Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 16 octombrie 2013

Felicitari pentru esec

Unde in lumea asta mare si lata vei putea intalni asa ceva. La un popor de smenari, unde cei mai mari banditi au ajuns conducatori politici. Cine a impartit laudele, exact asa cum se impart mititei la alegeri? Crin Antonescu. Ciuleste urechile bine, ca sa auzi si pentru ce. Pentru ca Ramona Manescu a respectat legea. Ce, ce, ce? Cum, cum, cum? Du-te scrlie! Pai daca ceea ce spune C. Antonescu este adevarat, si in acest caz nu am nici un dubiu fata corectitudinea afirmatiei. Cum ramane cu spusele premierului? 

Cu cele prin care ne informa ca habar nu are de continutul contractulului. Dar, ca, avea o groaza de habar despre faptul ca Basescu face dosare politice, speriindu-i astfel si amenintandu-i pe functionarii implicati in contractul CFR. Ne-a spus asta cu o aroganta si o nesimtire pe care o vezi destul de rar. Pana si la cei care obisnuiesc sa te traga in piept cu alba neagra. Cum ramane oare cu bancul iepurelui? Cu basca sau fara basca. Pe care Ponta il recita la posturile de stiri.

Dar cu felicitarile pe care i le-a adresat lui Relu Smenarescu? Pentru un contract ilegal facut in stil de tepar campion cu capusarul Stoica. Care va continua sa dreneze CFR de bani tai si dupa acest esec de privatizare. Numai ca, tu, nu ai habar despre faptul ca banii statului sunt de fapt banii tai. Din moment ce Monica Tatoiu a uitat sa-ti explice.

Mai vrei inca o afirmatie halucinanta? Made in Romania si apartinand aceluiasi Crin popular. La fel de corecta totusi ca si prima. Ciuleste din nou urechile si tine-te de ceva ca sa nu cazi in cur. Noul ministru al economiei, propus de asa numitul PNL, a fost ales de "partid", "pentru ca nu i se pot face dosare penale". Ce a scapat Crin din gura? Cu vointa sau fara, din moment ce unui votac idiot ii poate spune orice. 

Exact ceea ce am spus eu de multe ori pe acest blog. In PNL, ca si in alte clanuri, mai exista si oameni nepatati, carora nimeni nu le poate face nimic tocmai din aceasta cauza. Prin afirmatiile sale Antonescu a calcat in picioare propriile postulate de pana acum. Calcand in acelasi timp cu tavalugul si peste teoriile arogante si pline de nesimtire ale premierului plagiator. Concluzia somnoroseniei sale, nu a mea, sau al altcuiva, este una clara ca lumina zilei. Daca nu esti hot, nu-ti poate face nimeni nici un fel de dosar, nici chiar in tara in care Traian Basecu mai este si azi presedinte. 

Sigur ca, omul imbecil nu baga de seama asemenea afirmatii corecte. Si va sari cu siguranta la beregata lui Basescu, atunci cand Antonescu se va intoarce din nou cu 180 de grade. Asa cum obisnuieste sa faca aproape intotdeauna. Invocand eventual, cu bine cunoscuta lui seninatate, bancul lui Ponta. Cel cu iepurele. Argumente sigure nu am, dar eu cred ca cele spuse de Antonescu au un substrat bine gandit. Din moment ce tradarea despre care am vorbit eu nu o data incepe sa-i bata aproape zilnic la usa. Un lucru logic atata timp cat faci pact cu tradatori si cu oameni fara caracter. Dar, sa nu uitam nici proverbul! Cine se aseamana se aduna.

Sa vedem cum va fi cu noul ministru al economiei? Bagat in opinia mea direct in focurile iadului. Din moment ce nu poate fi o intamplare faptul ca PSD a impartit sectorul economic in doua. Dand partea cea mai capusata, de tocmai tovarasiile lor, PDL, Grui Stoici, si alti Fenechii, asa numitilor liberali. Partea cu Oltchim, CFR etc. Cealalta parte, cu intreprinderi de stat care mai au bani si azi, fiind pusa cu multa grija in "vaza plina cu trandafiri". Romania este o tara bogata tovarasi! Una din cele mai bogate tari din Europa. Dar, cu mafioti la conducerea statului, populatia va ramane in vecii vecilor cea mai saraca. Sa va mai spun un secret? Pe langa banditii jefuitori de azi, geniul Carpatilor a fost copil de gradinita. Putand fi declarat fara rezerve patriot infocat. In aceasta stare a ajuns tara noastra! Condusa aproape trei mandate de un nomemenclaturist cinstit. Care a inchis insa ochii in fata necinstei, numai pentru ca sa poata ramane la putere. Ceea ce a urmat a fost doar o consecinta fireasca a inceputului.

Pana cand vei vota mincinosi, hoti, si mafioti, vei trai intr-o tara mafiota. Trebuind astfel sa suporti si consecintele. Daca vrei ca lucrurile sa se schimbe, schimba-te tu mai intai. Schimba-ti mentalitatea! Cand nu ai din ce alege nu cumpara gunoaie, pentru ca votul este un drept nu o obligatie. Arata politicului ca ai pretentii si el va fi nevoit pana la urma sa te serveasca ca atare. Pentru ca votatii traiesc pe spinarea ta si nu invers. Asa a fost de cand ii lumea.


Un comentariu:

AristotelCostel spunea...

Porumbacu somnorilă a găsit un nepenal în PNL. E o realizare.
Bine, sunt mai mulți penali din legendele pupinbăsiștilor cu scurgeri din colțul gurii, care au câștigat procesele în instanță, demonstrând că fabrica securistă de dosare e condusă de prostovanul statului, dar e și deservită de niște securiști subțirei la tărtăcuță.

Căcăbăsău, în schimb, s-a căutat în cur până-n cerul gurii și a pus în fruntea PMP... un penal.

Dar cine să-l cerceteze? Te faci tu procuror? Și dacă te-ai face, n-ai cerceta în funcție de propaganda pupinbăsistă? Oricum, nu servești presă "pernicioasă", deci ești și "prea bine" informat. :D