Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 13 aprilie 2013

Toarasi!

Ponta dă vina pe PNL pentru că nu sunt bani la buget pentru pensiile militarilor. Primul-mininistru a ţinut să precizeze că în luna ianuarie a obţinut un accept foarte ferm din partea PNL pentru susţinerea impozitării bugetarilor care câştigă peste 1.000 de euro. Un alt sport national in Romania, in tara "tutulor" posibilitatilor este normal sa existe mai multe. Vina aruncata intotdeauna pe ceilalti. Oare ce spune Crinul Somnoros? Eu sunt convins ca stiu raspunsul. In privinta acceptelor ferme din aceasta tara nu mai am de adaugat chiar nimic. As face totusi o constatare. Acceptul a fost reevaluat. Precum va fi reevaluat si conceptul banilor care ti s-au promis cu ocazia alegerilor. Ti se vor lua!
  
Vosganian:"România trebuie să nu mai aibă ştampile" şi a susţinut că în strategia de reindustrializare se va ţine cont de acest lucru, precizând: "Dispariţia ştampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul". Iata un economist de talie mai mondiala decat antena 3 la telviziuni. Care ar trebui sa fie cel putin imprumatat Ciprului. Si de ce nu si Sloveniei? Pana nu e prea tarziu. Desfintarea stampilelor mi se pare o idee geniala. Pentru ca astfel votacul nu va mai avea ce pune pe buletinul de vot. Si atunci, nu tu guvern, nu tu clan. Consecinta putand fi reindustrializarea cu un trai si cu o democratie ca in Elvetia. 

Băsescu l-a reevaluat pe Cazanciuc: Nu am fost bine informat când l-am criticat. Nominalizarea sa la justiţie este acceptabilă. Basescu pare mereu neinformat, exact asa cum trebuie sa fie un presedinte de tara primitiva. Grabeste-te Vosganian tata!

Azi, în timpul spectacolului, am vrut să plec acasă. La al treilea telefon ce suna în sală... am vrut să plec acasă!”, a mărturisit Oana Pellea pe reţeaua de socializare. Oana draga lu mosu. Ce sa faca omul primitiv atunci cand soarta i-a pus in mana un telefon mobil in loc de maciuca. Ii da sa sune. Mie la cinematograf vecinul din spate mi-a scuipat seminte in gat, in timp ce vorbea cu fiica sa, exact asa cum vorbesti in birt, ca sa fi auzit. In timp ce, fetita imi sufla cola, tot in gat, printr-un pai. Ca sa nu-mi moara ceafa de sete dupa seminte. Daca as fi avut telefonul deschis poate ma suna sa-mi ureze pofta buna. Cum spunea colegul lui Gadea la Las Vegas. Acum putem fi mandri ca suntem romani. Si nu mai trebuie sa umblam cu capul plecat. Ca sa ne poata scuipa lumea seminte in ceafa (nota unui scuipat). Eu jur ca am stat cu capul ridicat la cinema. Dar totusi! Ceea ce spune echipa lui Gadea este pentru mine litera de lege.

Un eveniment s-a consumat astăzi, îngropat de ştirile cu lătrăi politici şi piţipoance: membrii Consiliului Naţional al Cercetării Ştiinţifice (CNCS) şi-au dat demisia în bloc. Motivul – reducerea cu circa 55 la sută a bugetului pe anul în curs şi întârzierea finanţării tuturor programelor de cercetare, precum şi nealocarea resurselor financiare pentru proiectele câştigătoare în 2012, la secţiunea Resurse Umane şi Idei. Iata ceva absolut real de tipul "nu e". Romania nu e Finlanda, si nu va fi niciodata. Atata timp cat populatia va vota in parlament penali semianalfabeti cu titluri cumparate. Din aceiasi cauza singura forma de cercetare sprijinita de orice guvern "de al nostru" s-a limitat la "cat costa". De aici si lupta pe viata si pe moarte pentru bani si putere.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, după şedinţa CExN, că fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, s-a înscris în organizaţia PSD Sector 1, el arătând că i-ar face o mare plăcere ca acesta să vină la Congresul partidului împreună cu tatăl său.Ponta a spus că ştie de înscrierea lui Andrei Năstase în organizaţia PSD Sector 1, de la preşedintele acesteia, Cătălin Ivan. Acesta din urmă spune însă că premierul a făcut o confuzie. Placerea confuziilor romanesti. Nu mai sti daca traiesti intr-o tara sau intr-o feuda. Hai Vosganiane! 

Premierul Victor Ponta a recunoscut pentru prima dată de când a vorbit despre introducerea unui supraimpozit pentru bugetarii care câştigă peste o mie de euro, că acesta se aplica şi pensionarilor cu pensii peste această sumă. Gandire corecta tovarase premier, care trebuia totusi sa fie prezentata si inainte de alegeri. Pentru ca tovarasa Anghel sa te poata lasa sa traiesti. Bine! 

Slovenia’s government failed to raise 100 million euros ($131 million) at a debt sale this week. Now it’s shooting for five times that amount next week. Don't you wory! Vosganian is comming. Just don't forget to send him back to us.

Wholesale prices fell a sharper-than-expected 0.6% in March after seasonable adjustments, with energy prices falling 3.4%, the Labor Department reported Friday. Asta dupa pompa lunara de 85 de miliarde ale lui Qernanke. Bursele au ramas totusi in cer. Pentru ca vine hiperinflatia? Oare ce spune Petru Vapor de situatia din Cipru? Dar de pretul metaleleor in timpul celor mai salbatice monetizari?

European Central Bank President Mario Draghi said on Friday that the profits of any gold sales by the Cypriot central bank must be used to cover losses it may sustain from emergency loans to Cypriot commercial banks. Ce vinde Ciprul in aceste momente "toarasi"? Aur toarasi! Metalul care trebuia sa mearga la 200 000 de dolari uncia. Pentru ce vinde Ciprul aurul toarasi? Pentru banii aia facuti din hartie de buda pe care nu-i are. De ce toarasi? Pentru ca datoriile ajunse pana la cer, pretutindeni, sunt denominate in cea mai mare parte in dolari, restul in alte valute, toarasi, nici o datorie nu este denominata in aur, toarasi, un lucru pe care l-am repetat nu o data pe acest blog. Mai "ezista" tari falimentare in Europa si in lume, toarasi? Si daca ezista, toarasi, ce vor vinde aceste tari atunci cand vor fi presate de imprejurari? Gogoase, gogoase, gogoase, huraaa.... Nu toarasi! Gogoase va vor vinde voua. Aur toarasi! Pentru ca daca ar vinde chiloti de dama tanga sau derivate fara valoare facute din aer, nu ar putea strange niciodata banii tangibili necesari pentru plata datoriilor. Da toarasi! Ati auzit bine, toarasi. Masa gratuita nu sa ezista nicaieri in lume, nici macar in Teleorman, toarasi. Ce se poate intampla atunci cu pretul aurului toarasi? Va fi pus de Isarescu, va fi pus de Isarescu huraaaa... Nu toarasi! Pretul aurului va scade toarasi! In pofida tutulor fundamentalelor care arata ca nu mai ezista aur nicaieri. A devenit aurul un metal "da porc" toarasi? Roef roef da, roef roef da... Nu toarasi, iar sunati ca niste tonomate. Aurul a fost si va ramane un metal pretios. Numai ca, pretul lui se va misca intotdeauna in functie de cerere si oferta. Indiferent de cata teorie conspirativa veti citi voi pe net, toarasi.

Toarasa din stanga arata fara doar sau poate ca o nordcoreana. Mai greu este sa vezi fata toarasului aplecat pana la pamant. Intr-un sarut fierbinte al unei maini care a plagiat. Sau, poate nici atat. Au plagiat altii pentru toarasia sa. Traiasca Republica Primitiva Romania, in frunte cu toti toarasii pe care i-ai ales ca sa ti se cace in gura.

"Eu cred ca 'Jos Basescu!' e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de tara. 'Jos Basescu!' se va intampla la anul, din fericire, si ce facem a doua zi dupa ce e jos Basescu?" - Victor Ponta.  Corect! Exact asta spuneam si eu din Norvegia atunci cand am fost facut basist cu creierul spalat. Si cand tovarasii Antonescu si Ponta prezentau sloganul jos Basescu ca fiind tocmai un proiect de tara. Asta pentru ca altul nu aveau, precum nu avea nici inghititorul de porci atunci cand a venit la putere cu jos sistemul ticalosit. Ba mai mult! Inghititul de porci este pe cale sa se transforme in inca un sport national. Care porc sa inghita pe care? Cu inghitiorul urmator la rand, PDL, intr-o pozitie de cea mai rutinata curva. Observa totusi diferenta dintre Ponta si Basescu! Ultimul minteste intr-una fara sa clipeasca, in timp ce primul are si momente de sinceritate dupa ce si-a atins telul. Votati mai! Hai, hai......

6 comentarii:

Gabriel Szabo spunea...

Din aceiasi cauza singura forma de cercetare sprijinita de orice guvern s-a limitat la "cat costa"

Nu stiu de unde le scoti dar e geniala

Horea spunea...

Le scot din creierul meu spalat Gabi.
Efectul Dero!

Anonim spunea...

Frumos scris Horea ! Felicitari.
Emil.

Horea spunea...

Mersi Emil.

Gabriel Szabo spunea...

Mi-am permis sa-i dau share.
http://www.detectiemetal.com/viewtopic.php?f=42&t=4241
Sper sa nu te deranjeze.

Horea spunea...

Nu de loc, mersi Gabi.