Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





marți, 10 septembrie 2013

Noul trend de hipocrizie care incepe sa cucereasca lumea


Plagiat parca de la romani. Unde daca X face un lucru anume, acel lucru poate fi calificat imediat ca fiind unul "de porc", de catre o grupare de oameni. Daca Y, din aceiasi grupare care s-a aratat nemultumita de ceea ce afacut X, face exact acelasi lucru, treaba se schimba radical. Se transforma din porcarie direct in prestatie. In interviul expus vei vedea demascarea atitudinii "de porc" al SUA, care, in presa consacrata este prezentata de obicei ca o prestatie. Cu argumente mincinoase importate parca din tara ipocriziei absolute, Romania.

Tara in care un premier spune ca va vota impotriva unui proiect propus si parafat de guvernul pe care il conduce. Aceiasi in care presedintele tarii face afirmatii diametral opuse, despre acelasi subiect, in decurs de doar 24 de ore. Si, tara in care presedintele senatului vrea sa-si trimita penalii pana si in parlamentul "basist" european. Cu motivatia ca DNA ii va putea urmari si de acolo. Ultimul, numit Crin Antonescu, vrea sa devina chiar presedintele Romaniei. Nici nu oricum! Ci fara ca sa mai fie candidat. Du-te si voteaza-l!

Pana cand vei vota mincinosi, hoti, si mafioti, vei trai intr-o tara mafiota. Trebuind astfel sa suporti si consecintele. Daca vrei ca lucrurile sa se schimbe, schimba-te tu mai intai. Schimba-ti mentalitatea! Cand nu ai din ce alege nu cumpara gunoaie, pentru ca votul este un drept nu o obligatie. Arata politicului ca ai pretentii si el va fi nevoit pana la urma sa te serveasca ca atare. Pentru ca votatii traiesc pe spinarea ta si nu invers.  Asa a fost de cand ii lumea.

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

negresit... securistii deja se dau cu capetele de pereti. Nu inteleg de ce agiti tu atat.

Mad io spunea...

mda, tot de la RT

Four Chemical Attacks U.S. Wants You to Forget | Brainwash

Horea spunea...

Mad io, cand america da cu chimicale e de bine. Ca in Ro! Orice face USL e de bine.

Anonim spunea...

horea , cat mai avem de asteptat sa inceapa odata deleveragingul ?
cat o sa mai tina parodia asta cu QE-uri , tapering , razboi ?
sorinel

Horea spunea...

Delaveragingul este in toi sorinel. Problema este cantitatea imensa pe care ar vrea si ar trebui s-o faca toti cei prinsi cu usa. De reusit va reusi o minoritate, cred eu, tinand cont de cantitati.

Razboiul nu este altceva decat efectul a ceea ce vedem privind gradul de indatorare a guvernelor. Pentru ca aceasta depresiune nu are cauze pur economice. Ci, mai degraba cauze financiare. Provocate de mascaricii din politica si de la bancile centrale.

L-ai auzit probabil pe Kerry? Vorbea de un razboias. Dragut nu? Unul mic de tot, gu gu lugu. Si sa nu crezi cumva ca laureatul se va da batut. Si-a luat un pic de timp ca sa poata porni masina de spalat creiere.

Daca nu va reusi sa le spele tot una va fi. Israelului ii plac si creierele murdare.