Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 27 februarie 2013

Inca un fiu al poporului cu gandire de geniu

Fiul lui Adrian Nastase, care, cred eu ca se antreneaza pe tusa, ca sa intre, alaturi de taticu si de Traian Basescu, ultimul facut praf de catre USL, pe terenul politic romanesc in 2014. Acelasi din vecii vecilor si cu acelasi gazon pe care l-am vazut de atatea ori, plin de mocirla si cu brazde pline de cacat. Poate juniorul va da si o lege, prin care poporul va trebuie sa fie consultat la fiecare arestare.
 
Prin intermediul unui: ba voi castigati ceva daca il bagam pe asta la dzup?  A jefuit o banca. Dar pe asta? Care i-a dat in cap vecinului pentru ca nu a votat cu USL. Nuuuuuuuuu! Verdict irevocabil dat de popor: nevinovati amandoi din talpi pana in picioare. Si asa chitinel nici justitie nu ne mai trebuie, de loc, un lucru pe care oricum nu l-am avut niciodata.
 
Am platit doar in zadar niste CSM-isti care numai justitie nu fac, dar stiu in schimb sa se scuipe, exact ca si politicienii pe care ii reprezinta. Juniorul este dupa cum vezi mai genial decat taticu, si se pare ca a invatat de la acesta cum sa nu se pripeasca. Un lucru care l-a dus probabil la concluzia pe care exclamat-o public.
 
Ce a castigat poporul roman prin arestarea tatalui meu? 
 
Ca sa ne fie si mai rusine de faptul ca Basescu l-a bagat pe Adrian la zdup, persecutandu-l politic. Cum mama dracului poate un persecutat politic sa ajunga asa sus, sa fure atata, sa manipuleze un spital intreg, si sa iasa din inchisoare mai sanatos decat a intrat,  nu-i voie se intrebe nimeni, pentru ca va fi dus in fata justitiei poporului, imediat, acuzat de faptul ca are creierul spalat.
 
Tanara speranta ne-a mai povestit si despre palmile pe care le-am luat noi, cu totii, prin intermediul vizitei pe care baronesa i-a facut-o eroului national. Poate pentru ca o fi si ea social-democrata exact ca Adrian. Poate ca, Ema, va putea fi implicata pana la urma si in justitia tanarului nostru erou in devenire.
 
Doar prin niste raspunsuri simple, date la intrebari simple, ca sa nu obosesca nimeni atunci cand face justitie. Stitii cu totii cum se plang actualii justitiari de tocmai oboseala, care poate fi eliminata prin aceasta metoda simpla. Reducand fiecare proces la o singura intrebare, pusa baronesiei sale 
 
Pe asta il vei vizita ”baromaiestate”? In cazul in care il bagam la parnaie.  Pentru ca a scos un cartof din gradina vecinului ca sa nu plesneaca de foame. Nu! Ok! Verdict irevocabil! Vinovat de hotie, de jaf la drumul mare, si de subminarea economiei romanesti. 30 de ani inchisoare fara internet si fara gloante in gat.
 
Sa vedem totusi ce spune si tovarasul Basescu, care incepe din nou sa fie cu poporul? Ha ha ha imbecililor!
 
Dar tovarasul Antonescu? Despre hahaitul tovarasului Basescu.
 
„Mă aşteptam să rămână în politică, am subliniat şi cu alte ocazii că preşedintele la terminarea mandatului său va fi un om tânăr pentru politică, la 60 de ani şi un pic un politician este în floarea vârstei”, a spus liderul PNL.
 
Dar tovarasul Ponta? ”Pdl nu va gasi oricum un lider politic mai bun decat Traian Basescu.”
 
Dar Felix? Miau! Pentru ca pana la urma am fost colegi de se-curitate. Curitate in orice caz.
 
Dar Ghise si Fenechiu, si consilerul primului ministru Frunda, si alti tovarasi si pretini? Noi muncim, nu vorbim.
 
Dar cei 7,5 milioane de votaci? Jos basescu securistul. Taci ba! Ca asta o fost alalalt program de guvernare. Asta nou este sus Basescu, pentru ca la 60 de ani este prea tanar ca sa poata fi jos. Jos in politica romanesca sunt mortii, cei ca Nicolaescu. Tuti mortii matii de bou ”care esti”, este”. Deschide-ti cepele alea lipite si utat-te la tovarasul Iliescu! Care se apropie de 90 de anisori tot in pozitie de sus.
 
Dar eu despre toate cele? Imbecilitatea si primitivismul se platesc scump in orice domeniu! Cu precadere in politica! Mai ales de catre un popor retardat mintal care incearca de mai bine de 20 de ani sa schimbe un cacat cu altul.

8 comentarii:

Nastratin spunea...

Horea...vorbim degeaba...ce se mai poate face in Romania cu actualii escroci din politica? in actualul ritm al arestarilor si mai ales al eliberarilor, nu vom scapa niciodata de actualii infractori din politica!...nu mai e nimic de spus, decit fie razboi civil, fie ultimul care pleaca din tara sa-si pirjoleasca casa si terenul inainte pt a nu incap[ea pe mina unora ca Fecali, Felix, copos si alte jigodii cu pretentii de politicieni!

Horea spunea...

vorbim degeaba, cu asta sunt perfect de acord. Si uneori nici nu mai stiu de ce bat din gura. Poate ma va opri DOW?

Anonim spunea...

Nu vorbim degeaba, cred ca merita sa lupti in continuare chiar si pentru un singur om care poate fi trezit din somnul sau si care duce mai departe ....ADEVARUL...MERITA.
Viata este frumoasa iar o lupta castigata este neimaginabil cata fericire aduce in suflet...

Anonim spunea...

ideea cu care barbache a cucerit audienta ( congresul ) usa :
raul produs de monetizari e cu mult mai mic decat lipsa lor !!!
cu stima, sorinelp

Horea spunea...

Sorinel! Multa lume n-a trebuit sa cucereasca Barbulache. Cei mai multi sunt cuceriti de mult.

Elisabth Waren i-a pus niste intrebari care i-au sculat barba din jurul anusului, in rest totul e de bine.

Intrebarile au fost puse intr-un mod respectuos si civilizat, desigur, asa ca romanul, obisnuit cu parul, ca parte fiecarei discutii, ar putea crede ca este vorba de laude.

http://www.youtube.com/watch?v=y7X3uac0lzw

Numai laudat nu a fost barbosul! Penibilul fiind saritor in ochi.

Intrebari sau nu, treburile vor continua sa mearga in opinia mea ca si pana acum, in pofida asa numitor discordante "noi" publicate de jurnalisti.

Cele pe care eu le-am numit vechi,la fel de vechi ca si guvernatorii institutiei federale.

Vali spunea...

Uite ca a iesit si GDP-ul. La a doua citire a devenit pozitiv.

Ia citeste tu ba loaza ce scrie acolo...Cum minus 0,1%...Dobitocule! Si pac una dupa cap. Ia mai citeste o data. Acu e cu plus. Aaaa, deci ti-a venit mintea la cap...

La a treia citire n-ar fi exclus sa aflam ca de fapt economia americii a duduit in Q4.

Nastratin spunea...

Horea....sa vedem ce se intimpla cu scadenta SUA la datorii, pt ca iata vine Martie 2013 si trebuie sa le mareasca iar plafonul datoriei SUA 9dobinzile sunt uriase)...situatia din Romania e clara: stapinesc acum dinozaurii sekuristi, urmind ca apoi sa le ia locul progeniturile lor, care acum sunt deja scoliti prin strainatate din banii furati de parinti...Dar nu va faceti iluzii: mentalitatea lor va fi aceiasi cu a parintilor, adica de hotie si clanuri mafiote...Cit priveste SUA, pt mine e clar: atita timp cit exista SUA ca stat federal, dolarul va continua sa existe, fie si tiparit la infinit...prostimea din lume poate doar contempla la jocul de Black Jack pe care-l fac americanii cu economia mondiala...Iar bursa si dow sunt un fel de cazinou cu zaruri masluite de Uncle Sam

Horea spunea...

Vali, revizuirea cifrelor se face intotdeauna in SUA. Din moment ce primele cifre sunt preliminare. In opinia mea asta nu prezinta o problema din moment ce a fost si este o peactica repetata.

Problema este cifra in sine! 0,1% crestere economica produsa de 85 de miliarde de dolari pompati in piata lunar. Ce poate observa in aceasta cifra omul cu ochiul deschis?

Daca la fund de ciclu 600 de miliarde, cheltuiti intr-un interval de timp bine definit au putut scoate un GDP de cca 2%, azi, 85 de miliarde lunar, nu mai pot face chiar nimic.

Concluzia mea este asadar urmatoarea. Velocitatea banului continua sa scada in pofida monetizarilor salbatice, conform principiului pe care am incercat sa-l expun in articolele in care am vorbit despre rorlul bancilor centrale.

Bernanke pompeaza asadar bani facuti din aer, de data asta tot in aer. Pentru ca aici pe pamant nu prea vor sa prinda radacini.

Nastratin, nu se va intampla nimic!

Bariera va fi ridicata inca o data, si inca o data,.... pana va ajunge la inaltimi de la care sa-i poata strivi bine de tot pe cei care o ridica in continuu, si pe toti ceilalti care ii aplauda, si care nu-i aplauda pe "macaragii". Atunci cand le va cadea intr-o buna zi in cap.