Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 8 mai 2013

Un alt englez "beat"

15 comentarii:

AristotelCostel spunea...

15 Februarie 2012

Basescu si Isarescu trebuie trimisi la puscarie?

Anonim spunea...

@costel ... lasa , ca oricum s-a obisnuit nastase si porcul a iesit cam devreme pe buna purtare !?!

AristotelCostel spunea...

@pupinbasist

Justita reformata si-a facut datoria. Procurorii nu l-au acuzat de ceea ce stie toata lumea ca a facut porcul Nastase, judecatorii l-au condamnat fara probe, iar apoi l-au eliberat pentru creatie 'telectuala.

Reforma "mona"... azi ii futem (harneala pentru pupinbasisti), maine coabitam (harneala pentru pupinbasisti), poimaine... intram in internationala socialista ca si asa pupinbasistii aia retardati sunt vreo 10 mii. :)

Si in continuare Nastase e seful statului, e seful CSAT, are securistii zoiosi si prosti la degetul mic si, deci, pe el trebuie sa ne concentram.

Anonim spunea...

@costel , sper ca nu e cazul tau ...
http://www.timesnewroman.ro/life-death/9274-un-bugetar-revenit-din-vacanta-prelungita-a-descoperit-ca-nu-mai-stie-sa-joace-solitaire

AristotelCostel spunea...

@anonim/unu/mihai

Securistii sunt platiti de giurgea sau giurgea e bugetar?

Nastratin spunea...

Horea...cam asa lucreaza politicienii romani...

http://www.timesnewroman.ro/life-death/9274-un-bugetar-revenit-din-vacanta-prelungita-a-descoperit-ca-nu-mai-stie-sa-joace-solitaire

Horea spunea...

Thinkagainro, ura ta fata de Basescu nu ajuta o iota, dupa cum poti vedea si tu. Pentru ca Basesu, Iliescu, si toata suita lor, nu sunt altceva decat creatia poporului din care faci si tu parte.

Daca vrei intr-adevar o Romanie fara basesti, schimbati mentalitatea! Si incerca sa schimbi prin asta si mentalitaea celora care te inconjoara.

Este un proces greu, dificil. Dar mai mult de atat nu poate face nimeni. Eu iti garantez un lucru.

In momentul in care mentalitatea romanului va fi la cel putin nivelul ruptilor in cur din Lituania, tara noastra nu va mai avea basesti in politica.

ThinkAgainRo spunea...

Horea primul lucru pe care l-am schimbat a fost țara cu tot cu poporul din care inclusiv tu și părinții tăi vă trageți nu numai eu și Costel.Lucrez în Londra după cum poți verifica IPul....ura mea este împotriva Noii Ordinii Mondiale dar am identificat în Băsescu un șarpe nenorocit și extraordinar de periculos....țara noastră România va avea băsești la putere puși de CIA exact cât va avea petrol, aur, uraniu, wolfram, gaze naturale, gaze de șist, păduri și teren agricol....

Anonim spunea...

@horea,
mai avem de asteptat se pare , Roubini:
"I see frothiness going to end up in nasty boom and bubble in asset prices, followed by crash and a bust, not this year, not next year, two years from now."
@thinkagainro,
eu cred ca esti mai degraba un bugetar de doi lei pripasit ( oare cum ) pe la londra ?!! la fel ca amicul costel alt bugetar sugator de sange din bugetul tarii taxat de basescu prin scaderi salariale puternice !

Horea spunea...

Thinkagainro, ma bucur sincer ca ai ales sa traiesti intr-o alta lume, decat cea din care ne tragem toti romanii. Ordinea mondiala am criticat-o si eu, punand-o pe spatele avaritiei umane, si mai putin pe CIA.

Daca teoria ta este corecta, inseamna ca vom avea numai serpi presedinti. Si atunci vei avea si mai putine motive sa-l urasti pe Basescu. Din moment ce in 2014 va fi inlocuit cu alt sarpe. Ma indoiesc ca bogatiile pe care le avem, ravnite de CIA, conform teoriei tale, vor seca pana atunci. Sau crezi si tu cumva in serpi buni si rai?

Eu daca ma uit in jur vad vile de 40 de camere, si tancuri pe soselele romanesti, gaurite, locuite si conduse de serpii pusi de popor. De catre cei care faceau haz de Franks americanul, sosit in tara craterelor cu pantofi gauriti.

Pacat ca stand in Anglia nu te straduiesti sa vezi lumea cu ochii mai deschisi. Chiar daca interesele politice vor exista pana va exista si lumea. Oare pe Vanghelie cine l-a pus primar? CIA, sau mititeii?

Dar pe Becali cine l-a bagat in parlamentul european, si mai apoi in cel de la Bucuresti etc. In opinia mea, oriunde ai fi, mai e loc destul pentru schimbarea mentalitatii pe care o ai.

Anonim spunea...

barbache si obaba fara numar , fara numar !!!
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-14766778-g7-statele-unite-vor-determine-europa-schimbe-cursul-ceea-priveste-austeritatea.htm

Anonim spunea...

faptul ca americanii le-o trag la chinezi nu poate decat sa ma bucure !!!
"Chinese Inflation Weighs on Markets"
Today pe rosu !!!

Anonim spunea...

horea, mai usor cu critica lui barbache !
"Jobless claims fall to lowest level in almost five-and-half years"
sorinel

CG spunea...

Horea, unii oameni nu se pot schimba nici daca ar pleca pe Marte ca structura ei fiind tocmai ca bugetarul ciuruit de Basescu dar mangaiat de Ponta.
Prin unele orase romanesti, bate rau in administratie un vant de foame de nu stiu ce sa mai majoreze sa aiba venituri sponsorii din campanie sunt cu burtile peste ei sa le umfle desigur multi nu sunt traseisti via pdl in usl.
A ajuns sa se pune pavaje cu 150-200euro/mp, giratorii cat un km de cale ferata .... este evident totul datorita lui Basescu si bugetarul moare de foame neclintit in credinta sa ca seful suprem de la guvern se gandeste el si la durerile sale. Dormi linistit romane, oriunde ai fi!

Horea spunea...

Cg unii oameni nu vor sa se schimbe, asta fiind cu totul altceva. Eu mizez pe cei care vor. Unu, doi, cati or fi.

Teoria este insa aceiasi pentru toti.