Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





sâmbătă, 19 octombrie 2013

Interviu cu "iobagii"



Si cu alti oameni de origini diferite. Observa totusi pozitia iobagilor! Pentru ca la ei in tara este facut reportajul. Du-te mai apoi si vezi clipul de la dresa asta. Mai bine zis titlul! 

Realmente este de vorba de un preot si de un oficial local, care discuta despre necesitatea alocarii a mai multi bani, din partea statului Norvegian, pentru tiganii pe care ii vezi in film. Daca vezi cumva batai intre parlamentarii norvegieni, asa cum se afirma in titlu, fa-ma atent si pe mine. 

Mai multe nu am de comentat, judeca singur ceea ce vezi. Voi reveni si la cazul Radulescu daca aflu mai multe. Pentru ca nu as vrea sa creada cineva ca as fi un costel care a trait in nord. Si ca as tine partea cuiva din aceasta cauza.

Indiferent de unde s-ar face o greseala ea trebuie semnalata si sactionata. Experienta pe care am avut-o eu, in Suedia si Norvegia, mi-a demonstrat totusi ca adevarul triumfa in cele din urma. Mai ales atunci cand este vorba si de implicarea justitiei.

Am pentru voi cu ocazia acestei postari inca o veste. Buna sau proasta, depinde de cum si de cine o va judeca. De acum incolo voi sterge toate comentariile care nu sunt legate de subiectul dezbatut. Inclusiv pe acelea care se ocupa de acuzatii debile scoase din anusul oricui. Din moment ce, darea cu mucii pe toate blogurile si paginile ziarelor care discuta lucruri inconvenabile comentatorilor, nu tine dupa parerea mea de libertatea de exprimare. Ci, mai degraba, de nesimtirea crasa a indivizilor care practica acest sport. Din convigere sau pentru bani. Eventualilor naivi vreau sa le atrag atentia! Nu am nici macar reclame pe blog! Asa ca, toata munca asta imensa, depusa gratuit, a fost pentru tara in care m-am nascut, precum si pentru oamenii care isi doresc o alta Romanie. Nu as fi facut asta altundeva niciodata.

6 comentarii:

Vali spunea...

Aha. Taman ce ti-am trimis raspunsul la cele scrise de tine pe articolul precedent.
Cu postarea de fata cred ca mi-ai dat si raspunsul E ok!

ThinkAgainRO spunea...

Dom'Doctor, cu tot respectul pe care vi-l port și care este real nu declarativ!
L-ați favorizat pe infractorul BĂSESCU într-un moment când nu trebuia favorizat!
Dacă problema acestei națiuni este mentalitatea atunci obligația intelectualilor ca dvs este să EDUCAȚI!
Ce educație ați făcut afirmând voalat că PONTA și ANTONESCU au dat o lovitură de stat?
Costel Aristotel nu este mai puțin patriot ca dvs sau ca alți bășiști de pe acest blog!
Dar și eu și costel ținem la bucata asta de TERRA, consinderând-o binecuvântată dar și blestemată în același timp, mai mult decât la KIORETE BĂSESCU PONTA ANTONESCU ILIESCU sau SorineliTembeli!
Și noi vrem același lucru ca Domnia VOASTRĂ!
Vrem să ajungem într-o zi să se poată trăi liniștit în RO!
Eu sunt în LONDRA și aș putea fi invidiat de mulți activiști proBĂSESCU și proCHEVRON de aici pentru veniturile mele!
DAr mă consider profund nefericit fiindcă mie dor de câinii mei de acasă și de corcodușii mei!
Și-l urăsc pe BĂSESCU fiindcă a avut PUTEREA ABSOLUTĂ (mai ales după 2009) și putea face lucruri bune pentru țară și popor!
A ales să fure și să distrugă națiunea română trimițându-ne afară de pe pmânturile udate cu sânge de strămoșii mei!
Iar băsiștii mizerabili pe care dumneavaostră i-ați încurajat aici nu vor să accepte că KIORETE a fost un dictator criminal(să închizi spitale construite din munca inclsuiv a părinților dvs pe motiv de neprofitabilitate e genocid) care le-a afectat iremediabil și lor viitorul!
Ar fi o dovadă de inteligență să lăsați și criticile și comentariile mai exotice inclusiv aici știți de ce?Ca să se poată face o radiografie a societății românești!Așa cum e ea cu plusuri și minusuri!
Cu mult respect și stimă!

Horea spunea...

Thinkagainro, 1)Scoate-mi te rog citatul prin care am spus eu vreodata, o singura data, ca ceea ce a facut USL a fost o lovitura de stat. Cred ca sti sa faci diferenta dintre atac la institutiile statului si lovitura de stat.

2) Putere absoluta la Basescu? Cum de a pierdut in favoarea altor idioti?

3)Vrei sa vezi o Romanie prospera cu penali dovedit hoti? Numai pentru ca provin din ceva ce se cheama USL? Stai linistit in Londra, din moment ce nici Basescu dar nici oamenii de acum, care isi schimba fetele zilnic pentru voturi, nu vor inflorii corcodusii de care spui ca ti-e dor.

4)Costel patriot? Cu asa patrioti, care vad numai o parte a lucrurilor, vom goli tara de oamenii capabili.

5)Cu cat sunt mai bune furturile de acum decat cele din trecut? CFR, Oltchim intorsaturile cu RM si gazele de sist. Minciunile zilnice care poate nu se aud la Londra.
Sau, poate se aud. Dar pentru tine sunt adevaruri. Ceea ce mi s-ar parea foarte trist. Basescu este un escroc, dar eu nu cred ca inlocuirea lui cu alti escroci este o solutie. Si fi sigur ca loviti de criza vor face si actualii ce a facut si el. Ai putuntica rabdare.

6)Crezi ca o vulpe ca Basescu este atat de prost incat sa-si taie craca de sub picioare numai asa de "sanchi"? Ma refer la treaba cu pensiile, pentru ca de furt nu s-a ferit nimeni in Ro pana acum. Cu sau fara criza.

Comentariul tau nu a fost la subiect, dar am facut o singura exceptie si nu l-am sters. Asta pentru ca nu am vrut sa fiu necioplit si sa nu-ti raspund la un comentariu, in care am gasit bun simt, dar si ura cat cuprinde. Opiniile tale le stiam de fapt! Daca nu ma insel erai adeptul domnului Dan? Ai vazut ce au facut oamenii lui? Din moment ce sunt din acelasi aluat ca si seful lor, si ca si celelalte capuse din politica.

"Iar băsiștii mizerabili pe care dumneavaostră i-ați încurajat." Te uiti la antena 3 cumva? Trist si asta daca n-ai gasit ceva mai bun in toata Anglia. Si daca nu ai inteles ca eu am incurajat anumite idei, indiferent de unde ar fi venit. L-am votat si pe Antonescu, singura si ultima data cand m-am dus la vot. Ti se pare cumva acest gest incurajarea altcuiva decat a omului pe care mi-am pus stampila? Dupa ce am mai fost si trimis si de la "Ana la Kaiafa"cu buletinul meu provizoriu. Din moment ce nu figuram in nicio sectie de vot

Daca si voi cei de afara sunteti orbi mi-e frica ca vei vedea corcodusi copti in pomul tau, exact atunci cand sunt cei mai verzi.

Oricum! Esti bine venit ca si pana acum, atat la cititul blogului cat si la comentarii. Dar te rog foarte frumos comenteaza de acum incolo la subiect. Te rog de asemenea sa mi te adresezi cu tu. Din moment ce altfel incep sa ma simt ca Gigi Becali. Daca doresti totusi sa ne vorbim cu dumneavoastra, promit sa respect aceasta doleanta.


Nastratin spunea...

Horea....as dori sa-ti cer o favoare ca medic...Sotiei ii cade parul si medical de familie I-a zis ca e din cauza lipsei de vitamin D (pe baza analizei de singe)...si deci I-a prescris vitamin D...Eu totusi as vrea parerea ta, pt ca n-am incredere in pastille....Ce alimente contin vitamin D? stiu ca o cauza e si lispa expunerii la soare...Multumesc

Horea spunea...

Nastratin, exista studii prin care s-a dovedit rolul vitaminei D in ciclul de crestere si de dezvoltare a parului. Daca s-a constat lipsa de vitamnina D tabletele sunt cele mai indicate. Din moment ce contin exact doza de substanta activa necesara tratamentului.

La femei exista si alte forme de caderea parului in care nu ma bag. Din moment ce ai primit deja un diagnostic.

Nastratin spunea...

Horea....multumesc