Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





duminică, 10 februarie 2013

The rumanian way

"În 2007, când a depus dosarul de candidatură, şi apoi în 2008 când aceasta a fost aprobată, România a promis că totul va merge ca la carte. Ca apoi să constatăm că timp de câţiva ani nu s-a mişcat mai nimic. Şi apoi, dintr-o dată, acum o lună, toţi cei care se ocupă de organizare au intrat în fiebere, au început să dea în clocot, pur şi simplu. 

N-am mai întâlnit niciodată aşa ceva, să nu faci nimic timp de patru ani şi să te apuci de treabă cu doar o lună înainte de data începerii festivalului. Mă refer la organizare, pentru că, în ceea ce priveşte construirea sau modernizarea bazelor sportive pentru competiţii, cu excepţia celui de-al doilea patinoar, cel din Poiana Braşov, care ne-a scos peri albi, toate au fost realizate la timp şi se prezintă excelent, din toate punctele de vedere". 

Astfel, la mijlocul lui ianuarie,când a venit pentru o nouă inspecţie şi a văzut că lucrurile nu mergeau deloc cum ar fi trebuit, Katerina Nykova a conchis: "Organizatorii români sunt plini de bune intenţii, dar n-au nici un fel de experienţă în organizarea unor astfel de evenimente, mai ales când mai au parte şi de schimbări de guvern, după cum mi-au spus când i-am întrebat ce şi cum. 

Şi atunci am hotărât să revin cât mai repede şi să le dau o mână de ajutor, ceea ce am şi făcut. Iar acum lucrurile nu numai că se mişcă, dar se mişcă foarte rapid, de aceea sunt nu doar optimistă, sunt sigură că nu mai există nici un risc ca lucrurile să nu iasă bine, aşa cum ne dorim cu toţii".Asta a însemnat pentru cehoaica Katerina Nykova "Romanian way". "A fost o experienţă foarte specială, de care însă nu cred că o să mai am parte vreodată!"

Garantat ca nu o sa aiba, pentru ca de asemenea experiente te lovesti numai in Romania, radacina lor fiind mentalitatea acestui popor maret. Organizat in cea mai mare dezorganizare, de catre genii care comenteaza in felul enuntat mai jos pe toate siturile.
  
"Onorabilul Senator Dan Voiculescu este un roman adevarat! Omul a luptat pentru Romania, pt romani! Nu a fost niciodata singur, a fost insotzit de 7,4 milioane de romani cu capul pe umeri, deci nu e o lupta personala! Dan Voiculescu merita sa intre in galeria marilor romani, alaturi de Mihai Viteazu, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Balcescu si Regele Ferdinand, alaturi de totzi cei care au iubit Romania!"

Dar, pana la urma, cum ai putea acuza un agitator? Care nu face altceva decat sa-si faca meseria pentru care este platit gras, exact ca cei de la antene. Face doar ceea ce facea si mentorul Voiculescu pe vremea  pantofarului, turnatorie si agitatie. Pentru ca nimeni nu poate vorbi despre girafe cu elice decat unor descreirati care il asculta.

Ar fi totusi foarte trist daca ascultatorii executori ar fi 7,5 milioane la numar asa cum afirma porcia sa. Asemenea iscoade organizatoare de haos prind insa radacini doar in societati in care oamenii sunt capabili sa creada ca zapada este neagra. Atentie! In curand va apare si autoimpuscatul. Care a inceput sa se simta asuprit de catre europeni deja din racoarea "carcerei" in care si-a scris el cartile de mare ganditor fascist care este. 

Sa vezi tu lectii de SS dupa ce va iesi de la zdup. Si dupa ce va decide sa-si petreaca si noptile la antene. Eu ii urez succes! Pentru ca nici el si nici Voiculescu nu doresc altceva decat sa-l duca pe porc acolo unde-i place, in cacat. Saracu Tariceanu! Incoltit de atata democratie l-au apucat frisoanele monarhiei. Cea care va fi instaurata in Romania exact atunci cand vor dori regii Nastase si Voiculescu, marii patrioti. Adica in momentul in care grohaitoarelor din tara romaneasca le vor creste aripi. O alta minune pe care Katerina Nykova nu a mai vazut-o si nici nu o va vedea niciodata.

4 comentarii:

AristotelCostel spunea...

De asta ai nevoie de o pauza. Ai o imagine de "ansamblu" dintr-un unghi pupinbasist, adica... aproape mort.

AristotelCostel spunea...

revocarea Alinei Ghica din CSM a fost votata de 424 de judecatori de la 13 curti de apel din tara, iar pentru cea a lui Cristi Vasilica Danilet s-au pronuntat 1196 de judecatori de la 107 judecatorii din tara.

Revocarea judecatorilor Alina Ghica si Vasilica Danilet a fost amanata pentru 13 februarie, desi in cazul lui Danilet termenul limita la care trebuie declarat revocat este 8 februarie!

Cred ca voi "naște" verbul "a pupinbăsi = care se gudură intens dar blând pe suprafața ridată a dosului prezidențial."

Stefan spunea...

...iar functia de vicepresedinde trebuia ocupata in ianuarie, dar gasca Temniceresei a avut o mica problema. Lucrurile vor reveni la anormal ca forta e de partea intunecata, adica a prostilor.
Culmea internetului e costel chimicu' care cere unui om care isi spune parerea pe pagina lui sa ia o pauza.
Cu costeii prosti si agresivi internetul din Romania o sa devina un intranet iranian sau un internet chinezesc.
Asa ca Horea esti condamnat sa iti tii blogul. Stai fara grija ca esti citit nu esti singur.

Vali spunea...

Ei astai...costel al nostru bate deja la usile Academiei Romane...
Asa cum orice larva crede ca poate ajunge fluture
si costica al nostru se vede metamofozat din limbist in lingvist...

Referinte:

limbist, -ă, limbiști, -ste s. m., s. f., adj. 1. persoană lingușitoare 2. (glum.) lingvist. 3. persoană care practică aniliția sau cuniliția.
Sursa: Argou (2007) |


Si sfatul medicului:

"O limba sanatoasa trebuie sa aibe o culoare roz, de aceea atunci cand aceasta este neagra sau maro inchis, poate sa apara ingrijorarea. Raspunsul se afla in dieta pe care o persoana o consuma"

Si in inal, pentru toti cei care poate va intrebati cum arata acest aristotel modern...


https://www.youtube.com/watch?v=-noJ1QZADzg