Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 11 decembrie 2013

Dansul penibil si grotesc al celor mai votati

"Preţul benzinei nu va creşte pentru că avem un context economic favorabil, în care pe bursele mondiale preţul combustibilului va scădea în mod semnificativ şi, atunci, eu cred că impactul pentru cetăţean nu va exista."

 ”Domnul Voinea a plecat la Bruxelles cu o anumită misiune din partea mea, de a avea un acord final al CE pentru ca acciza de 7 cenţi să o aplicăm doar la benzină. Vrem să amânăm cu trei luni introducerea accizei astfel încât efectul asupra bunurilor de consum să nu fie imediat, urmând să găsim soluţii dacă putem în continuare doar pentru motorină să avem un regi fiscal special.

”Să vă spun cinstit: dacă pot să nu o introduc, n-aş introduce-o deloc”, a spus Ponta. 

Ce zici? Oamenii astia stiu ce vorbesc. Si dupa cate vezi, vorbesc coerent, avand si un plan national solid pentru tara si popor.

“Banii din creşterea accizelor… au prioritate finanţarea autostrăzilor, drumurilor naţionale şi judeţene."

"-Luati in considerare ideea de a renunta la acciza aceea de 7 eurocenti?
-Din ce platim hotararile judecatoresti 2 miliarde?
-Nu era pentru autostrazi?
-Luam de la infrastructura si punem la hotarari atunci."

Ai vazut? Cata competenta si ce gandire consecventa la cel mai cinstit guvern.

Ponta, introduce asadar, ce poate, pe unde poate. Din moment ce singurul lui tel este sa-i satisfaca pe penalii clanului. Pentru ca ultimii sa aiba de unde fura cat mai mult. Poporul asta needucat nici nu-si da seama cata putere are in fata acestor mafioti! Care se sperie de cea mai mica miscare populara care le-ar putea ameninta scaunele. Nedorindu-si altceva decat locul de unde se fura cel mai bine, scaunul puterii. Acesti tradatori de neam sunt gata sa danseze chiar si fara muzica. Cu cei de la transporturi, acum. Cu oricine, de fapt, daca respectivii se decid sa iese in strada. Pentru ca, strada ii sperie. Mai ales atunci cand vin si niste alegeri.

Stiind ca romanii sunt divizati, ei vor sa-i divizeze si mai vartos, prin legi discriminatorii. Precum cea care pune acciza pe benzina, dar nu si pe motorina. Deocamdata.

Ce s-ar face oare aceste murdarii umane daca ar iesii tot norodul in strada? Singurul loc unde romanul isi poate rezolva problemele. Din pacate, de cele mai multe ori, doar pentru moment. Probleme care au fost create de catre tocmai aceia pe care i-a votat sa le rezolve. Cum sa rezolve asemenea elemente probleme, de orice fel, din moment ce problema cea mai mare este tocmai existenta lor. Cu ce sa se ocupe un penal votat in parlament? Daca nu cu gratierea hotilor. Mimand in acelasi timp comisii de cercetare a fraudei, formate din analfabeti care nu au habar despre ceea ce fac. 

Ba chiar, parlamentarii invocă, pentru a-şi afla răspunsurile, un drept constituţional fără a şti exact care este acesta. Întrebat dacă ştie la ce informaţii au acces parlamentarii, Dumitrescu a invocat articolul 11 din Constituţie. Care însă se referă la dreptul internaţional.

Spune-mi o lege, una singura, pe care parlamentul cu majoritate de 70%, USL, a facut-o ca sa-ti usureze tie viata. Ajunsi la putere nu mai au timp de asa ceva. Trebuind sa se ocupe intensiv de lustruirea proriilor papuci. Altceva spuneau atunci cand erau in o pozitie. In cea din care nu se putea fura prea bine.

Presedintele, iese la randul sau, la mai multe posturi de televiziune si il face pe Ponta profund corupt. In fata intregegii lumi. Ma refer si la comunitatea internationala, care este si ea obligata sa priveasca mascaradele din RO. Prezinta si cifre! La televizor, in loc se le prezinte in instanta. Dupa care, afirma cu seninatatea unui scolar, ca doreste sa colaboreze cu tocmai omul pe care l-a declarat regele banditilor. Asta pentru ca circul sa poata fi cat mai antrenant, dar, mai ales, pentru ca sa poata sustrage atentia omului de rand de la lucrurile esentiale.

Ceea ce se petrece azi in Ro, este atat de grotesc incat sunt convins ca pana si geniul din Carpati s-a rasucit in mormant. Din moment ce discipolii sai au reusit sa-l intreaca la nesimtire. Pana si cei care nu au fost nomenclaturisti.

Antonescu: ”Parlamentarii nu sunt funcţionari publici. Era un lucru firesc să fie scoşi din această definiţie. Nu înseamnă că parlamentarii au primit o superimunitate. Nu pot să îmi imaginez ce abuz în serviciu ar putea să comită un parlamentar. Ştiam de Acest proiect şi am fost de acord cu el”

Monica Maria Iacob Ridzi, deputat şi fost ministru al Tineretului şi Sportului în perioada decembrie 2008 - iulie 2009, este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie în formă continuată, participaţie improprie la infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic, săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate,
participaţie improprie la infracţiunea de a modifica, şterge sau deteriora date informatice, fără drept.

Asta a spus prezidentiabilul, care maine ar putea afirma diametral opusul, ca de obicei. Sa vedem ce spune CSM?

"Prin acest amendament se ajunge practic la exonerarea de răspundere penală a persoanelor vizate de acesta, pentru toate infracţiunile la care subiectul activ este un funcţionar public sau funcţionar, în sensul art. 147 alin. (1) şi (2) din Codul penal, fapt care este inadmisibil în condiţiile importanţei deosebite a activităţilor desfăşurate de aceste persoane". 

UE si SUA au reactionat si ele. La fel ca CSM. Dar, acesti banditi din parlament cred ca lumea este populata exclusiv de romani mafioti. Care spun intr-o zi una. Ca, in ziua urmatoare, sa afirme cu aceiasi seninatate ceva diametral opus. Lasadu-l de fiecare data pe votacul indobitocit cu gura cascata de admiratie. Asa cum a facut cel mai mare magistrat al Romaniei, prietenul lui Mihai Viteazu, Valeriu Zgonea. Acesta a explicat: modificarea Codului Penal nu îi face pe parlamentari imuni în faţa organelor judiciare şi nu îi protejează de ANI şi DNA, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile este "o amplă campanie de dezinformare". Va fi sustinut cu siguranta de Bolcas, omul care l-a lins in cur nu demult pe Vadim Tudor. Fiind acum premiat cu un post la CCR.

Ceea ce lipsea de acolo era tocmai Bolcas. Vor fi oameni care vor spune ca legea hotilor nu va trece. Probabil ca nu, din cauza presiunilor externe. Dar, sa nu uitam de intentia acestor indivizi care populeaza parlamentul Romaniei. Din moment ce tocmai intentiile se pot transforma oricand in fapte. Mai ales atunci cand omul care le cultiva are puterea in mana. In degrigolada asta avem totusi si o "bucurie". Pe langa autostarzi, Ponta si guvernul sau au desenat pe harta si un proiect de "interes national". Campionatul european de fotbal. Vorbesc despre el ca si cum ar fi fost deja stabilit ca se va juca in Ro. Asa cum fac de obicei cu toate "proiectele mari". Care nu se realizeaza pana la urma niciodata. Ba mai mult! Asemenea aranjamente costa bani foarte multi.

Pe care Ponta nu-i va scoate niciodata din buzunarul baronilor. Concluzia? Basescu a dus tara inapoi, din feudalismul simplu, spre feudalismul cu legi speciale, pentru oameni speciali. Numiti hoti. Tot el a distrus si toate spitalele! Pe care Nicolaescu si Barbu incearca sa le repare plini de transpiratie. Ultimul fiind preocupat de punerea in picioare a spitalelor dedicate pacientilor cu AIDS. Dji cade comform asteptarilor. Cei dintre voi care sunt credinciosi rugati-va sa nu cada. Pentru ca daca scenariul meu va deveni realitate, va cadea si UE. Si daca cade UE, va fi vai si amar de cei care au mai ramas in tara asta. Ma refer desigur la oamenii din Romania, nu la murdariile societatii care conduc aceasta tara.

17 comentarii:

AristotelCostel spunea...

hahahahaha... aceleași pupinbăsisme din gandul nestrecurate nici măcăr de un singur neuron.

Păi, măi, obiectivule, dacă somnorilă face referire la parlamentari, iar tu dai exemplul hoaței Ridzi care a acționat din poziția de ministru pentru beneficiul direct al uneia dintre cele două proaste ale securistului statului, ce demonstrezi?

Da, știu, nu ești pupinbăsist.

Sincer, eu m-am săturat să văd mascarada ambasadei americane. Ultimul actor grăbit s-a și lipit de o poziție bănoasă în lanțul slăbiciunilor. Sigur, n-ai mai avut loc în "editorial".

Iar prostaleții poponari/populari europeni mănâncă rahat și punct.

"cel mai cinstit guvern" e folosit de băsescu și de pupinbăsiștii trepanați.

După demiterea chelului prost cu 88% și alegerea USL-ului cu 70%, românii sunt divizați... pe net. Practic ei se împart în oameni și lingăi băsiști.

Ah, da, nu-i place Bolcaș lui băsescu. Știu, e șocant că nici ție nu-ți place.

UJohn spunea...

@AC

Scuze, dar ai auzit cumva de "argumentum ad hominem"? crezi ca ar trebui sa-i schimbam denumirea in "argumentum ad BASE" pe wikipedia? Nu de alta, dar incep sa ma cam plictisesc de el.

Anonim spunea...

Dji cade comform asteptarilor. Cei dintre voi care sunt credinciosi rugati-va sa nu cada.

Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece.

Caderea tine de credinta? hmmm ...

Horea spunea...

Costel, ti-as spune sa-ti fie rusine. Dar, tu rusine nu ai nici cat negru sub unghie. Exact cum nu au nici cei care te reprezinta in parlament cu 70%.

Oameni ca tine duc tara de rapa. Bolcas este un lingau, si va linge intotdeauna acolo de unde cade ceva. Ca si tine. In opinia mea sunteti niste nesimtiti. Va inteleg totusi. Din moment ce numai asta stiti sa faceti. Numai prin nesimtirea de care dati dovada se poate devasta o tara.

UJhon, cand nu ai nici un alt argument te faci antenist. Acolo oamenii sunt impartiti in doua. basisti, care vorbesc intotdeauna "anapoda", orice ar spune. Deci chiar daca ar spune ca apa fierbe la 100 de grade. Si antibasisti, care sunt geniile lumii. Chiar cand afirma ca porcii zboara.

Numai o lopata in cap le-ar mai putea tempera antibasistilor creierele infiebantate. Spre norocul lor, nu prea are cine s-o aplice. Din moment ce au lasat voit si premeditat, poporul de care isi bat joc cu gandirea in mocirla.

Horea spunea...

Anonim, nu prea inteleg ce vrei sa spui cu caderea tine loc de credinta?

In rest valurile trec cum spune poezia. Mai important este ceea ce lasa dupa ele.

Horea spunea...

Costele, universitarule! Uite inca un basist. In articol spuneam: "Asta a spus prezidentiabilul, care maine ar putea afirma diametral opusul, ca de obicei."

Sa vedem ce spune azi, adica exact la o zi dupa acest articol, idolul tau antibasist, basist. Pentru ca daca spune un devar, trebuie sa fie neaparat basist conform teoriei anteniste:

„Îi sugerez lui Zgonea să revină asupra proiectului,adăugând că nu a beneficiat de o informare completă şi îşi "asumă întreaga responsabilitate".”

Sa vedem ce spune despre Bolcas?

Crin Antonescu şi-a nuanţat punctul de vedere faţă nominalizarea lui Lucian Bolcaş la Curtea
Constituţională, afirmând că „au apărut nişte proteste, întâmpinări”, care vorbesc de „manifestări antisemite ale domnului Bolcaş”.

Liderul PNL a spus că în prima fază nu a avut vreo ezitare în a-l susţine pe Bolcaş pentru CCR, dar că protestul Institutului „Elie Wiesel „este un lucru de luat în considerare”.

Spre deosebire de tine, Antonescu mai spera sa devina presedinte. Si o intoarce ca la Ploiesti de fiecare care data cand considera ca este necesar. Tu, in schimb, vei ramane universitarul antenist care incearca sa spele creiere fara nici o rusine. Facand comentarii prin care vrei sa convingi lumea ca zapada este neagra.

La un moment dat vei da cu capul in pereti rau de tot. Ca si antenele lui Voiculescu. Asa obosit cum esti de europeni si de SUA.

Anonim spunea...

Caderea sau urcarea bursiera tine de credinta cuiva? Este o intrebare.
Adica o sa creasca bursa, (DJI, sau al indice) daca unul sau altul crede, in ceva sau in cineva?
Eu nu am inteles ce voiai sa spui in articol relativ la credinta, asa ca am intrebat.

Horea spunea...

Anonim, eu nu sunt credincios. Exista totusi, cu siguranta, cititori care sunt. Si pe care ii respect la fel de mult ca si pe cei care nu sunt. M-am exprimat asadar metaforic.

In ceea ce priveste bursa am expus pe grafice ceea ce cred ca va veni, dupa inca o eventuala apreciere DJ. Si, foarte sincer, as dori sa nu am dreptate deloc. Din moment ce trebui sa fi cretin, sau un om foarte rau, ca sa sa-ti poti dori tie, sau oricui, o calamitate.

Pornind de la convigerle pe care le am, am vrut sa scot in evidenta ca numai o divinitate ne-ar putea salva de la catastrofa care se intrevede. Divinitate in care multi romani cred, eu din pacate nu. Deci ei se vor putea ruga ca sa nu am dreptate.

Asta a fost totul!

Unknown spunea...

D.le Horea
Blogul dumneavoastra este citit si apreciat de multa lume.
Ignorati persoanele care se cred atotstiutori .
Aveti lucruri mult mai importante de facut.
O zi buna
George Miga

Anonim spunea...

Asta cu valul devastator e povestea fara sfarsit. La fiecare corectie a pietei dai cu el inainte. Va fi o corectie poate in martie, poate in vara, sau cine stie in februarie..dar nu vad mai mult de 30% corectie. Trebuie sa stai vigilent si sa vinzi , sau pur si simplu ramai pe cash pana dupa corectie daca nu ai nervii tari.

TF

Horea spunea...

TF nu trebuie sa te iei dupa ce spun eu. Analiza este a mea, pornita din ceea ce vad eu. Tu vezi altceva. Poate sa ai tu dreptate.

Afirmatia pe care o faci cu privire la valul devastator este corecta! "Ii dau" cu acel val de mult timp. Asta pentru ca, formarea unui top secular poate dura si cativa ani in plus, fara sa afecteze un scenariu de durata foarte lunga. Vorbim aici de lumanari in perspectiva de un an, la care, un decalaj de o singura lumanare insemneaza un an intreg.

As fi foarte fericit daca ar fi posibil sa nimeresc minimul sau maximul unui val secular, asa cum pot nimeri minumul sau maximul unui val facut in perspectiva de o zi, sau, si mai bine, in perspectiva de 4 ore. Unde un decalaj de doua lumanri, reprezinta doar 8 ore.

Nu am pretins niciodata ca pot face acest lucru. Dar n-am vazut nici pe altcineva care sa fi nimerit exact punctul de terminare al unui val atat de mare, fara sa faca ajustarile pe care le fac si eu. Daca exista totusi, cineva, norocul lui.

Daca faci trading iti doresc succes cu scenariul tau! Care, este mult mai de preferat decat al meu. Chiar si pentru mine.

Horea spunea...

Costel! Vad ca nu esti sincronizat de loc cu partidul si statul. Uite ca a intors-o si Ponta!

Care nu stie niciodata nimic, atunci cand cartoful este fierbinte. Cu tine nu comunica nimeni? Nu te invata astia cum sa intorci steagul de trei ori pe zi? Dupa vant.

Ca sa nu te faci chiar de cacat cu toate comentariile pe care le lasi pretutindeni. Din postura de placa stricata; Basescu, Basescu, Basescu... pe care ti-au atribuit-o.

Nu vezi ca-si bat joc de tine? Nebagand in seama nici macar gandirea ta de universitar luminat. In opinia mea ai merita mult mai mult. Mai ales cand vad unde a ajuns Zgonea. In loc sa fi intotdeauna cu un pas in urma, pe toate blogurile pe care le bantui, bate si tu cu pumnul in masa. Poate te vedem maine poimaine parlamentar.

Anonim spunea...

@AC

http://www.rfi.ro/stiri-politica-46355-hannes-swoboda-modificarile-aduse-codului-penal-contravin-valorilor-ue-vor

dupa ce la anul se duce B., sunt curios pe cine vor mai da vina cei care acum sunt la butoane.
au plecat niste UNII, au venit niste ALTII.

se sufera de adamism in tara asta?

cand erau in opozitie, gazele de sist si Rosia Montana ce reprezentau pe agenda lor? acum, cand sunt la butoane, s-a schimbat perspectiva se pare.

evolutia lui Ponta
http://www.mediafax.ro/politic/ponta-in-cazul-rosia-montana-basescu-isi-protejeaza-sponsorii-din-campania-electorala-8633571

http://www.mediafax.ro/economic/guvernul-ponta-vrea-sa-instituie-un-moratoiu-in-ceea-ce-priveste-exploatarea-gazelor-de-sist-9591864

" Astfel, în programul de guvernare, viitorul Guvern îşi propune: "instituirea imediată a unui moratoriu privind exploatarea gazelor de şist până la finalizarea studiilor ce se află în derulare la nivel european privind impactul asupra mediului prin procedeul de fraţionare hidraulică".

http://www.mediafax.ro/economic/rovana-plumb-proiectul-rosia-montana-va-fi-reanalizat-deocamdata-nu-se-ia-nicio-decizie-9757181

" Guvernul vrea să amâne până după alegerile parlamentare deciziile privind gazele de şist şi proiectul Roşia Montană, declara premierul Victor Ponta într-un interviu acordat Bloomberg în 8 iunie."

oare de ce? pentru ca urmau alegerile parlamentare ...

http://www.mediafax.ro/politic/primul-interviu-al-premierului-ponta-sunt-cel-mai-tanar-prim-ministru-si-as-vrea-sa-nu-dezamagesc-poporul-9605764

"
-Despre Roşia Montană: În primul rând vrem garanţiile de mediu. În al doilea rând vrem să vedem care e participarea statului român. Astfel de lucruri nu se fac cu lobby politic ca cel făcut de preşedintele Băsescu. (acum sunt o gramada de actiuni de mediu)

- Despre CupruMin: Vrem să ne asigurăm că resursele naturale rămân în cadrul României. În 4 luni venim cu o strategie pentru această problemă. (eu unul nu stiu sa fi aparut nimic)

- Referitor la gazele de şist se suspendă orice fel de autorizare până se stabileşte un standard european pentru Protecţia Mediului " (oare a aparut standardul european?)

Anonim spunea...

citat din continutul motiunii de cenzura (poate fi descarcat aici

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/9573542/2/usl-motiune-cenzura.doc)
ce a dus la caderea lui Ungureanu

"
...Guvernul a cedat șantajului unor grupuri de interese , privatizând companii de stat și acordând licențe de exploatare pentru resurse importante, fără dezbatere publică, fără transparență și încălcând legea ....
(acum e dezbatere publica "grupa mare" si transparenta la MAXIM)

...IMM-urile nu au fost deloc susținute, deși acestea sunt cheia relansării economice.
(sunt foarte bucuros ca acum sunt sustinute)
- Deciziile nu sunt transparente, iar dezbaterile publice promise pentru legi importante lipsesc, cum a fost în cazul Tratatului fiscal european, al legii ACTA, al legii sănătății, al noilor privatizări...
(dezbaterile publice dezbina populatia, atat sunt de sustinute)

...- Interesul investitorilor străini pentru România nu a sporit o dată cu apariţia noului Guvern. ...
(poate ati remarcat interesul in crestere al acestora)

....Compania americană Chevron a primit dreptul de a explora şi exploata gazele de şist pe trei perimetre, toate aflându-se în judetul Constanţa, în suprafaţă totală de aproximativ 300.000 de
hectare. Cele trei perimetre se află în zonele Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti. Chevron mai deţine licenţe de explorare şi exploatare şi în zona Bârladului.
De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de şist, în condiţiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să reglementeze condiţiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu, de poluare a apelor freatice?...
(interesant e ca judetul CT are vreo 700.000 de hectare, iar perimetrele acordate sunt pe 300.000. Partea amuzanta e ca e partea de sud a judetul, inclusiv litoralul)
(ce nu inteleg este asta: daca inainte erau licente de exploatare in zona Barladului, cum de au ajuns ei la Pungesti, care e in capatul judetul VS, la o distanta apreciabila? Stiam de ceva pe la Bacani,Barlad, Alexandru Vlahuta, Tafu, care, treaca mearga, ar fi pe langa Barlad, dar Pungesti e la mama dracu, la 73km. Oare nu cumva au aparut noi perimetre acordate?)

...4. Fondul de rezervă este la dispoziţia Guvernului, dar nu la bunul său plac. Deşi, prin OUG
8/2012, şi-a dat singur mai multe derogări de la legislaţia în vigoare, pentru a direcţiona sumele din fondul de rezervă către plata arieratelor, Guvernul îşi fură singur căciula şi astfel ne păcăleşte pe noi toţi. Reducerea arieratelor adică a datoriilor statului trecute de scadenţă, este o condiţie în acordul cu FMI, dar ea trebuie făcută prin câştiguri de eficienţă, nu prin împrumuturi sau prin reducerea unor cheltuieli sociale sau de investiţii.....
(ghici ce a facut azi Ponta? A dat bani pentru primarii din fondul de mai sus...un an plin de investitii se apropie de sfarsit!

citeste textul motiunii de cenzura, leaga-le cu toate celelalte informatii, si sper ca, la sfarsit... cine stie, dar oricum nu conteaza! faptele vorbesc!

Daca pe cand onorabilii actuali guvernanti erau in opozitie, putzeau anumite chestii, acum se pare ca au parfum. Sa fie parfumul banilor? Hm! Imposibil! S-au vazut cu sacii-n carutza? E'te draci!

daca votezi hoti, de aia ai parte, NORMAL.
astept 2014 ... ce vei spune dupa plecarea lui B.; probabil vei (vor) da vina pe mostenirea trecutului?!


ga4

PS de vei spune ca sunt basist, paguba-n ciuperci! eu unul m-am saturat de atata minciuna si spre norocul, sau mai bine zis, nenorocul meu, mai am memorie!

Vali spunea...

Ca de obicei, interventiile prostalanului universitar sunt pline de "argumente".
Crezi Horea ca dupa ziua de ieri, cand toti ai lui, au intors-o ca la ...Bucuresti, licheaua se va simti macar un pic rusinata?!
Sa fim seriosi! Data viitoare va face la fel, adica exact asa cum ii dicteaza "caracterul". Va defeca din nou pe masa dupa care va izbi puternic in produs, ca sa ii stropeasca pe cei din jurul lui. Apropos de batut cu pumnul in masa...

bursier spunea...

Ti-am spus sa nu te bagi in troaca ca te mananca porcii.Lasa-i in pace,pier singuri.Fii sigur ca fabrica de permise de la Pitesti nu va mai functiona si nici Bac-ul nu se va mai lua in proportie de 100%.Astept de la tine o alta analiza pe DIJA.

Horea spunea...

Vali, un om care canta melodia hotilor nu poate fi altfel decat cei corora le canta in struna. Ai vazut tu vreodata un parlamentar rusinat? Un asa numit politician rusinat?

Dimpotriva! El te scuipa in fata cu o lege, si iti mai trage o flegma spunand ca n-ai intele tu ce a votat. Dupa ce se dovedeste ca habar nu are ce face, ca cei din comisia care cerceteaza afacerea lui Basescu.

Ponta si Antonescu sunt niste murdarii cu cel mai gros soric pe obraz, pe care trebuie sa le cauti bine, ca sa le mai gasesti undeva in lume.

Murdarii sunt peste tot, dar nu in pozitiile pe care le au astia. Si altii ca ei. Oricine, care nu-i cretin, poate vedea cum invart acelasi lucru de mai multe ori in decursul unei singure zile.

Dar, la ce sa te astepti de la mariile lor? Care tin sub aripa toti penalii. Ai mai vazut tu undeva in lume, ca un om condamnat la 5 ani de inchisoare, cu executare, ca Fenechiu, de exemplu, sa voteze legi? Sau un om ca Becali in comisia juridica a parlamentului?

Astia nu au nici scrupule nici rusine. Si daca nu ar fi fost reactiile externe te-ar fi mancat de viu. Nu vezi ca nu se astampara, cu toate ca au fost atentionati de mai multe ori. Incearca din nou si inca o data, de cate ori pot, sperand sa obtina pana la urma, o tara in care pot fura nestingheriti.

Si, de ce n-ar face-o? Cand vad ca populatia sta cu mainile in san.
Cand ii prinzi furand, replica este una singura, aceiasi intotdeauna: esti basist. De parca a fi basist ar fi o crima sau ceva ilegal. Fereasca sfaintii sa cada UE. Pentru ca atunci imi iau si eu satra. Cu astia nu-i de glumit.

Bursier, cu asemenea elemente, care reprezinta rebuturile societatii romanesti, eu unul nu sunt sigur de nimic. Ar trebui sa fiu destul de redus mintal si de naiv ca sa fiu. Mai ales atunci cand vad ca si UE se clatina. Analiza DJ am pus-o precum vezi pe pagina.