Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





miercuri, 4 decembrie 2013

Povestea unui "handicapat"

Aflată la Bucureşti pentru filmările producţiei „Love by Design”, actriţa britanică Jane Seymour a descoperit un tânăr român extrem de talentat. Este vorba despre Alexandru Mihai Copcea, student la Medicină, care în timpul liber face modelling şi figuraţie pentru diverse spoturi publicitare sau seriale de televiziune. Aşa a ajuns tânărul în vârstă de 21 de ani şi pe platourile de filmare ale coproducţiei româno-americane. 

Băiatul a fost remarcat de celebra actriţă, ajungând în cele din urmă să primească un rol secundar în pelicula regizată de Michael Damin şi a cărei lansare va avea loc în 2014. Mai mult, Alexandru ar urma chiar să fie invitat la premiera filmului de anul viitor, de la Hollywood. „Jane Seymour, regizorul filmului, dar şi restul distribuţiei au fost foarte încântaţi de prestaţia tânărului, cu care s-au împrietenit.

Romanii comenteaza:
 
Sunt sigur ca tanarul roman o va inseminta pana la urma pe Doctor Quinn si se va naste un copil romano american. 

N-are cum sa iasa un copil romano-american !
Uita-te la el !
Poate sa iasa numai un copil Rrom-american...

Sau poate ca miticii arata asa, a Rromi ?
A, da ! Asta este !
Scuze, m-am inselat ! HAHAHAHAHAHAHA !

Amandoi sunteti cretini,Jane Seymour e din Anglia nu din America.

In plus, "Doctor Quinn" tocmai a implinit 62 de ani, asa ca povestea cu inseminarea lasati-o pe seama mamicilor voastre.

 Ce moaca de Mitic hadicapat are ......... :)))))))))))

Ha, ha, ha, ha! Si "handicapatul" pleaca. Lasand in urma sa creierele care voteaza si comenteaza pe bloguri. Uneori chiar si bloguletul meu neinsemnat. Atunci cand aceste "genii" nu se preteaza sa coboare spre subsolul presei consacrate sau al blogurilor. Ei comenteaza din pozitii de directori, de secretari de stat, si de ministri. Plasati in domenii diferite, inclusiv in cel sanitar, de catre mafia politica sub tutela careia se afla. De unde, directorul spitalului din Ploiesti, de exemplu, pus pe tusa acum, cel putin temporar. L-a acuzat de malpraxis, fara sa clipeasca, pe medicul care a indraznit sa traga un semnal de alarma. Privind refolosirea unor instrumente chrurgicale de unica folosinta. 

Observa aceste paralele tipice si distructive din societatea romanesca! Unde incompetentii si hotii isi bat joc de cei competenti si de cei cu un dram de moralitate. Reusind astfel sa intoarca pe dos pana si un munte. Prin tocmai intermediul "mentalitatii magistrale" descrise, pe care vor sa o impuna tuturor. Daca nu altfel, cu parul, cu pumnul, cu injuraturi etc. "Noi suntem romani, noi suntem romani Noi suntem pe veci aici stapani." Noi, adica ei, (nota subsemnatului). De ce? Pentru ca handicapati cum suntem, stam pasivi si le permitem sa ni se cace in gura.

6 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Pai, nu-i o diferenta atat de mare intre tine si comentacii respectivi.

Au facut bascalie de 1-2-3 persoane, una dintre ele fiind de alta... etnie, in timp ce tu faci bascalie de toti romanii, folosindu-te de shortcut-ul... popor.

Horea spunea...

Deci tu consideri ca fac bascalie atunci cand spun ca o majoritate a romanilor sufera de lipsa de edicatie. Si prin aceasta implicit si de lipsa de discernamant?

Eu sunt convins ca spun un adevar foarte trist. Care poate fi constatat de orice fel de sondaj facut corect. Si mai trist este ca oameni ca tine, din invatatamant, refuza sa vada acest lucru. Ba mai mult! Il si cultiva.

Si atunci.De unde sa mai astepte omul schimbare? Cand tu pui semnul= intre comentariile mele, facute despre popor, si comentariile facute de genii, despre aspectul cuiva,in detrimentul unor prestatii dovedite.

Ai o gandire beton costele!

Apropo de numarul de comentarii mai astepata vreo cateva zile. Ca sa vezi cum va inflori ura si invidia legate de acelasi articol. De parca ar fi predate la universitatea la care lucrezi.

Anonim spunea...

Hai domnule, glumesti? Zici ca licheaua asta de aristotel e cadrru universitar?
Inseamna ca viitorul e asigurat.

Vai de steaua nostra, ca altceva nu mai pot spune.


Cornel

Horea spunea...

Cornel! Din pacate este, se pare. Spun in orice caz cei care pretind ca il cunosc.

Acest fapt, este in opinia mea cel mai trist dintre toate.

Anonim spunea...

horea , gata cu "scaderili" , -5% s-a transformat in -2% cu indulgenta ,iar lumea viseaza roz:
Here’s Why History Favors Another Good Year for Stocks in 2014
eur/usd 1.4 here it comes,
sorinel

Anonim spunea...

Get ready for a Santa Claus rally in the markets: Strategist
bernake , retragere in glorie !