Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 6 februarie 2013

Un adevar indiscutabil

"În rechizitoriu se consemnează doar că Dan Voiculescu a transmis prin avocatul său Marian Nazat că se consideră nevinovat şi că în opinia sa este vorba de un dosar politic."

Totii pestii mari care au putut fura atat de mult incat sa bage un cutit in inima tarii in care traiesc au declarat ca dosarele lor sunt politice, asta indiferent de perioada in care au fost prinsi. Toti, dar absolut toti, s-au inbolnavit imediat. 

Cocluzia poate fi doar una: politica dauneaza grav sanatatii, dar te ajuta foarte bine sa furi. Dosarele care ti se fac in postura de politician au asadar intr-adevar o tangenta politica.

9 comentarii:

Anonim spunea...

cel mai in masura sa ne lamureasca in acest domeniu ( A3/Voiculescu ) e dl. AristotelCostel ... sursa:
http://persenvir.xhost.ro/people/pavel_lucian.htm

Anonim spunea...

>Toti, dar absolut toti, s-au inbolnavit imediat.

Nu este adevarat. Unii au ajuns presedinti si au eliberat justitia.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/doar-actorii-s-au-schimbat-traian-basescu-i-a-recuzat-pe-anchetatorii-din-dosarul-flota-pentru-ca-se-simtea-hartuit-politic-argumentele-utilizate-de-acesta-sunt-identice-cu-cele-ale-politicienilor-care-au-acum-dosare

http://www.luju.ro/dezvaluiri/musamalizari

Horea spunea...

Anonim, nu ai inteles nimic din ceea ce am spus! Presedintii votati de poporul votac nu au fost condamnati, inca.

Deci ramane de vazut cat de bolnav sau sanatos se va declara T. Basescu in cazul in care cineva va gasi dovezi destule pentru o condamnare.

Despre actualul presedinte se stie doar atat. Exista oameni care ii dau cu furtul flotei de dimineata pana seara. In timp ce, daca eu imi amintesc bine, Basescu a renuntat o data la imunitatea pe care o avea tocmai pentru a putea fi judecat.

Observa totusi! Tu omul care nu intelegi ceea ce citesti, pentru ca pari a avea creirul fixat deja intr-o directie.

Eu nu ma pronunt nici macar in acest comentariu despre vinovatia sau nevinovatia lui Basescu, pentru ca nu pot afirma ca as cunoaste adevarul. Am relatat asadar doar niste fapte.

Nici pe Nastase nu l-am vazut furand. I-am vazut insa casele si avutia. Putand sa trag concluzia ca din salariul cunoscut pe care il are un premier, asemenea bravade sunt imposibile.

AristotelCostel spunea...

@Andrei Vacaru

Atat timp cat Basescu foloseste toate institutiile statului, de la servicii, procuratura, ANI, CSM, CCR etc pentru a scapa de... votul popular si de puscarie, doar niste prostuti ar mesteca subiecte gen Voiculescu.

Problema cu tine, Andrei Vacaru, ramane faptul ca ti-ai inselat clienti, pozand in consilier imobiliar in baza unei vaste experiente de ofiter poponaut in armata romana.

Am aratat pe blog cum ai manipulat sub titulatura de specialist pe platforma dailybusiness chiar la apogeul bulii imobiliare din Romania.

Acum te-ai apucat de politica la FC Timisoara.

FC reprezinta o constructie "politica" achizitionata de servicii pentru papagalul MRU, o jigodie pupinbasista.

Deci, in ce fel esti tu in masura sa-l acuzi pe voiculescu din ipostaza de lingau securist in rezerva in curul lui basescu?

Cam cat tupeu ai, mai, baiatule?

AristotelCostel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
AristotelCostel spunea...

@Horea

" daca eu imi amintesc bine, Basescu a renuntat o data la imunitatea pe care o avea tocmai pentru a putea fi judecat."

"Voiculescu a renuntat de doua ori la imunitatea pe care o avea tocmai pentru a putea fi judecat."

Daca asta o fi vreun argument.

Practic, basescu a demisionat in 1996 pe cand era un fel de alt nimeni pe Pamant. Dupa 6 luni si-a reluat locul de parlamentar si pare dispus sa mearga pana la capat. Ori el, ori... poporu'.

Voiculescu e principalul dusman al lui Basescu_care controleaza institutiile represive ale statului. E in al 9-lea an de mandat si inca se caca pe el cum sa-l bage in puscarie pe voiculescu.

E singura si ultima harneala pe care o mai poate oferi... pupinbasistilor.

Anonim spunea...

Horea, chiar nimic nu am inteles? Si eu care credeam ca scopul inbolnavirii este scaparea/usurarea de pedeapsa, nu doar placearea medicamentelor. Dar de ce sa fie nevoie sa te inbolnavesti cand poti rezolva problema mult mai simplu, cu un NUP, mai ales cand lumea face coada sa te linga in cur?
A, dar stai, tu nu ai zis asa ceva. Pe tine te intereseaza doar cei "PRINSI".

>Despre actualul presedinte se stie doar atat.
Oare? Casa din Mihaileanu, spalarea de bani via Casuneanu, apartamentul cumparat din vanzari anterioare a ficei cele mari, terenul din Herastrau, etc... ce or fi?
Si a fost judecat dosarul Flota? Ce verdict a primit?. Spre comparatie, Voiculescu a demisionat de doua ori. E bun argumentul?

Deci e stabilit: nu inteleg nimic din ceeea ce citesc. Macar e bine ca doar par a avea creierul fixat pe o directie.

Oare nu cumva tu ai creierul setat pe directia ca daca cineva zice ceva de Basescu nu intelege nimic? In comentariul meu anterior sunt emise judecati de vinovatie/nevinovatie sau sunt enumerate fapte?

Am inteles, argumentul suprem este sa-i vezi casele lui Nastase. Care nu si le putea permite din postura de premier. Ai incercat sa-i numeri oole de la ferma de pasari ca sa vezi daca din postura de om de afaceri?
Dar Bradisteanu cate case are? Dar Videanu? Dar Nicolaescu(de la Arges)? Vezi ca asta a ajuns la Bradisteanu inainte de CONDAMNARE.

PS. In comenatariile anterioare ironizai pe cineva sa puna mana sa caute informatii pe internet ca se gasesc. Ca sa-ti iasa obsesiile din cap, arunca un ochi pe articolele din linkurile anteriore si o sa vezi ca acolo sunt prezentate FAPTE. Cu documente oficiale la sfarsit. Concluzia o tragi tu

Horea spunea...

Anonim, nu spuneam eu ca toti sunt hoti? Articolul este despre reactia politicianului prins cu hotie.

Am spus de mii de ori ca nu dau doi bani pe cei mai multi dintre ei. Pentru ca ar fi exagerat sa afirmam ca toti fura.

Dar, daca tu afirmi ca Voiculescu si-a dat demisia ca sa fie cercetat mai usor, aici vom ramane intr-o divergenta vesnica. Sunt constient de fica lui Basescu de fratele lui de Cocos si Udrea etc, si de matrapzlacurile pe care le-a facut fiecare

Asta pentru ca ii vad facuti din acelasi aluat pe toti cei care s-au infrumptat din aceasta tara. Indiferent de clanul in care s-au ascuns. Pentru mine furtul si minciuna sunt fapte murdare, care nu depind de numele faptasului.

Anonim spunea...

>Articolul este despre reactia politicianului prins cu hotie.

Si comentariile mele nu sunt tot despre aceasta reactie? Hai sa nu ne ascundem dupa deget cu argumente de tipul ca Voiculescu a fost prins si Basescu nu a fost prins. Dpdv legal, nici unul nu are o hotarare definitiva si irevocabila. Unul este trimis in judecata, altul este cercetat in niste dosare si a primit NUP in altele. Concluzia: ori sunt amandoi prinsi, ori sunt amandoi neprinsi. In orice caz, amandoi au invocat "persecutie politica".

>Dar, daca tu afirmi ca Voiculescu si-a dat demisia ca sa fie cercetat mai usor, aici vom ramane intr-o divergenta vesnica.
Sa inteleg ca tu sustii in continuare ca Basescu si-a dat demisia ca sa fie cercetat mai usor? Eu nu am facut prin afirmatia ca Voiculescu si-a dat de 2 ori demisia sa ironizez acest argument al tau, care, in opinia mea poate fi crezut doar la nivel de scoala generala.

PS. In Romania, sunt putini oameni cu bani care nu au furat. Cand zic furat, ma refer la orice actiune legala dar imorala precum cumpararea unui activ subevaluat, donarea casei proprii pentru a primi alta