Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 25 iunie 2013

8 predictii de neuitat despre aur

Le gasesti comasate aici. Si dupa cate vei vedea au fost facute de catre oameni care au luat un salriu pentru ele. Nu de oricare, ci de ala cu bonus gras. Eu cred ca un vacar din Romania ar fi nimerit mai bine decat acesti experti. Care sunt convins ca sunt bine mersi si azi, nu ca gogu. Si continua sa incaseze salarii de milioane pe an. Isarescu si chiar si politicienii predictori din Romania au fost lasati in umbra. De catre specialistii de la cele mai mari banci din lume. Care analizeaza fundamental de ametesti.

Have fun! Desigur nu cei care au ascultat anomaliile acestor "experti", care au fost cu siguranta citati de stiri. Cineva, un anonim, ca de obicei, spunea nu de mult ca eu nu prea le nimeresc. Poate o fi cum spune. Tot ce am nimerit si ce nu am nimerit este aici pe pagina. N-am sters niciodata vre-un film sau vre-un articol in care am avut predictii gresite. Asa cum a facut Petru Vapor. Daca ma uit bine, totusi, prea multe nu trebuia sa sterg. Pornind si de la faptul ca rezultatul unei analize nu poate sa vina imediat. 

Peace. Si fiti atenti la stiri! Ca sa nu uitati de Pistike. Pentru ca e baiat dragut pana la urma.

Va pup pe toti
H

Ps.Dupa ce am ajuns in Suedia am vrut sa fiu si eu hazlui. Incercand sa spun si acolo un banc asemanator, tot cu Pistike. Cand l-am terminat am vazut doar ochi bulbucati in loc de zambete. Dupa care cineva m-a intrebat. Iti bati joc de handicapati? Am ramas crucit. Dar mi-am dat seama atunci ca si umorul tine de cultura si de obiceiuri.

6 comentarii:

AristotelCostel spunea...

8 coincide si cu predictia mea pe argint.

P.S. Interjectiile onomatopeice au cam acoperit sensul bancului. In cazul meu, complet. :)

bursier spunea...

Am auzit ca Buffet ar fi spus ,referitor la investitia in aur,ca lui ii place foarte mult aurul dar...nu stie la ce foloseste.

Anonim spunea...

mancatorii de cacat care scandeaza free jiji ar trebui sa mai citeasca din cand in cand si presa sa vada cum fac banii in timp de criza oamenii "inteligenti"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15066835-gigi-becali-primarul-robert-negoita-primit-guvern-despagubiri-830-000-lei-pentru-terenuri.htm
sorinel

Horea spunea...

O fi spus si ceea ce spuitu, dar a mai spus ca el nici nu-l cumpara din moment ce nu are nici un randament.

Ceea ce este absolut corect, atunci cand se misca lateral sau cand se depreciaza.

Pentru ca pana si hartia de WC, oricare ar fi ea are o dobanda, un randament. Aurul sau argintul nu! Exceptand perioadele in care se apreciaza. Randamentul pretului mai scump.

Oricum, nimeni nu poate nega zborul metalelor. Precum nici profiturile pe care le-au cules si le vor culege si in viitor cei care le cumpara atunci cand trebuie. In nici un caz nu atunci cand stirile spun ca il cumpara si bancile centrale.

De acord costel distorsiunile din sunet pot sa-i faca pe unii sa nu inteleaga.

Pe scurt: Ce primim de la gasca? Jumeri. Altceva? Jumeri. Altceva?.. Acasa nu aveti si voi o perina? Avem! Si ce se gaseste in perina. Plosnita. Si inca ce? Inca o plosnita. Altceva? Pene! Na vezi ce destept esti? Ce primim atunci de la gasca? Jumeri.

Anonim spunea...

:)) :))

Vali spunea...

Daca privim graficul lunar al aurului, putem vedea o poza care seamana cu asa ceva....

http://thepatternsite.com/barrt.html
La fel oarecum si la argint.
Tot ceea ce creste parabloic se prabuseste si mai parbolic ca sa zic asa.
Aurul pare sa aiba obiectiv de 1200 sau ceva sub, iar argintul undeva pe la 12-13.
Multi s-au crezut aurari si argintari dar din pacate li s-a demonstrat ca nu sunt decat niste simpli ...tinichigii.