Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 12 iulie 2013

I-o fi tras-o Relu lui Olguta?

Din moment ce este cea mai guraliva. In opinia clanistei PSD, daca cineva a ajuns ministru si sef de partid cu sprijinul cuiva. Acel "cuiva" poate face orice. Daca da cumva de justitie, "cineva" trebuie sa sara ca ars si s-o ia imediat de coarne. “Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politică lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, "nu comentează decizia Justiţiei". 

Observa mentalitatea mafiota: Datoreaza! Expusa de un om politic dintr-o tara membra a UE. "Basistilor" din parlamentul european le-a inghetat probabil apa in gura la auzul ideilor vasilestoide.  Olgutei, care-si duce traiul in comuna primitiva, nu-i pasa insa de nimic. Arunca pe gura tot ce-i trece prin capul inmuiat in mentalitate ceausista. O intrebare as avea si eu pentru acest deseu al societatii! Mai exista oare in PNL antibasisti? Pentru ca eu am vazut nu unul. Oameni care au vorbit foarte dur si cu mult dispret despre presedinte. Insasi somnorila.

Cum se face atunci ca nimeni nu i-a intocmit dosar penal acestuia? Pardon, politic, pentru ca asa se numeste fiecare doasar al hotului din parlament. Iti spun eu de ce! Pentru ca poti sa spui ce vrei despre adormit, dar hot nu-l poti face. Nici pe Iliescu, nici pe Ponta, ultimul avand totusi hotia unui plagiat pe suflet. Cei mentionati, si multi altii, pur si simplu n-au fost prinsi cu nimic. Cu toate ca mai antibasisti decat ei nu am vazut nu am vazut pe nimeni. Cel putin in vorbe, pentru ca asa a fost si Fenechiu antibasist. 

Uite-l pe prietenul meu Ghise, securistul. Care a aparut la o receptie oficiala intr-un tricou antibasist. De ce nu-i face si lui Basescu un dosar penal? Pentru ca, probabil, nimeni nu i-ar putea face. Din moment ce nu a fost prins cu nimic. Tovarasei Vasilescu ii pot garanta o treaba! Daca nu eram in UE, Fenechiu putea ajunge rege. Al tarii romanesti si al transformatoarelor ruginite. In pofida tuturor basistilor si al marinarului in persoana. Din moment ce basistul Blaga si altii dinstinsi "barbati" ai asa numitei opozitii graiesc cam ca o Olguta cu un testicul. Ma refer atat la glas cat si la ideile pe care le propaga.

Lista celor care ar putea fi  vizati de asa numitele dosare prezidentiale ar putea continua, dar undeva trebuie sa ma opresc. Nu fara o cugetare. Cat de ordinara poate fi o femeie politician din Ro? Spun asta deceptionat, din moment ce sunt un adept al participarii femeilor in politica. In Norvegia cam 50% din parlament sunt femei, in Suedia la fel, cu rezultate notabile. Numai ca, in Norvegia nu a avut loc nici o "revolutie". Care sa puna conducerea tarii in mana ceausistilor si a ceausistelor care au ramas dupa impuscat. L-au impuscat tocmai pentru ca sa nu mai fie posibil ca cineva care ii cunoastea cel mai bine sa-i arate cu degetul.

Ps. Tovarasa Vasilescu, uite ce spune Relutu cu gurita lui minunata, manata de o minte care taie ca coada unui brici: „nu am tratat cu seriozitate procesul”. Auziti fratilor? Un inculpat poate trata un proces serios sau neserios! De parca el nu ar fi numai un simplu spectator, vinovat sau nevinovat. Sau, poate Relu vrea sa ne spuna altceva, cam ce vroia sa spuna si Olguta. Era sigur ca iese bine din moment ce i s-a promis. Ca pe vremurile celui mai bun premier. Cand iesea intr-adevar bine, intotdeauna, daca erai elvetian. Numai ca, elvetienii au vrut si UE, ca sa mai ciupesaca si de acolo ceva.

Daca in Romania ciupitul este gratuit, in UE nu-i. Ciupesti doar cand respecti regulile pe care le-ai semnat nesilit de nimeni. Si de ciupit guvernul Ponta are mai multa nevoie acum ca niciodata. Ca o paranteza! Va mai amintiti ce spunea procurorul ala ochelarist din emisiunea lui Patraru? Pe care il chema parca Victor Ponta. Legat de tocmai dosarele si manipularile fenechiste. Si nu cred ca vorbea in necunostinta de cauza. Numai ca, acum, a intrat si el la dans cu Antonescu, ca sa poata urca pe scaunul de premier. Si ai auzit si tu ce spune Olguta despre nasul Fene si cariera lui Crin. Pentru ca fara nasi in politica romanesca esti doar o frunza suflata de vant. Vezi cum i-a luat gura pe dinainte pe cei doi "turturei"? Educati si scufundati in multe diplome de facultate. Foarte departe insa de oceanul facultatilor mintale. Pentru ca multa minte nu poti avea cand te dai de gol in halul asta. Nu pentru votac, pentru ca el tot nu intelege nimic. Pentru oamenii aia prosti cu facultati mintale.

15 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Nu vrei sa faci un desen sau sa reprezinti grafic cum anume ar putea sa-i faca cineva un dosar lui basescu cand toata procuratura securista e in mainile securisto-basistilor?

Am spus eu cumva pe aici ca Basescu detine si controlul ICCJ? Am facut si propozitii despre procesele cretinacilor cu bancile castigate de banditi la ICCJ? A afirmat Ghetea, presedintele ARB ca procesele "bancare" ar trebui judecate exclusiv la ICCJ?

Băncile, împreună cu BNR, insistă că orice proces de această natură ar trebui să ajungă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Da... "ai dreptate", a afirmat.

Cine lupta din greu pentru "independenta" justitiei?

Prietenul tau, Basescu, e securistul... restul e propaganda pupinbasista pe care n-o deslusesti nicicum.

Horea spunea...

Costele, eu spun una tu vorbesti alceva, asa ca nu poate fi vorba de un dialog. Decat de monologul tau obisnuit.

Probabil nici nu citesti postarea, ci iti versi veninul antibasist unde apuci.

Anonim spunea...

@horea ,
se pare ca nu esti suficient de informat pe tematica structurii interne securisto-basiste. Amicul costel iti poate oferi niste meditatii ca un binevoitor ce este ...
sursa , bineinteles a3 !
unu
PS: atata timp cat postarea nu-l ataca pe basescu e lipsita de interes pentru amicul costel ...
concluzia finala e ca basescu are la degetul mic toata procuratura si securitatea din tara asta , nimic nu poate sa-l atinga ... mie-mi miroase a paranoia !

Vali spunea...

@unu

Paranoia zici...he,he..
Cred ca i se potriveste ca o manusa rolul asta...

http://www.youtube.com/watch?v=u9qSTOS8jv8

Horea spunea...

Fratilor asta e tragedia din Ro. Cand un om si-a bagat ceva in cap nu-i mai iese de acolo niciodata.

Faptul trist, in opinia mea, este ca AC nu incearca sa manipuleze ca Nastse si alte gunoaie cu interese personale enorme. Ac chiar crede ceea ce spune. Ca si multi altii.

Spune, dupa cate ati vazut ,ca, intr-o zi va avea dreptate. Dar nu spune in ce sens, si nici nu raspunde la intrebari.

Ca sa ai dreptate in orice sens trebuie sa ai o viziune. Care se va adeveri eventual sau nu. Spurcarea a ceva sau a cuiva nefiind altceva decat o stare de spirit.

Desi l-am vazut pe costel sciind de ani de zile, nu stiu nici macar in ziua de astazi unde bate. N-a facut nci macar o afirmatie din care sa reiese, ca, el ar crede, de exemplu, ca USL va pune Ro in picioare.

Sau ceva asemanator. Din moment ce asta a fost subiectul discutiei. Ce sa facem ca s-o ducem mai bine?

Eu viziunile mele, le-am pus pe pagina, venind chiar cu un program de guvernare simplu. Mi-am exprimat si convingerile fata de nereusitele in lant, atata timp cat vom accepta clasa politica pe care o avem. Daca as fi gresit romanul ar duce-o mai bine azi decat pe vremea lui Boc.

Ac ii da cu securismul lui Basescu fara oprire.

Afirmatia: "cu USL va fi mai bine" ar putea fi validata sau contrazisa, pentru ca exprima o astepatre, o viziune. Paranoia antibasista, pentru ca asta este definitia corecta a pozitiei,pe care o are costel, nu poate sa aiba nici un deznodamant.

Pe cei care ar tinde sa interpreteze cuvantul paranoie ca o jignire, ii incurajez sa-i citaesca definitia.

Vali spunea...

Horea, hai sa ne mai destindem putin, ca tot suntem in weekend....

http://www.youtube.com/watch?v=LPI9ZvuN4qI

Te rog sa fii atent in special de la minutul 4.30 ca poate mai inveti si tu cum se face o analiza corecta a pietei valutare.

In rest,,, sa fim noi sanatosi !

Anonim spunea...

@horea ,
vrand , nevrand ai devenit si prieten cu basescu ...
oricum , pentru AC , dezamagitor , probabil nu-si da seama dar inversunarea si ura pe care i-o poarta lui basescu improscand cu laturi in toate directiile pot avea efecte contrare celor scontate de el ...
unu

Anonim spunea...

un articol de "rumegat" pentru costel :
http://www.gandul.info/puterea-gandului/al-doilea-om-in-stat-a-burkinafasolit-o-11120146
unu

Horea spunea...

sorinel, nci un articol care nu-l besteleste pe marinar nu este pentru costel, din pacate.

Si mai ales nu articolele care arata cat de ordinari pot fi si antibasistii.

Sa vedem ce vor face dupa ce hahaitul dispare. Ma refer aici mai degraba la politicienii care si-au construit imaginea pe existenta lui. Asa cum a facut si Antonescu.

Pentru ca, imaginea pe care vrea sa si-o construiasca inconjurat de penali, poate fi pana la urma una chiar periculoasa pentru marele adormit.

Anonim spunea...

Horea,ce parere mai ai,reduce Ben qe in septembrie? Dar in decembrie ?
Si daca iti mentii parerea ca nu reduce,spune-mi si mie te rog cu ce il ajuta pe Ben aruncarea acestor zvonuri in piata ?
Scuza-mi intrebarea fara legatura cu postarea.
Emil.

Horea spunea...

Emil, B a recunoscut ca habar nu are de ce au crescut dobanzile.

Stie insa de ce a crescut bursa. Pentru ca oamenii neavand unde sa culeaga randament, s-au dus spre ea.

Ce mai stie B este ca orice balon umflat se sparge. Si cand se sparge calatorii intra in panica, mai apoi isi rup gatul.

Ca atare a incercat sa apropie balonul de pamant. Prin zvonuri, pentru ca daca nu se mai ridica nici cu caldura, pana si Bernanke intelege ce se va intampla cu el daca ii scoate si aierul.

Oricum a reusit sa creieze cea mai mare bula din toate timpurile. Citeam ca s-a ajuns pana la ordinarii prin care titeiul nu este decarcat din cisterne pentru a crea impresia ca a exista cerere mai mare decat oferta.

Sfarsitul acestei sarade va veni atunci cand cineva, ca in 2007, isi va da da seama ca imparatul este gol. Iti pun mai jos citatul celebru al unui bancher care l-a rostit inaintea crashului din 2008:

Citigroup CEO Chuck Prince told the Financial Times in July 2007: “When the music stops, in terms of liquidity, things will be complicated. But as long as the music is playing, you’ve got to get up and dance. We’re still dancing.” Prince didn’t “dance” for much longer—in November 2007, he retired from Citigroup.

N-a mai dansat nici Prince, dar nici ceilalti. Cea ce s-a intamplat mai apoi in 2008, a semanat mai mult un masacru decat cu un dans terminat, pentru ca dansatorii au inceput sa se calce in picioare loviti de panica.

Anonim spunea...

Tovarasa Olguta a fost si ea o angajata a ziarului Cuvantul Libertatii si o d-na care a supt mult la "sanul" tribunului cu care cica ar fi infiintat partidul "romania de rahat".
Asta nu e basista deci e calitate veritabila conform standardelor tovarasului costel.

http://web13.net/cv-olguta-vasilescu-primaria-craiova-alegeri-locale-2012/

Anonim spunea...

Uite un articol cu niste aspecte interesante legate de "clasa politica pe care o avem".

Anonim spunea...

horea ,
uite mai jos unul din motivele pentru care bernake is va permite sa se joace cu QE-urile in continuare ...
http://finance.yahoo.com/news/china-ups-us-treasury-holdings-062400802.html
sorinel

Horea spunea...

Anonim, am fost plecat din tara o saptamana. Faci referire la un articol interesant, care scoate in evidenta realiatea romaneasca.

"Democratia" celor cu bani. Care nu poate fi din pacate democratie, un lucru pe care il subliniaza si Aristotel.

Eu am spus nu o data. In Ro exista libertatea cuvantului. Democratie nu a existat insa niciodata. Un lucru care ingreuneaza desigur intelegerea ei.

Libertatea cuvuntului este totusi fundatia oricarei democratii. Numai ca, o cladire nu se va finaliza niciodata doar cu o fundatie.

Alt anonim, sau acelasi? Ce bine ar fi daca ati pune macar o litera la semnatura.

Mi-ai adus aminte de cine este de fapt tovarasa Vasilescu. Sincer sa fiu am uitat de cariera pe care a avut-o, si care explica de fapt toata fiinta ei.

Culmea este ca in "democratia" romaneasca, o persoana care a lins cur de Vadim a ajuns vicepresedintele "partidului" care se afla acum la guvernare. Un lucru care spune totul despre clanul in care a aterizat.

Cine se aseamana se aduna!

Valabil si pentru baietii din jurul Crinului. Chiar daca Crinul nu este tipul de om care sa bage mana in covata. Ca sa poata conduce clanul inchide totusi ochii pentru cei cu maini si degete lungi. Ba mai mult! Ii stimuleaza prin sustinerea pe care le-o acorda pe asa numitul plan politic.