Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 3 iulie 2013

Hartie igienica impachetata in servetele

Adica niste lei. Asa au vrut sa treaca bacu-ul viitorii ministrii. Aici a ajuns societatea noastra multilateral dezvoltata in frauda, minciuna, smecherii, si furt. Condusa si informata de oameni care si-au facut si ei studiile superioare la sectia de primitivism al facultatilor de unde si-au cumparat diplomele.

Si, culmea, tocmai acesti oameni, care sunt de fapt cauza decandentei societatii in care traim, sunt votati ani de an ca sa ne rezolve problemele. Cele pe care le-au creat chiar ei, prin existenta lor. 

In timp ce spagarii fugeau in ultimele zile sa-si cumpere un bac, votatii si-au ridicat mana pentru trecerea unei legi pe care nici macar nu au inteles-o. Propusa de un om scaldat in contracte cu statul, interesat astfel direct de validarea ei. Pentru ca, in Romania, nu esti bagat in parlament ca sa intelegi cu ce te ocupi si nici ca sa ai opinii.

Esti bagat acolo ca sa mimezi ca un gibon miscarile de mana ale taticilor. Un lucru pentru care esti rasplitit cu salariu elvetian. 

Din Anglia am primit chiar azi o alta stire minunata. O doctorita educata in scoala romaneasca de funerarii a dat paracematamol unei femei cu diagnosticul graviditate extrauterina. Stabilit ulterior de cineva care a facut scoala medicala. Intrebata de ce, a raspuns ca asa se face in Romania. Si, si-a exprimat imediat si dorinta de a reveni in tara. Dupa ce a fost sanctionata de englezi. 

Incearca sa-i afli numele cat mai repede in cazul in care vrei sa faci si tu colectie paracetamol. Si in cazul in care iti doresti un medic de talia politicului si al mas-mediei. 

Pentru ca vine acasa pentru tine. Din moment ce "elvetienii" o vor ocoli-o ca pe Satana. Pentru ei exista la nevoie alte spitale in lumea cea mare, din moment ce isi permit sa-si duca putorile oriunde ar dori. De aceea se si lupta pe viata si pe moarte ca sa-ti scoata tie orice banut din buzunar. Votati "granita" tovarasi! Ca in "Elvetia" veti ajunge atunci cand vor zbura porcii.

11 comentarii:

Vali spunea...

Ce-mi plac mie baietii astia din USl si in special PSD-istii...
Eram aproape sigur ca astia vor incerca sa demonstreze ca aia dinainte au fost doar niste gainari.

A venit vremea tupeului maxim tovarasi!!
Vom putea vinde transformatoare fara licitatie!!
Ura,ura!



Anonim spunea...

@horea , o intrebare de baraj: Ce culoare crezi ca au chilotzii lui madam Merkel inainte de alegerile din Germania ?
http://finance.yahoo.com/news/egypt-portugal-put-market-risks-035016958.html
sorinel

Horea spunea...

Vali, iar nu ai inteles! Astia is baietii buni, cei cu "josul". Inaintea alegerilor cu jos Basescu, acum, cu jos societatea. Asta ca ei sa se poata simtii sus.

Sorinel, ar trebui sa-l intrebi pe prietenul tau Bernanke. El e omul care stie sa jongleze cu cacatul.

Anonim spunea...

@costel,
un articol cu dedicatie speciala:
http://www.radardemedia.ro/breaking-news-dana-grecu-de-la-antena-3-violata-in-piata-tahir-din-cairo/
imi pare rau ca n-am fost si eu acolo sa-i dau putina m__e ...
sorinel

Vali spunea...

sorinel, dar de ce te-ai simtit dator sa ne arati cat de jegos esti?!

Nu stiu cat de reala e stirea, dar daca mai ai vreo urma de bun simt si civilizatie in tine, sterge naibii comentariul...

Anonim spunea...

@vali,
esti prost ... comentariul nu era pentru tine , era pentru costel , de ce-ti place sa-ti bagi nasul in ... cacao ? apropo , de pamflet ai auzit , daca nu , cauta in dictionar inainte sa te bagi in seama ...
sorinel

AristotelCostel spunea...

radardemedia e o mizerie d'aia care-l pupa pe Traian Basescu in curul lui de betiv jegos. :D

Capital si Evz sunt fituicile pupinbasiste jegoase care promoveaza zoaia respectiva.

Azi am citit un articol despre evolutia profesionala a rromului Turcescu. Baiatul asta avea rating cand nu lasa impresia ca e lingator in cur.

Ai inteles Sorinel, nu conteaza ca esti prost ca varanul sau probasist, daca lumea simte ca lingi in cur... ratingul dispare. :P

Vali spunea...

Dom" "telectual sorinel, uite ca m-am conformat....

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.

Acum te inteb si eu, asa ca prostu"(se intelege)...cum naiba poti scrie(cita) un pamflet pornind de la o tragedie umana, ca cea a violului...si in plus sa spui ca tu, personal, ai fi fost si mai decis in actiunea in cauza.

Tie chiar nu ti se pare nimic in neregula cu atitudinea asta?!
Ce dracu mai sorinele, chiar atat de frustat ai ajuns?!!!

Horea spunea...

Vali, aprpro de primul tau comentariu"in special PSD-isti". Nu exista PSD-isti frate. Tot ei sunt indiferent de numele pe care il poarta.

Sorinel o atitudine necivilizata si plina de reavointa ramane ca atare indiferent impotriva cui este indreptata.

Anonim spunea...

@horea , naivul vali si curistul costel
de ce oare credeti ca romania e la stadiul de civilizatie si dezvoltare la care este ???
va spun eu , printre altele si datorita acelor "intelectuali" de teapa lui nastase , cu caractere josnice , in stare sa o vanda si pe masa pentru bunastarea personala ...
securistii din vremea comunismului s-au metamorfozat acum , in democratie , in parlamentari si "formatori de opinie" la televiziuni vandute ! ce caracter poate avea o persoana care pentru bani dezinformeaza populatia "majoritar needucata" si sustine diferite interese , se poate numi jurnalist ?
oare nu a facut suficient rau o asemenea persoana , care , la fel ca securistii din comunism , distrugeau familii prin turnatorii , incat sa fie injurata in fata ???
nu pot decat sa reafirm ca persoane gen gadea , mircea badea , dana grecu etc ar merita scuipati in fata fara nici o jena , asa cum si ilustrul iliescu , taticul romaniei moderne de astazi merita , cu toti 80 de anii pe care-i are ...
sorinel

Horea spunea...

Sorinel, tocmai pentru ca avem atatia jegosi si oameni fara de caracter in politica, crezi cumva ca e absolut necesar sa ne murdarim si noi?

Apropo de "naivul" Vali. Daca ar fi toti ca el acest blog ar muri. Nu as mai avea multe de scris decat eventual despre economie. Mi-as dori sincer asa ceva.