Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 10 august 2013

Regruparea sobolanilor

Dupa lovitura de stat din 89, cei care s-au autointitulat comunisti pe vremea pantofarului au devenit peste noapte capitalisti. Ascunzandu-se mai apoi in clanuri cu nume de partide occidentale pentru ca sa-l poata induce in eroare cat mai bine pe votac. Unul din aceste clanuri si-a pus numele PDL. 

Dupa ce membrii acestuia au jefuit cat au putut, ei au fost indepartati de la putere prin intermediul alegerilor din toamna trecuta. Ajungand in momentul de fata sa nu mai fie altceva decat niste figuranti ai politicii dambovitene. Asta, pentru ca de atunci in PDL nu s-a intamplat absolut nimic. Aceiasi mafioti se paruiesc intre ei pentru posturile de conducere. 

Si, de asemnea posturi nu duce lipsa nici un clan din Ro. Sunt convins ca tara noastra este singura tara din asa numita lume democratica in care clanurile conducatoare si neconducatoare au cate "un sac" de vicepresedinti. Pentru ca normal ar fi sa aiba doar unul singur, pentru cazul in care "aluia plin" i s-ar intampla din greseala ceva. Numai ca, in clan vicepresedintele nu este o rezerva. Este un om care joaca tot timpul, exact ca seful de sector mafiot. PDL nu mai exista de fapt decat cu numele. 

Unul patat intr-atat incat nici materialul din care era facut nu se mai vede. Si atunci, in loc sa schimbi oamenii care au patat numele formatiunii in curs de disparitie, faci exact invers. Asa cum stie sa faca aparatul de clan si de stat cel mai bine. Schimbi numele clanului! Sau, in acest caz, inventezi un clan cu alt nume, in care bagi aceeiasi oameni vechi. E ca si cum ai inlocui caruta trasa de un cal mort.

Desi ma uit foarte rar la televizor, vad totusi ca unii romani incep sa se trezeasca. Dupa teapa pe care au luat-o de aceasta data de la USL. Am auzit tot mai multe voci propagand ceea ce am propagat si eu. Boicotarea alegerilor. Am un prieten fost coleg de banca si de liceu care conduce taxi. Imi spune ca, paradoxal, ideile calatorilor nu se deosebesc cu aproape nimic de ideile propagate de mine. Si atunci va intreb? De ce batem oare pasul pe loc? Ieri am vazut niste nenorociti din Gorj care in anul 2013 nu au nici macar apa. Dar pareau foarte resemnati.

In timpul noii guvernari Ponta, pardon Boc, al carei sef isi are radacinile pe tocmai acele meleaguri. Oare de ce se uita oamenii in stele? Constatand pe alocuri ca actualul guvern Boc, pare si mai salbatic decat fostul. Oare se gandesc sa ii voteze din nou pe cei pe care i-au alungat? Doar pentru ca se ascund ca sobolanii intr-un clan cu alt nume. Va veni oare ziua in care romanul se va declara satul de toti sobolanii? Intelegand ca fara o deratizare totala nu va avea alt trai niciodata.  

Pana cand vei vota mincinosi, hoti, si mafioti, vei trai intr-o tara mafiota. Trebuind astfel sa suporti si consecintele. Daca vrei ca lucrurile sa se schimbe, schimba-te tu mai intai! Schimba-ti mentalitatea! Cand nu ai din ce alege nu cumpara gunoaie, pentru ca votul este un drept nu o obligatie. Arata politicului ca ai pretentii si el va fi nevoit pana la urma sa te serveasca ca atare. Pentru ca el este acela care traieste pe spinarea ta si nu invers. Asa a fost de cand ii lumea.

7 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Bine, USL-ul poate ramane la guvernare si cu un vot in plus... din, sa zicem, trei. Sau invers... dupa cum vrei.

Neimplicarea si nesanctionarea politrucilor mincinosi, hoti si mafioti e prostie pura.

Din pacate securistii basisti au facut in asa fel incat, desi au fost sanctionati la vot, tot au ajuns in Parlament. Cel mai bun exemplu e zdreanta sau vaca roz. Romascanii au votat majoritar un nimeni penelist, dar in Parlament a ajuns vaca roz.
Asadar, neimplicarea rezolva o Paulă.

Pana cand vei sustine mincinosi, hoti si mafioti, vei trăi într-o țară mafiotă, trebuind să suporți și consecințele. Dacă vrei ca lucrurile să se schimbe, fă ceea ce poți face tu ca să schimbi ceva. Nu te schimba degeaba sau propagandistic. Cînd nu ai din ce alege și nu ai preferințe în a sancționa pe cineva, tocmai te poți felicita că nu te-ai schimbat degeaba, după marotele unora. Bineînțeles că nu vei alege un gunoi. Apa e udă și curge la vale în jos.

Anonim spunea...

costele , lasa baiatu' monologurile si canta la alta masa , Antena 3 si Voiculescu Felix securistu sunt baietii buni ! Problema in romania sunt scursurile ca tine si populatia de giboni pomanagii care voteaza cu stomacu' !
unu

Horea spunea...

sorinel, sunt convins ca esti constient de existenta cercurilor vicioase. Hai sa-l vedem pe cel din Ro!

Mafie politica-giboni-mafie politica-giboni-mafie politica-giboni.........

Daca faci cercul destul de mare te ratacesti si ramai zapacit. Exista totusi o metoda imbatabila prin care oricare cerc vicios poate fi interpretat corect, intotdeauna.

Uita-te la felul in care a inceput!!!!!!!

Vei intelege imediat de unde provin gibonii, in acest caz. Care, tocmai pentru ca sunt lasati voit sa ramana giboni incurajeaza mafiotismul prin vot.

Pur si simplu pentru ca un creier lasat la stadiu de gibon nu poate sa faca mai mult.

In orice tara! Doar patriotii sunt interesati de educatia propriului popor. Mafiotii niciodata.

Anonim spunea...

horea , gibonii la care m-am referit sunt majoritatea pensionari comunisti ... ce sa mai educi la astia ? in rest ai perfecta dreptate !
sorinel

Horea spunea...

Sorinel, hai sa fim seriosi. Sa aiba tara noastra mai multi pensionari decat oameni la scoala si in forta de munca?

Sunt de acord totusi ca este mult mai greu sa educi un om in varsta. Nu uita insa de masmedie. Pentru ca, pensionarul se uita cu precadere la antena 3. Acolo s-a vorbit de pensii pana a plesnit ecranul.

Eu nu cunosc unul care sa nu se uite. Cunosc insa prea putini pentru ca numarul lor sa fie relevant statistic. Oare cum ar gandi un pensionar nemanipulat? Pentru ca si alte tari au pensionari.

Andrei spunea...

Horea, iti recomand ceva: http://turambarr.blogspot.ro/2013/08/de-ce-nu-moare-psd-ul-cind-vor.html

Omul e un meserias si cam are dreptate. Fara sa aibe motive de a fi partinitor in vreun fel, arata clar cum sobolanii rosii si-au pregatit Romania sa mearga in ce directie vor ei.

Charissa spunea...

This is fantastic!