Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 27 septembrie 2013

Fed’s Evans: Taper may be delayed until early 2014


The Federal Reserve should take actions to strengthen its support for the economy instead of pulling back, or tapering, said Minneapolis Fed President Narayana Kocherlakota on Thursday. Low inflation shows that Fed policymakers have "a lot of room to provide much needed stimulus to the labor market," Kocherlakota said, in a speech to the Rotary Club of Houghton,

Charles Evans, president of the Chicago Federal Reserve Bank, told reporters after a speech in Oslo that there is “a decent chance” central bankers would have enough confidence in a strong economy to begin to pull back, or taper, bond buys at one of two remaining meetings this year: in late October or December. “But it also could be at the January meeting,” Evans said, according to The Wall Street Journal. 

Horea Mihaltan, unpaid president of the federal nothing, owner of a small unimportant blog in Romania. Said to his approximately 100 readers on Friday, September 27, according to the same blog: That, there is a decent chance for the central bank to taper, after the whole fucking thing will blow up in their faces. Until then, all this idiots, and others like them, will continue to spread dizziness every time they open their mouse. Just because they can do nothing else. They are completely out of bullets.

Ti-am pus doar cateva citate din cuvantarile magistrale ale oficialilor FED, dar, daca esti interesat vei gasi si altele. Cate doresti. Noroc ca nu au si ei presedinti si vicepresedinti cata frunza si iarba, precum clanurile din Ro. Pentru ca, atunci, 24 de ore nu ar mai fi sufiente pentru expunerea ideilor fiecaruia. Oricum, astia par a fi exact ca majoritatea romanilor, si, implicit exact ca cei din piata universitatii. Care, s-au adunat acolo mai rasfirati ca oricand. Mental! Ca si cei de la guvernare. Numai ca, ultimii mai duc si tara de rapa.

Pregateste-te asadar sa faci cu mana USL-lui asa cum prevedeam eu din Norvegia. Si spune bun venit taxelor care iti vor frange spinarea. Cand te vei satura, mergi si voteaza guvernul din umbra. Dupa ce, cel din soare iti va arde pielea de nu o sa-l mai uiti decat atunci cand te-ai saturat si de racoare.

Sa nu te miri de loc daca il vei vedea pe Antonescu in barca lui Jos Basescu. Nu acum, imediat, cu timpul. Asta doar ca sa nu faca cumva insolatie. Somnorosenia sa a demonstrat nu odata faptul ca este un adept convins al migratiei. Frunza Verde ii va putea tine cea mai minunata umbra.

Prost cum sunt, eu am numit acest traseism ordinar tradare, vazandu-l pornit dintr-o lipsa totala de caracter al indivizilor care il practica. In rest, sa auzim numai de bine, de salarii si pensii cat casa, si de proiecte mari cat ministerul lui Sova. In aceste vremuri tulburi vei mai vedea probabil noi invarteli in USL. In viitorul apropiat. De genul: In pat, din pat in put, si de acolo cu capul direct in zid. Din moment ce lui Ponta ii place la nebunie rolul de premier al "tutulor" televiziunilor "democratice" si "libere". Precum si lui Antonescu visul prin care va ajunge presedintele Romaniei.

Pana cand vei vota mincinosi, hoti, si mafioti, vei trai intr-o tara mafiota. Trebuind astfel sa suporti si consecintele. Daca vrei ca lucrurile sa se schimbe, schimba-te tu mai intai. Schimba-ti mentalitatea! Cand nu ai din ce alege nu cumpara gunoaie, pentru ca votul este un drept nu o obligatie. Arata politicului ca ai pretentii si el va fi nevoit pana la urma sa te serveasca ca atare. Pentru ca votatii traiesc pe spinarea ta si nu invers. Asa a fost de cand ii lumea.

7 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Antonescu e in barca "Jos Basescu" de prin 2007.

"Somnoros" e cules din zoaiele pupinbăsiste, dar tu zici doar în glumă că ești băsist. Ce e clar e... evident. :)

Dar să-l faci și traseist pentru consecvență, el numărându-se printre primii contestatari ai chiorului chel... mai cobori o treaptă pe scara penibililului.

Anonim spunea...

impresia mea e ca ponta se doreste o reincarnare a lui jon iliescu ! un om sarac ( e adevarat ca trebuie sa renunte tov. ponta sa mai plece cu bona la miami ) de partea amarastenilor ( cea mai sigura clasa sociala de votanti ) care o sa faca tot posibilul sa asigure alimente ( de baza ) cat mai ieftine si pensii cat de cat stabile !
tov. ponta a invatat printre altii de la mazare sau vanghele ca metoda merge la sigur , in plus iliescu , urmasul soft al lui ceausescu a fost cel mai longeviv presedinte ...
sorinel

Anonim spunea...

Tot comenteaza pe aici un pupincacarau devotat. Eu am crezut la un moment dat ca are hepatita, dar de unde frate, culoarea maron de pe limba lui e doar rahat.....


Cristi

Horea spunea...

Ponta este o reincarnare al lui Ion. Ce ar putea fi altceva, atata timp cat a fost crescut de partid si de stat? Primind injectii cu mentalitatea pe care o are in fiecare zi.


Mersul in SUA, cu bona, nu ar trebui sa aiba asadar nici o relevanta, in opinia mea. Din moment ce viata particulara al oricarui om ar trebui sa ramana tocmai viata lui particulara. Atata timp cat nu lezeaza pe altii.

In timp ce excursia in Sua n-ar trebui sa lezeze pe nimeni, mentalitatea lui Ponta este o boala periculoasa. De care este bine sa te feresti. Usor nu-i, din pacate. Din moment ce a fost pus sef al guvernului tarii romanesti.

Un loc de unde isi poate scuipa bacteriile in liniste. Cu consecintele de rigoare pentru toti cei infectati.

Anonim spunea...

horea , nu ti se pare totusi discrepanta prea mare intre amarastenii votaci ai usl-ului si liderul ponta care nu se uita la bani si plateste mii de euro sa-si transporte inclusiv bona in USA ca sa aiba el timp mai mult liber de distractie pe acolo cu consoarta ? nimeni nu are pretentia de la tine sa fi sarac , dar nici sa afisezi asemenea naravuri la fel ca si "raposatul" nastase , mare vanator !
sorinel

Anonim spunea...

pe scurt , atunci cand esti politician , figura publica importanta a romaniei , viata ta privata este intr-o oarecare masura si publica vrand-nevrand ... si asta pentru ca , chiar daca de ex. preferi sa-ti faci vacantele la monte carlo sa mananci numai caviar cu don perignon plus distractii gen bunga-bunga acestea pot avea un efect negativ asupra alegatorilor cu capul pe umeri ... din pacate in romania nu e valabila treaba asta , iar un exemplu clasic e mazare din constanta care obtine in mod constant 70% pe bune zic eu la alegeri ...
sorinel

Horea spunea...

Ba da sorinel, mi se pare chiar o provocare, intr-o tara in care o majoritate vasta a populatiei se bate cu plata strictului necesar.

Ceea ce am vrut sa spun, poate nu m-am exprimat destul de clar, este ca, aceasta provocare nu este o cauza a situatiei in sine.

Ci doar un rezultat inevitabil al mentalitatii primitive si
neobrazate. Cultivata din pacate si de catre popor.

Caruia i se pare normal ca el sa nu aiba nimic. Sau sa ciupesca de aici de acolo. In timp ce intretine in lux pe paraziti care pot avea totul. Si, care, isi doresc tocmai acest lucru. Fapt pentru care au si intrat in politica.

Intr- tara prospera, normala, un asemenea eveniment trece nevazut. Din moment ce aproape toti isi pot permite ceea ce si-a permis Ponta. Poate nu chiar cu acelasi lux, dar totusi.

Putem constatata boli pe banda rulanta, atata timp cat nu le-am descoperit si nu le-am inteles cauzele. Ele ne vor manca de vii in timp ce discutam despre ele la infinit. Un lucru care se intampla tocmai acum in RO.