Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





luni, 10 decembrie 2012

Noroc cu Becali

Imi cer scuze de la toti cei care l-au sprijinit pe George Becalii. Omul este intr-adevar bomboana de pe coliva intregii politici dambovitene. In momentele sale de sinceritate prosteasca, ciobania sa iti destanuie lucruri pe care numai oamenii cu creirele spalate au putut sa le inchipuie.
 
Savureaza-l pana nu i se va pune calusul in gura. Pentru ca, destainuirile facute de acesta nu se potrivesc de loc cu politica pur democratica, europeano-occidentalo-americana a viitorului guvern. Se portivesc in schimb de minune, exact cu ce ceea ce am vazut asta vara.

Uite ce ne spune bunul Gigi! Tot in gandul platit de Basescu, mult timp nu-l va mai plati, vei gasi si o stire despre fuziunea UNPR cu PSD. Cacanul de abia incepe.
 
Citind spusele ”latifundiarului din Pipera” eu cred ca a meritat sa dobori toti nametii pentru ca sa poti ajunge la vot. Si, eu sunt absolut sigur ca omul nu minteste. Ce pot face altceva decat le urez tuturor votacilor USL sanate si la mai mare. Spunandu-le si lor exact ceea ce le spuneam celora cu creierii spalati.
 
Incet, incet, toti o sa batem mai putin din gura. Chiar si cei cu salariile si pensiile ciuntite de noul guvern. Pentru ca, daca planul lui Becali va reusi, un lucru mai mult decat probabil, asteptarea votacilor care si-au dorit o democratie absoluta va fi de durata foarte scurta. In rest, orice comentariu este de prisos. Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita!

6 comentarii:

AristotelCostel spunea...

La fel de simpatic si concentrat pe esentele tari.

Pai, nu Beșilă a generat PPDD? Cine l-a victimizat pe domnu' Dan pentru a mușca din electoratul cretin al USL?

Cretinii au mușcat, dar s-a decimat electoratul ARD. :)))

Omiti ca sclavii lui dd sunt sub contract cu clauza de portare. O fi de la superficialitate.

Horea spunea...

Costel, lasa paiul si fii atent la barna. Nu conteaza cine a generat ce.

Ceea ce conteaza intr-adevar este felul in care se face politica in Romania. Parlamentari mutati ca figuri de sah, bagati acolo de fini si alte rubedenii.

O presa care nu mai are jurnalisti, cu mici exceptii, ci doar megafoane de partid si de stat.

Spune-mi tu care le vezi pe toate cu atat luciditate. Ce ai putea tu face intr-un asemenea parlament? Presupunand ca nu esti cu Vranceanu Firea.

Si cred ca esti de a cord cu urmatoarea afirmatie: inca n-am ajuns la dictatura de care vorbeam.

Ceea vezi, sau mai bine zis ceea ce nu vezi, tu, si toti ceilalti preocupati de un singur lucru, Basescu, sunt miscarile dure facute spre absolutism. Spre un absolutism al nonvalorilor.

Din pacate, votul care de fapt nu mai are nici un rost in aceasta tara, exact asa cum am spus eu de foarte multe ori, a demosntrat ca exista o majoritate covarsitoare care gandeste ca tine.

Cand veti da cu capul in barna luati-o mai bine in mana!

Pentru ca este si ea buna la ceva. Ne puteti da cu ea in cap noua, celor putini, care mai pretuim si intelegem democratie.

Desfintati ma tata votul de tot. Pentru ca rezultatul ar fi tot cel de azi. Nu va mai erijazati in ceea ce nu sunteti. Spuneti ca doriti dictatura inapoi, si cu asta am terminat dezbaterea.

Anonim spunea...

@costel_lingaul_lui_felix,
campania s-a termintat , tara s-a reintors in vremea lui iliescu ... du-te repede sa-ti iei comisionul de intoxicat pe net din 2008 !
din partea mea ponta are pregatita o flegma !

Horea spunea...

sorinel, eu cred ca flegma o vei lua-o tu in curand, si noi ceilalti la fel. Pentru ca tot avem creierele inmuiate in apa. O flegma in plus sau minus nu mai conteaza.

Vali spunea...

Le-am tras-o! striga cu voce ragusita costel de la scularie. Dupa care cu privirea injectata dupa cheful de azi noapte isi sterse cu dosul manecii unsoarea de la carnatul din care tocmai muscase cu nesat. Le-am tras-o! strigara in cor si colegii de atelier.
Dupa care Vasile veni cu o idee geniala..bai daca tot avem o pauza si directorul e plecat in delegatie, ce-ar fi sa urcam pana sus la birouri sa i-o tragem secrtarei ca buna mai e putoarea naibii. Nici contabila nu-i tocmai rea...mama ei...ca prea ne calculeaza chenzinele astea prea mici...

Nastratin spunea...

Horea...
Ce-ar fi ca Becali Jiji sa fie numit prim-ministru? eu as zice ca ar fi chiar fain....tare de tot...