ar fi foarte multe de spus, din moment ce nu prea exista oameni nemanjiti in politica valaha.

Daca nu cumva esti in miezul actiunii eu cred ca ai ramane si tu perplex in cazul in care s-ar dezlantui toti Visanii.

Sunt convins ca am fi striviti de simpla greutate a murdariilor maturate sub covor de catre alesi.

Cristi spunea...

Blaga asta e din Bihor. A fost mare vames in Bors. Orice oradean stie ce inseamna asta. Vamesii erau ei insisi adevarate mine de aur. Amu ni, Blaga se da mare curca prin Timis, unde se cufureste pe el de grija banatenilor....asta dupa ce a lins blidu in BuCUResti.
Anul asta va bate vantul prin urne...sau nu s-au gatat fazanii?

Horea spunea...

Cristi, n-o sa bata nici un vant pentru ca mentalitatea "ceea ce nu-i bun in Bucuresti e bun in Timis" traieste neatinsa la votac. Ca si mentalitatea "ce-i nu-i bun in PDL devine minunat daca trece la USL".

Doar nu s-au insurat cu colegiile si partidul. Lasa-i sa circule! Asa cum spunn cei care stiu ce vorbesc. Asa si este! Au dreptate! S-au insurat doar cu furtul si cu setea de putere.

Votacul care spera ca se va schimba ceva in societate cu asemenea oameni este un dobitoc. Exact asa cum il vrea fostul vames vesel si ceilalti colegi de pretutindeni.

Anonim spunea...

Isaila agita iar craca.Nu m-ar mira sa duca cursul sub 4,5 dupa cum a spus vajnicul Georgescu.Iaca piata valutara libera in Romania.Scumpesti creditele in lei,le restrictionezi pe cele in valuta si vrei economie functionala.Ce dracu or invata astia la scolile lor?Intre timp arunca fumigene gen DD si Sima sa nu ne prindem cum se imprumuta ei la extern cu viteza fulgerului .Banii pe care tot fraierii o sa-i inapoieze in anii ce vor urma.