Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 11 iunie 2013

Mirel si Mirela, Viorel si Viorela= Romanel si Romanela

Romanii model. Mirel cu pieptul scos, antimafiot, convins, atunci cand este vorba de propriul sau buzunar, Mirela blanda, cu pieptul moale, ca o mama. Fata de toate rudele, inclusiv nasii mafioti sau de alte nationalitati. Sa vedem ce zice Mirel pentru ca este om greu. Ne reprezenta tara ca un om de baza al nationalei de fotbal. "A mai fost si episodul cu primele de calificare pentru Euro 2008. La jucatori, imparteala s-a facut in functie de minutele jucate. Eu, care am ratat niste meciuri, fiindca m-am accidentat la un antrenament al nationalei, am luat 22.000 de euro. Mihaita Nesu, care s-a accidentat in timpul unui meci al nationalei, a luat 15.000 de euro. In schimb, au fost oameni din stafful FRF, care au luat prima intreaga, de 120.000 de euro de om! Cum se poate asa ceva?", a continuat acesta.

Sa vedem acum ce spune Mirela, pentru ca a vorbit si ea atunci cand nu mai putea sa taca. In momentul in care a simtit o durere in suflet. Una care a determinat-o sa ramana in Emirate.

"Fiindcă mi-e ruşine de ce i s-a întâmplat naşului meu. De fapt, treaba asta mă face să nu mă mai întorc în România. Mi-am luat deja casă acolo, în Emirate, şi o să rămân acolo, după ce îmi termin cariera. Nu. România e o ţară în care n-ai siguranţă. Eu sunt şi genul de om care vorbesc, atunci când am ceva de spus. Dacă o să supăr pe cineva cu influenţă politică, aşa cum s-a întâmplat cu Gigi, şi sunt trimis şi eu la închisoare?

O voi lua babeste si ma voi stradui sa raspund dilemelor pe care le au aceste turturele romanesti, desi sunt absolut convins ca nu vor citi aceste raspunsuri niciodata. Si daca le-ar citi, mi-ar recomanda amandoi in cor o internare la Balaceanca. "Cum se poate asa ceva" se intreaba Mirel. Simplu dragul lu mosu. Pentru ca FRF, ca si majoritatea institutiilor stataului roman, este condusa si populata cu precadere de mafioti. Care daca nu-ti sunt nasi ti-o trag, asa cum le-a tras-o si nasul Becali altora. Pentru ca de asta se numesc mafioti. Chiar daca tu ii vezi buni, pe Gigi, si rai, pe cei de la federatie.  

Ei sunt pana la urma la fel, pentru ca traiesc din tocmai fecundatul oamenilor. Cum traiesc si securistii turnatori din delapidari, buni sau rai cum or fi. Uite ca Marga care mai e si prost ca noaptea, asa universitar cum l-a facut ceausimul, tot din delapidari a trait, din moment ce a fost angajat in postura de turnator al securitatii. Ce sa fi facut saracul dintr-o asemenea postura? Sa fi pieptanat cai? Primea un spitz in gura de isi lua zborul, pentru nerealizarea cincinalului. Si el nu s-a dus la securitate cu intentia de-a invata sa zboare. Ci, ca sa ia un ban in plus, si ca sa poata deveni protejatul partidului. Deci pentru scopuri strict personale.

Spre deosebire de Mirel caruia nu-i plac mafiotii de la federatie, Mirelei ii plac la nebunie nasii mafioti. Observi diferenta? Eu nu! Ca atare, fostei noastre fotbaliste, socialista din talpi pana in crestet, ii este rusine de ceea ce i s-a intamplat lui Gigi. Nu de ceea ce a facut. Nu! Dimpotriva! Ca la radio Erevan. De ceea ce i s-a facut. Pentru subminarea economiei nationale si fals in acte publice, un lucru pe care l-a recunoscut nesilit de nimeni. A primit 3 ani "grei" de inchisoare, in tara asta nesigura. Un lucru care facut-o pe Mirela sa se mute imediat intr-o tara mult mai sigura, intr-una care i-ar fi taiat mainile nasului pentru o fapta identica. Mirel si Mirela sunt asadar oglinzile mentalitatii romanesti. Prin care furtul, necinstea, si lipsa de verticalitate, sunt foarte bine venite, atata timp cat tu nu pari a fi afectat. Pentru ca in realitate fiecare cetatean este afectat de furtul care submineaza economia nationala. Banii furati provin fara exceptie din buzunarul fiecarui individ. 

Pe langa fotbalisti si alte zburatoare Romania mai are si asa zisii politicieni. Primi ministrii, de exemplu! Perechea Viorel si Viorela. Viorel, tot cu pieptul scos ca un curcan, tuna si fulgera impotriva imperialistilor germani, dar mai ales impotriva curului purtat de Angela Merkel. Un cur care nu vota in Romania, conform afirmatiilor actualului premier. Ca o consecinta Viorel s-a hotarat sa se cace pe el, din moment ce curul cur ramane, chiar si pentru un plagiator de renume european. Mai ales daca nu voteaza. 
"Ce, suntem colonie?Banuiesc ca nu doamna Merkel o sa voteze pe 29. Si banuiesc ca votul oamenilor de pe 29 nu va fi contestat de nimeni. Doamna Mekel si crestin-democratii germani - pentru ca doar ei sunt cei care ii tin partea domnului Basescu si PDL - sunt cei care au crezut totdeuna in austeritate, in taieri - e adevarat, austeritate mai mult in Romania si in Grecia si in Italia si in Spania, mai putin la dansii - in timp ce restul Europei spune un singur lucru: ca suntem in standarde europene si ca problema poate fi rezolvata doar de locuitorii Romaniei. 

Merkel n-a votat intr-adevar, poporul da, exact asa cum spune tovarasul Ponta. Numai ca, eu vad ca a votat doi premieri: Viorel si Viorela. Viorela este mai tandara din fire, mai ales dupa ce s-a uitat in visteria statului devastat de toate clanurile care s-au perindat la putere. Vocea ei de femeie patrioata este dulce. In timp ce limba ii este atat de moale si suava incat orice cur romanesc ar tanji dupa mangaierea ei. Fiind constienta de comoara pe care o are in gura Viorela a grait. Unde? La Deutsche Welle declarat antiromanesc de catre Viorel:

"In mod sigur, vizita din Germania are ca scop o revenire a relatiilor bilaterale la un nivel care a existat in anii trecuti si care anul trecut in 2012 in urma crizei politice din Romania a suferit o perioada de inghet, ca sa spun asa. (...) De altfel, am participat in urma cu cateva saptamani la un eveniment care, cel putin pentru mine, a fost cel mai spectaculos eveniment politic din cariera mea: 150 de ani de la infiintarea SPD-ului, la care a fost cancelarul!"Daca vorbim de politici publice la nivel national si european, lucrurile sunt intr-o continua evolutie si nu sunt divizate in alb si negru, cine-i cu socialistii si cine-i cu crestin-democratii. (...) Romania ar trebui sa se coordoneze cu Germania in ceea ce priveste politicile economice si sociale la nivel european". "Eu sunt total convins ca, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil ca va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins ca acesta este proiectul pe care trebuie sa-l sustina orice om politic cu viziune. (...) Indiferent de cedarile de suveranitate sau costuri".

Oooooops! Chiar si cedari de suveranitate? Wow, wow, hau, hau. Sa vedem acum ce a facut curul caruia i-a fost destinat cea mai suava si cea mai sexy limba a Europei? "Suntem cel mai important partener comercial al României, dar mai există potenţial de a dezvolta aceste relaţii. Dorim să fim un partener. Dar pentru economia germană e foarte important să fie respectate standardele statului de drept, să fie transparenţă şi să nu existe corupţie", a averizat Merkel. Angie a avut dupa cum se vede aceiasi pozitie pe care avut-o atunci cand Viorel i s-a cacat pe cur. Acelasi pe care Viorela a dorit sa-l faca curat acum cu limba. Ba mai mult! Angela care nu voteaza in Ro. a facut din convorbirea care trebuia sa dureze 15 minute, una de 10 minute. Pentru ca are un cur german. Nu un cur de tradator roman precum cel al lui Traian si altii ca el. Care isi tin dosul cu mult drag, atat pentru un scuipat, cat si pentru un lins. Atata timp cat interesele lor personale sunt servite de oricare varianta. 

Intr-o asemena situatie trebuie sa ma fac costelist. Ca sa constat ca prietenul nostru, precum si altii cu  perceptiile lui, au fost tradati miseleste de catre un USL care le-a cerut si le-a primit votul. Exact asa cum am crezut eu ca vor face atunci cand comentam situatia alegerilor romanesti din Norvegia. Pentru ca ma consider un cunoscator destul de bun al obiceiului politic romanesc. Dar mai ales al felului in care se comporta orice tradator oportunist in orice parte a lumii. Cei mentionati au votat toti pentru jos Basescu si pentru marirea salariilor si a pensiilor. Ce au primit in schimb? Limbi in cur, pe care Viorela a incercat fara prea mult succes sa i le traga tocmai unei persoane care "nu voteaza". Angela Merkel. As vrea sa fie clar! In opinia mea atitudinea actuala a lui Ponta este una corecta din punct de vedere politic. Numai ca, in cazul unui camelion de talia sa, nici un om normal nu mai poate vorbi de atitudini. Ci doar de schimbari de limbaj, asa cum imi schimb eu chilotii, in functie de interesele de clan si de cele personale pe care le are. Un lucru pe care nemtoaica le-a observat ca si mine. Poporul votac nu, deocamdata. Le va observa cand o sa inceapa sa-i caraie matele. Din moment ce romanului Domnul pare sa-i  fi plantat aparatul digestiv in cap.

17 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Din moment ce ai sustinut sistemul securist, protejand betivul cand puteai sa-l futi in gura, tonta n-a facut decat sa aleaga raul cel mai mic... servirea intereselor celor care i-au promis ca Romania nu se va scufunda inaintea UE, ci numai odata cu ea.

Deci, te afli tot in eroare.

Altfel, Antonescu ramane tinta securistilor, dar pentru tine este insusi Hitler... dupa cum spune presa pupinbasista hranita din bani furati de la contribuabili, Lelia si Insultanoiu included.

P.S. Am contribuit la neintrarea lui Baconschi in Parlament. Daca spui ca am gresit, inseamna ca perceptia ta asupra vietii pe Terra ar merita secretizata.

Horea spunea...

Costel, fara Baconschi e bine, dar ce folos din moment ce Fenchiu a intrat.

Sunt constient si de faptul ca ma scald in aprecieri eronate mereu, care se materializeaza totusi si din pacate mult prea des.

Un lucru care ma face sa ma simt chiar nebun cateodata. Din moment ce sunt tot mai convins de faptul ca populatia ar duce mult mai bine cu erorile mele decat o duce cu perfectiunea ta.

Dar uite ca ai noroc. Populatiei din aceasta tara ii place perfectiunea. Chiar asa tradata cum este de fiecare data. Pentru ca se pare ca, tradarea, minciuna, lipsa de verticalitate etc, tin in Ro de perfectiune.

Nastratin spunea...

Horea...lasa Costeii in pace...crezi ca-l poti educa acum cind el n-are cei 7 ani de acasa? Nu m-ar mira ca Costel sa fie chiar parlamentar USL si sa puna serviciile de securitate pe urma ta...cu indivizi ca Costel, nici nu trebuie bagati in seama...Sunt de aceiasi parere cu tine ca toti politicienii romani sunt niste kakati cu ochi imbogatiti din furt si capuseala statului roman...

AristotelCostel spunea...

Uite unde e lovitura de stat de care faci atata caz:

"este presat de temerea că, între timp, se vor publica rezultatele la referendum. Institutul național de Statistică nu poate amâna la nesfârșit publicarea datelor de la recensământ 2011. Atunci, se va vedea că suntem mai puțini cu 2 milioane de alegători, așa cum a și recunoscut Curtea Constituțională într-o decizie din primăvara anului 2012. Legitimitatea și chiar mandatul lui Traian Băsescu vor fi puse în discuție, cu argumente. Președintele e singurul care ar fi avut interesul să stabilească o nouă agendă publică, să contra-atace, ca să nu fie silit să se apere, pentru că i se va arată că, de fapt, poporul a decis, Băsescu e demis! "

Horea spunea...

Costel, esti ca mama. Eu ii vorbesc de soareci ea vorbeste de avioane. Nu am contestat niciodata faptul ca oamenii au votat importiva lui Basescu. Am criticat insa felul in care s-a organizat referendumul. Un lucru p care mi-l asum pana la moarte.

Daca acel referendum nu era organizat de oameni flamanzi de putere care nu au mai tinut cont de nimic in graba de a-si atinge scopul, al lor nu al tau, pentru ca pe tine te-au tradat imediat dupa alegeri, Basecu nu ami era azi presedinte. Iti garantez ca Basescu zbura si in cazul in care organizam eu referendumul. Asa cu gandirea mea "eronata". Dar lipsita total de intentia de-a manipula.

Nastratin spunea...

Horea...niste teorii interesante desi nu le inteleg 100%...poate ne explici...

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/6/12_The_Most_Dangerous_%26_Scary_Crisis_In_World_Financial_History.html

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/6/11_Richard_Russell_-_Gold%2C_Stocks%2C_Rigged_Markets_%26_The_Wealthy.html

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/4/28_Sinclair_-_The_Elites_Frightening_Plan_To_Control_The_Masses.html

Nastratin spunea...

Horea...

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/6/7_Former_White_House_Official_-_Coming_Chaos%2C_Inflation_%26_Gold.html

Nastratin spunea...

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/6/7_Former_White_House_Official_-_Coming_Chaos%2C_Inflation_%26_Gold.html

Nastratin spunea...

Horea....deci cum ne pazim economiile pt pensie?

http://geroldblog.com/2013/06/02/collapse-update-spring-2013/

Horea spunea...

Ce sa iti spun Nastratin? Un blog care vede falimentele pe care le vad si eu. Din moment ce datoriile nu se vor putea plati niciodata. Din cauza nivelului exorbitant la care au ajuns. In rest, aceleasi perceptii despre hiperinflatie si metale, care pentru mine au devenit deja foarte obositoare.

Ba mai mult! Masonii lucreaza sa te ruineze spun baietii de pe site, dar tu cumpara aur. Pentru ca masonii vor reactiona la el ca Dracula la cruce.

Cu toate ca stim despre confiscari de metale pretioase, facute mai degraba de catre guverne decat de catre masoni.

Ce sa faci? Eu am repetat de sute de ori palnurile pe care le am eu.

Altele de unde as putea sa iau? Cand simt ca lucrurile se imput, vor fi in opinia mea semnale, imi voi scoate banii din banca. Voi sta cu ei pana cand voi vedea ca economia este pe punctul de-a se intoarce.

Un moment in care nu vei mai citi nici un articol despre hiperinflatie, pentru ca ar pare ridicol, ci, doar despre deflatie.

Atunci voi cumpara bunuri de orice fel. Ale caror pret va fi batucit la maximum. La nivele de unde cred eu ca preturile nu pot face altceva decat sa se stabilizeze. Ca s-o ia mai apoi batraneste spre deal.

Nastratin spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=4ECi6WJpbzE&feature=em-subs_digest-vrecs

Nastratin spunea...

Horea...ce se va intimpla daca guvernul si bancile nu te vor lasa sa-ti retragi banii cind vrei?

http://www.youtube.com/watch?v=Aq-FSI9x6fo&feature=endscreen&NR=1

Horea spunea...

Voi ramane fara bani dupa cum iti poti da seama. Eu sper totusi sa mi-i pot retrage inainte ca cineva sa umble la ei.

Free Drive Ro spunea...

bai nastratine, ce-i cu intrebarile astea de copil tembel?

Nastratin spunea...

Horea...se va intimpla ca in Cipru...cind arde serios, bancile refuza accesul clientilor sa-si retraga banii...Cred ca si Tiriac si alti escroci romani au pierdut bani acolo

Nastratin spunea...

Horea...iata un adevar spus direct, mai ales daca citesti si articolul si comentariile...

http://www.ziare.com/ion-iliescu/mineriade/presedintele-poate-afla-adevarul-despre-mineriada-din-13-15-iunie-cu-o-conditie-interviu-1240756

Vali spunea...

Nastratineeeee....mai plimb-o baaaa!!

Sau scoate naibii degetele din priza. Esti nevorbit sau ce?!!