Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 19 aprilie 2013

Nigel din nou


Considerat extremist de catre sustinatorii troicii pentru ca indrazneste sa le spuna lucrurilor pe nume. Adica, le spune criminalilor, criminali, nu oameni de afaceri, presedinti, vicepresedinti etc. In ce lume am ajuns? Eu sper sa se scufunde cat mai repede! Impreuna cu toti cacatii care au gaurit vasul, si care se comporta de parca ar avea o viata vesnica.

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Eh... eu cred ca ar trebui sa ia in serios recomandarile CE si sa respecte opiniile colegilor din PE. In fond, acei oameni impun democratia si statul de drept in Romania.

... oaoaoaoaoaoa... :D

Horea spunea...

Vrei sa spui ca fara influenta UE am avea o democratie de tip elvetian in Romania? Facuta de penalii din parlament?

Pentru ca in opinia mea mentalitatea criminala al unor conducatori ue s-a nascut destul de recent, in timpul acestei crize.

In timp ce mentalitatea de hotie, minciuna si dispret, fata de oricine din afara unui clan, este veche la noi ca istoria.

In tarile dezvoltate ale uniunii democratia va triumfa de aceea foarte probabil din nou dupa trecerea tavalugului.

In Romania se pare ca nici o explozie cosmica nu va putea schimba nimic. Pentru ca roamnul isi iubeste mentalitatea actuala la nebunie.

Anonim spunea...

Horea daca nu te superi ce parere ai despre bancile turcesti , aflate sup juridictia statului Turc sint mai sigure decit cele Europene , cu stima sorielp

Horea spunea...

Habar nu am sorinel, imi pare rau! Stiu doar ca Turcia nu sta nici pe de parte atat de prost economic ca Europa. Si de aventuri in care s-au implicat banci turcesti eu nu am auzit. Vezi si tu pe net daca gasesti ceva. Sincer! Cred ca banii sunt mai siguri in Thailanda decat in orice tara europeana. Poate exista altcineva care poate sa ajute cu informatii despre bancile turcesti.

Horea spunea...

Sorinel, iata ca am primit un mail de la un abonat care stie ce vorbeste. Se pare ca exista destule banci turcesti care au fost cumparate de alte banci. Din Europa si din SUA. Mi se pare important ca un asemenea lucru sa fie luat in considerare.