Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 6 august 2013

Uite-i pe "elvetieni" in actiune



Patraru iti smulge un zambet pentru ca face foarte bine ceea ce face. Nu stiu ce iti smulg elevtienii protagonisti. Parul din cap? Prin intermediul proriilor tale degete.

Emisunea lui Dragos este singura emisiune pe care am vazut-o eu in Romania, in care lucrurile sunt prezentate fara niciun fard. Deocamdata! Intr-un mod echilibrat nemai intalnit de mine nicaieri pana acum. Daca am mai avea si doua trei emisiuni educative in acelasi stil poate s-ar urni si romanul. Dar pentru asta ar trebui sa se dezlege de mentalitatea anteniforma, un lucru destul de putin probabil.

Uite-l pe si junior in a doua emisiune. Care se antreneaza cu grija ca sa poata intra pe scena politica, ca toti fii si ficele elvetienilor. Dupa ce a intrat mai intai pe scena barurilor fitoase, ca sa acumeleze putina experienta si de acolo. Neajutat de nimeni, pe proriile-i puteri. Acelasi fiu al poporului si al lui Nastase ne povestea nu de mult despre demnitatea cu care taticul isi tinea capul sus. Dupa ce a reusit sa se impuste pe langa gat. Inchipiueste-ti cata demnitate a acumulat acest pui de mafiot, intr-o familie atat de demna ca cea a celui mai bun premier. Pana cand vei vota mincinosi, hoti, si mafioti, vei trai intr-o tara mafiota. Trebuind astfel sa suporti si consecintele.

11 comentarii:

AristotelCostel spunea...

De ce are Andrei Plesu dosar de securitate si o... obsesie. :D

Patraru are un program securist intocmit temeinic de prostit giboni pe tema antonescu.

Probabil membra PNL trebuie sa-ti ia tie partea in timp ce maimuțoiul pupinbăsist Pleșu mănâncă rahat la ordin.

Felicitari, ai luat plasa.

Pana cand il vei sustine pe mincinosul, hotul si mafiotul Basescu vei trai intr-o tara mafiota, trebuind astfel sa suporti si consecintele.

Nastratin spunea...

Horea...un comentariu simplu pt Costei...

http://www.ziare.com/stiri/avion/diana-actual-singurul-roman-comandant-al-celui-mai-modern-avion-din-lume-romania-o-masinarie-stricata-1248134

Horea spunea...

Nastratin, dupa cate ai vazut eu pe costei nu-i mai bag in seama. Sper doar sa fie platiti, asa cum spera si o cititoare. Daca nu sunt platiti in nicio forma, macar cu posturi, e jale.

Sau, de fapt, e jale oricum. In orice directie te-ai uita in Ro. Cei competenti, mai putini la numar, pleaca tocmai din aceasta cauza. Pacat de tara asta frumoasa si bogata. Fiecare popor primeste pana la urma ce doreste si ceea ce merita.

Anonim spunea...

horea , iti recomand sa-l trimiti pe costel acolo unde-i locul ... la spam , stai linistit , nu e nici o problema pentru ca nu e prima oara cand i se intampla !!!
Pana cand il vei sustine pe mincinosul, hotul si mafiotul NASTASE vei trai intr-o tara mafiota, trebuind astfel sa suporti si consecintele.
unu

Anonim spunea...

Nu sunt de acord cu spam-ul,(oricum Horea e stapanul aici), asta e parerea mea.
De ce? Desi AC vede in principal gunoiul din ochii altora, totusi sunt puncte unde are dreptate. E trist sa cadem in pacatul de a inchide gura celorlalti care nu sunt de acord cu noi.
O intrebare pentru AC: dupa debarcarea lui B prin suspendare, demisie (improbabila) sau alegeri la termen, cum vezi tu viitorul sau ce ai vrea sa se intample?
dROp

Horea spunea...

dROp. Eu nu cenzurez din considerente prorii pe care nu vreau sa le mai repet. Vreau sa-ti spun totusi parerea mea despre acel "are si dreptate". O afirmatie corecta pana la urma.

Nu stiu daca ai copii, dar o mama ai mai mult ca probabil. Sper sa fie si sanatoasa. Inchipuieste-ti o situatie prin care esti anuntat ca mama ta a fost lovita de o masina si ranita grav pe o trecere de pietoni.

Singurul martor ocular sunt eu.

Care am vazut ca a trecut legal si ca a fost lovita de un vitezoman nebun. Declaratia pe care o fac politiei este insa urmatoarea: Am vazut ca a fost calcata pe trecerea de pietoni dar nu am vazut cum si de ce.

"Am si dreptate" nu-i asa? Numai ca repercursiunile jumatatii de adevar vor fi cu totul altele decat cele ale adevarului propriuzis. Pentru ca soferul ar putea afirma ca a sarit in fata masinii. Poate a chiar vrut sa se sinucida.

Anonim spunea...

http://cristiandogaru.blogspot.ro/2013/08/platesti-de-6-ori-valoarea-casei-de.html
http://www.criticatac.ro/23198/isrescu-trage-de-urechi-creditatul-roman/

Sunt unul din fraierii care a facut credit pe varf de bula (si in CHF) :( .

Am gresit. Acum strang din dinti si merg mai departe.
Sunt de acord sa imi platesc greseala dar si bancile sper sa isi plateasca greselile.

Mugurel e ipocrit. Acum cativa ani ne sfatuia sa facem credite iar acum e moralist.

Acum sa vad comentarii fata de cei ca mine. :)

Fraierul

Anonim spunea...

omule, tu o sa tragi pentru pentru greseala ta, nu te condamn.
totusi, daca nu ma inseala memoria, Mugurel spunea sa nu-si faca oamenii credite in valuta, mai ales in monede exotice.
postul tau cred ca e totusi o provocare, dupa continut si nume (fraierul), puteai sa fii mai subtil.
dROp

Horea spunea...

dROp si fraierul. Isarescu a vorbit cam tarziu de treaba cu creditele in valuta, dupa ce jumatate din tara le-a luat deja. Ungurii care nu au votat mafioti vor chiar de aceea sa implice si bancile in pierderile rezultate din nebunia creditelor date in valute straine.

Aici vei putea astepta mult si bine pentru o masura asemanatoare. Desi, precum spui, corect ar fi ca si creditorul, cat si debitorul sa fie partasi la pierderi. Asa cum am precizat intr-o postare precedenta.

Anonim spunea...

salutare horea , lasand barfa la o parte ce parerea ai de decizia BofE de astazi in legatura cu targetul de 7% pe unemployment ?
se pare ca bernake nu e abandonat ba dimpotriva , toti se tin cu dintii de ratele joase la dobanda si QE-uri la greu ...
dorinta tuturor se pare e sa se treaca direct in hiperinflatie sau stagflatie dar nu deflatie !!!
unu

Anonim spunea...

Horea, din pacate asa cred si eu.
ai nostri, ca brazii. crescuti pentru a fi slugile altora, isi omoara fratii numai sa le fie lor mai bine.
dROp