Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 9 decembrie 2012

Quak, roef, miau, gluk

Suedeza curata a viitorului premier, cinstit, integru, proeuropean, si plagiator de renume mondial. Cu exceptia glukului! Care este sunetul pe care il va face presedintele atunci cand va inghiti porcul. Toate la un loc sunt sunetele pe care le face politica romaneasca actuala, conceputa de niste paiate criminale care isi bat joc de tara asta asa cum doresc ei. Tovarasul Hrebenciuc a dat-o totusi in bara in ceea ce priveste democratia absoluta, dar, tu cetatean valah, de origine daco-roamna, nu trebuie sa fi trist. 

Vei avea si de acum incolo ceva absolut, circ. Anti basistilor le atrag totusi atentia in mod cinstit si lautareste, asa cum facea fostul meu profesor de fizica. Tovarasi! Uitati de suspendare. De ce? Pentru ca Ponta are nevoie de Basecu si Basescu are nevoie de Ponta. Asta penrtu ca tiaganiada sa poata continua in stil romanesc si mai departe. In cazul in care presedintele ar fi demis, USL nu ar mai avea pe cine sa acuze, acum cand Romania se va afunda si mai adinc in cacat. 

Basescu la randul lui, ar muri de foame fara porci. Mai are nevoie sa poata arata si cu degetul spre guitatorul din scaunul de premier, un ditamai porc pe care tovarasia sa va fi nevoit sa-l inghita in fiecare zi de mai multe ori. Basescu si-a sapat proria groapa. Pentru ca gura aia spurcata nu i-a putut tace o clipa. 

Indiferent de parerile antibasistilor fanatici, adevarul este ca actualul presedinte a miscat justitia in timpul domniei sale de 6 ani. 

Mai mult decat atat nu-i poate atribui nimeni dintre cei care au ochii deschisi. Pentru ca, in  rest n-a facut nimic, pentru tara, desigur. Pentru tovarasia sa si pentru clanul pe care l-a condus a facut destule. Ca si tovarasul Iliescu de fapt.

Traian cel jucator a mintit exact asa cum face si Ponta, fara sa clipeasca, erinjandu-se nu o data in ceea ce de fapt nu putea sa fie. Incercand permanent sa-i imbete pe oameni cu apa chioara. Precum am mai spus, ar fi ramas filozof daca si-ar fi tinut fleoanca. Tovarasia sa nu a fost insa in stare sa faca acest lucru, de jucator care este, juacandu-se astfel pana la refuz cu tot ce il inconjoara. Din pacate in detrimentul "tutulor". 

Pentru ca ne-am inconjurat cu asemenea politicieni vom avea si un viitor ca atare, unul in care vom asista dupa parerea mea la batalii crancene chiar in sanul USL. 

Am mai spus asta si o repet. Parerea mea este ca atunci cand lucrurile vor incepe sa se imputa, si sunt absolut sigur ca se vor imputii, tovarasii din alianta vor scoate cutitele unul la altul. O eventuala debarcare a lui Basescu, pe care o vad foarte putin probabila, tocmai din cauzele enuntate, ar grabi considerabil acest duel inevitabil. Pana atunci nu pot sa nu-i felicit pe castigatori, precum si pe perdanti, poporul votac. Repetand o zicala pe care tot romanul o cunoaste cu siguranta. Fiecare doarme asa cum isi asterne.

Ps. Pana astazi l-am crezut pe Basescu mai destep. Exact pana in momentul in care a iesit si i-a indemnat pe maghiari sa mearga la vot. Mi s-a parut in acel moment exact ca cei care mai numara si azi in milioane. Pentru ca se pare ca nu a invatat nimic din tradarile de care a fost inconjurat mereu. Se vede clar ca si tovarasia sa este un roman model din talpi pana in crestetul capului. Care crede ca prin repetarea acelorasi proceduri va putea obtine alte rezultate. Nu tovarase presedinte! UDMR nu a fost si nu va fi nicodata altceva decat un cameleon. Asta chiar daca vor fi zile in care isi va pune masca de porc.

PSS. In acest moment m-am uitat din nou pe gandul. Ponta a inceput negocierile cu UDMR. Cat de prost poate fi un presedinte? "Avem nevoie de stabilitate, nu de certuri",  a spus Kelemen. Cu 5%? De stabilitatea cui? De stabilitatea voastra in hotii, tradatorii dracului.

11 comentarii:

AristotelCostel spunea...

"Traian cel jucator a mintit exact asa cum face si Ponta"

... :))))))))))))

Anonim spunea...

@costel_cacat_pe_bat,
gata , usl-ul a castigat majoritar ... esti fericit acum ?
probabil nu , inca o luna cel mult si nastase va fi eliberat ... pregateste sampania !!!

RaduB spunea...

Horea
ce dracu putem sa facem ca sa priceapa nenorocitii astia ca sunt romani care s-au saturat de toata oferta asta de penali care ni se serveste la fiecare runda de alegeri. Cum dracu putem sa facem sa fim luati in seama si noi astia care am anulat votul(btw, de procentul de voturi anulate vad ca nu vorbeste nimeni).
Eu am ajuns la asa o saturatie..., ca nu mai pot cu astia care ling unde au scuipat ieri, pentru ca deja au dus chestia asta la nivel de arta, acum ling si unde s-au cacat...
nu stiu sincer, ce sansa mai avem, cred ca ar fi pana la urma indicat sa ramanem care pe unde suntem pe afara, sa lichidam tot ce mai avem pe acolo, sa nu mai trimitem bani in tara, si sa-i lasam dracului de prosti, sa se manance intre ei...
Pana la urma se pare ca romanu nu pricepe decat atunci cand da de dracu...
RaduB

Nastratin spunea...

Horea...iata un interviu interesant...
http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/diverse/cristian-sima

cene sfatuiesti pt vremurile grele care vin odata cu 2013?

Anonim spunea...

@nastratin ,
ai doua variante:
1. dolari, euro si pasaportul pregatit
2. ciocu mic si carnetul rosu vizat la zi
good luck !

Horea spunea...

Radu! Nu putem face absolut nimic. Nu pentru ca sunt eu nihilist, sau negativist. Eu ma vad mai degraba realist. Si concluzia pe care o trag este aceiasi pe care am repetat-o.

Majoritatea dintre romani vor sa traisca in societatea pe care o vezi si pe care o creaza chiar ei. Votandu-i mereu pe banditii si pe penalii despre care ai vorbit. Ce mai conteaza in aceste conditii ca existam si noi, o mana de oameni care si-ar dori altceva?

Tarile care au reusit sa faca tocmai altceva, au reusit pentru ca majoritatea populatie a dorit acel altceva.

Nu vezi ca pana si maghiarii sunt batuti in cap? Nu cei din Ungaria pentru ca acolo oamenii sunt la ani lumina cu gandirea fata de ungurii din Transilvania.

Aici, au fost jefuiti si ei de banditii din UDMR, ca si romanii de catre banditii lor. Si uite ca se duc la vot, pentru ca li se spune ca fara UDMR vor dispare de pe suprafata pamantului.

Toti UDMR-istii sunt si cetateni maghiari, dar unul nu pleaca definitv in Ungaria ca sa mai fure si de acolo. Stii de ce? Pentru ca asa bine ca in Roamnia nu se fura nicaieri.

Bat din gura ca sunt persecutati, in timp ce ei fura in prostie exact de la cei care spun ei ca ii perecuta. Oare cata bascalie mai poate inghiti un maghiar din Ardeal?

UDMR fost in toate guvernele posibile si imposibile. Dar nimeni nu se intreaba, pentru ca nu-l duce capul. Ce a facut UDMR pentru ungurul de pe strada? Ce a facut si Bernake pentru main street. Sracie!

Deci Radu tata! Totul pleaca de la mentalitate, indiferent de nationalitate. Si mentalitatea cetatenilor de pe acest plai, se afla in continuare la nivelul mentalitatii omului din pestera.

Avem un cerc vicios ucigator. Pentru ca politicul trebuie sa se implice in educarea populatiei! Ca mai apoi populatia educata sa poata gandi inainte de-a se duce la un vot, de exemplu.

Ai inteles dilema? Cea cu oul si gaina. Al carei raspuns in Romania este Nastase.

Vamesul striga manipulare de-i sar amigdalele. In timp ce eu trebuie sa-l intreb.

Draga vames! Tu care ai fost la putere atata timp. Ce ai facut tu cu gusa ta aia frumoasa pentru ca acest popor sa nu mai poata fi manipulat? Raspuns: furt, furt si iara furt, si cate un lins de cur la Basescu in pauze. Sa-ti spuna mosu un secret venit direct din vama? Prin furt nici un popor nu va putea fi educat vreodata.

Asa ca, tinte-ti gusulita! Zic eu. Pentru ca ai cules exact ceea ce ai semanat.

Nastratin stilul Eugeniei Voda, este in opinia mea, stilul omului foarte artificial care vrea sa se scarpine in cur cu picioarele.

Din pacate, tocmai din aceasta cauza, eu nu sunt in stare sa urmaresc pana la sfarsit un interviu facut de aceasta doamna.

Anonim spunea...

Aceeasi frustrare si enervare o am si eu :). Eram sigur ca asa se va intampla de cand a cazut guvernul MRU. Romanii, ca neam de tradatori (toti marii -sa zicem- conducatori ai aceste populatii au sfarsit prin tradare), recte Oprea si UNPR-ul sau, au facut ce stiu mai bine militarii romani : sa te impuste in spate.
Scandalul va incepe curand, la impartirea cascavalului, cum fost in TOATE aliantele din '90 incoace.
Iarna asta am gasit ceva la "caldura" si daca am "noroc" ma voi risca si imi voi lua si parintii, asa batrani si bolnavi cum sunt, la primavara. Decat sa imi puna astia impozit diferentiat mai bine inchid mustaria aici si ma duc "sclav" la altii din tarile calde.
Daca ascultam de bunici....
Sanatate si curaj !

Unknown spunea...

Frate Anonim unde pleci asa de grabit. Da ne si noua un pliant cu destinatia ta exotica. Ma uit in jur si nu inteleg unde ai putea pleca ... unde e cald si poti fi "sclav" relaxat. Mergem in Cuba ... unde chiar daca e saracie tehnologica macar au agricultura, sistem de sanatate si invatamant ... asta pana da coltu' Fidel si revin baietii sa dezvolte economic tara si sa o privatizeze? Unde putem merge frate ... spune macar o tara. Eu m as duce la Polul Nord sa cresc ursi polari si foci pana le pica la astia fisa sa vanda pamant pe banchiza dar cica se topesc si astea.

Vali spunea...

Eu chiar nu stiu de ce vreti sa plecati...Voi nu vedeti ca numarul de parlamentari e in crestere?! De ce nu mai aveti putintica rabdare ca poate ajungem cu totii in paralment si am rezolvat problema nivelului de trai in Romania. Zau asa!

Horea spunea...

Vali! Ai ajuns? Cum e acolo? Ca vreau sa vin si eu.

Anonim spunea...

O tara unde este de munca enorm pentru cei cu calificari, nu neaparat de top, este Uruguay. Si prin Spania mai gasesti daca esti in domeniul constructii/reparatii nave, petrol sau minerit de suprafata.
george.