Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 16 februarie 2013

Politica la nivel de genti si tocuri

Exact ca si in clanurile mafiote, cand interesele o cer, membrii al aceluiasi clan se pot trezi asa deodata cu un glont in cap. Exact asta se intampla acum in clanul PDL. Unde cadevrele politice au inceput sa arunce cu cacat unul in altul. Miza fiind postul de cadavru sef. Ca de obicei presedintele jucator s-a implicat si el. Pentru ca ar dori sa-si vada pupila in scaunul mult dorit. Fara tocuri si fara genti, totusi, pentru ca vremurile sunt grele. Si la asemenea vremuri e bine sa nu ai nici chiloti, daca se poate.

Cu curul gol poti simtii mult mai bine pielea catifelata a scunului in care te-ai asezat. Neputand ofensa astfel pe nimeni, din moment ce pari sa ai aspectul omului din popor. Basescu este ferm convins despre valabilitatea afirmatiilor de mai sus, si pe buna dreptate. Pentru ca a reusit sa-si cunoasca foarte bine votacii.

Stie la fel de bine ca daca scrii ciocolata pe cacat, ”pulatia” din orasele si satele romanesti va tinde sa reactioneze intr-o maniera total diferita, decat ar reactiona fata acelasi rahat, dar fara inscriptie. Asa cum a rectionat si la traseism. Aaaa dom-le! Asta-i cu totul altceva! Iata cum orice dezastru incununat de ”succesuri”, pe care Elena Tocuritan Gentescu, sau alta Elena, femenina sau masculina, l-au lasat in urma lor, poate fi uitat intr-o secunda.
 
Dar, asta doar in cazul in care actualii isi vor cumpara si ei genti pline de tocuri. Un proces care a inceput deja. Pentru ca, de mai bine de 20 de ani cam asta se intampla in politica romaneasca, prin rotatie. Cum se urca unii pe tocuri, scoase din genti Louis Vuitton, apar ceilalti, imediat, predecesorii, fara tocuri si fara genti. Showul putand sa continue astefel la infinit.
 
Lingaul devotat Blaga a primit si el un sut in oua, asa cum primesc lingaii devotati de obicei. Tocmai de la stapanul de care s-a frecat pretutindeni. Daca vamesul ar fi fost tradator de meserie, putea sa sada si el linistit pe un genunche de-a lui Antonescu. De unde putea sa-i trimita pupici lui Frunzaverde, omul de pe celalalt genunche al marelui somnoros fascist. Dar un buldog nu poate fi tradator! Stim bine cum si-a lins si cum si-a servit el stapanul pana la acest sut final. Unul pe care marele Cezar Preda, lingau de rangul unu si el, nu a mai vrut sa-l vada, preferand in locul lui meciul cu CFR Cluj.
 
Dragi tovarlasi sha prletini! Am descris aici in cateva cuvinte ”armonia” de clan din tara romaneasca. Una care va lovi in curand si USL. Provocata de fapt de un popor aflat si el in plina armonie. Poporul daco-roaman si de alte nationalitati. Fiind un admirator al impuscatului in gat cu boli coronare si diabet nu pot sa nu exclam cu toata convingerea. Toarasi! Hai sa nu ne pripim! Pentru ca ceea ce vedem in PDL miroase a reforma serioasa. Uite cum oamenii clanului vor sa se dea jos de pe tocuri, vrand sa-si arunce pana si gentile cat colo. Asta ca mai tarziu sa poata cumpara altele.

Niciun comentariu: