Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia, nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci si ceea ce spui!" Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice" Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este drumul invizibil parcurs de om spre societatea in care traieste" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Cititul este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Daca iti schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle

marți, 3 decembrie 2013

Frumosul, desteptul, si extraordinarulDe ziua nationala a tarii noastre, am auzit la toate posturile media epitetele din titlu. Imbracate cu multa migala in fraze belicoase, puse toate, fara nicio descriminare, in spinarea supraomului din Ro. La un singur post, exista totusi o emisiune. Una care relateaza in imagini realitatea. Cuvintele zboara, realitatea ramane. Din moment ce fiecare cetatean se scalda in ea zilnic, vrand nevrand.

4 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Românii sunt "prezervați" în starea lor naturală de către aceiași securiști care țin cu dinții de securistul statului și care nu ți-au făcut ție personal... nimic.

?Pătruleasa? ăsta servește agenda structur'lor care nu ți-au făcut ție personal... nimic.

Subliminal, programul găleata și oleiu' nu este eficient dacă poporului îi mai arde de alegeri. Poporului trebuie să-i fie lehamite, să știe că votează degeaba. Te-ai încadrat bine în programul general al structur'lor.

Anonim spunea...

horia am si eu o intrebare mai "tehnica" , crezi ca exista o legatura intre scaderea bursei americane concomitenta cu deprecierea dolarului ? din cate stiam eu era invers dar acum vad ca s-a schimbat relatia !!!
sorinel

Horea spunea...

Sorinel, orice relatia dintre doua obiecte este temporara. Si pare a fi in tandem, doar pentru perioade in care ciclurile a doua instrumente merg mana in mana. Ai vazut la metale. Mersul mana in mana cu bursa a durat chiar mai multi ani. Pana cand ciclurile au pornit pe drumuri diferite.

Horea spunea...

Care structuri costel? Din moment ce pentru tine aceeiasi structura se imparte in doua grupuri total diferite. Structuri bune si structuri rele. Poate or fi mai multe, dar n-ai apucat inca sa ne povesteti. Eu in care program sunt?

Facand abstractie de la structuri. Eu! Pentru ca tu nu poti. Ceea ce vezi in reportajele lui Patraru ti se pare filma filmat in cosmos?

Sau, poate, teoriile tale sunt asa de solide incat vor trebui sa fie adoptate de toti. Chiar daca ele sunt rupte total de realitate.