Bun venit la o pagina socio-economico-politica!

Doua din componentele enuntate, politica si economia nu pot exista una fara de alta."Unde-i economie apare banul, langa ban apare politicul" Horea Mihaltan

Acumularea de cunostinte este primul pas spre orice reusita" Horea Mihaltan

Intelege ceea ce faci! " Horea Mihaltan

Un om interesat poate invata orice." Horea Mihaltan

Un popor cu mentalitate ignoranta va alege politicieni ignoranti, osandindu-se astfel la un trai ignorat" Horea Mihaltan

Mentalitatea este piatra de temelie a societatii" Horea Mihaltan

Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei"
Horea Mihaltan

Lectura este un lucru benefic cu o conditie! Daca intelegi ceea ce citesti". Horea Mihaltan

A invata este o prestatie, a preda este o arta. Sublimul este cand ii faci pe altii sa inteleaga, ceea ce ai invatat." Horea Mihaltan

Oamenii nu-si schimba caracterul, isi schimba doar mastile cu care vor sa-l acopere. Horea Mihaltan

Daca schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile se schimba". Wayne Dyer

Democracy is when the indigent, and not the men of property, are the rulers." - Aristotle





vineri, 10 ianuarie 2014

Colonia

Tovarasul consilier maghiar, al premierului plagiator roman, platit din banii tai, pentru o slujba la care nu s-a dus probabil niciodata, spune ca "nu suntem o colonie". Avand gura la fel de mare acum cand se refera la vizita lui Nuland, ca atunci cand era mai roman decat romanii. In perioada premergatoare anului 1989. O perioada in care romanismul era mult mai premiat decat maghiarismul.

"Vremurlili" s-au schimbat, caracterul consilierului ba. Un lucru foarte normal, pana la urma.

Sincer! Eu l-as chiar felicita pe Gheorghe Gyuri pentru vitejia de care da dovada la televizor. In cazul in care l-as vedea spunand acelasi lucru si in fata "colonizatorilor". Pentru ca, datul cu pumnul in masa, poate avea efect doar in fata acestora. Ei fiind singurii care ar putea schimba eventual ceva, dupa ce l-au ascultat pe razvratit.

Sarmanilor magari, din popor, pe care fostul senator vrea sa-i aburesaca, le vorbesti degeaba. Ei n-au colonizat in viata lor pe nimeni. Se bucura, cred, in fiecare luna in care sunt in stare sa-si platesca facturile.

Pun insa pariu ca, in fata cotropitorilor, marele Frunda s-ar face foarte mic. Mai ales cu ciocul. Din moment ce, ciocul mare, acolo unde nu trebuie, l-ar putea costa niste privilegii. Pe care Gheorghe Gyorgy nu ar vrea sa le piarda, chiar daca costul mentinerii lor ar fi vanzarea propriei mame. In momentul de fata, le mentine tocmai pentru ca da din plisc, spre popor, si din limba, spre popo-ul sefului.

Sa vedem totusi si parerea pe care o are asa numitul premier despre colonizare? "Eu cred că Adrian Năstase a fost nu doar cel mai bun prim-ministru de după 1989. "Adrian Năstase ne-a băgat în Uniunea Europeană şi în NATO". Ce, ce, ce? Cum, cum, cum? Du-te scrlie! 

Ai auzit tovarse consilier ce spune seful? 

Spune ca cel mai bun premier ne-a dat pe mana colonialistilor. Facand prin asta ceva bun pentru tara. O idee care a fost propagata de catre toti cei care populeaza clanul numit PSD. Ascultandu-va, pe tine si pe seful tau, trebuie sa recunosc ca am ramas foarte derutat. Nu mai stiu daca este bine, sau daca este rau, ceea ce a facut Adrian? 

Sunt totusi absolut sigur ca cineva ne-a bagat acolo unde suntem, pentru ca nu am vazut nici un invadator care sa fi venit sa ne bage cu forta. Nici in UE, nici in Nato.

Iata ca, voi, "politicienii", m-ati pus din nou pe olita de noapte ca sa meditez. Si va spun sincer ca m-am scremut serios pana am ajuns la urmatoarea concluzie: Se pare ca este foarte bine ca am fost bagati in UE si in Nato, atunci cand trebuie sa-l lingem in cur pe Adi puscariasul, dar, foarte rau, atunci cand trebuie sa respectam si niste tratate semnate tocmai de manuta lui. Tratate care includ respectarea statului de drept, si iradierea coruptiei, printre altele. 

Deci tot romaneste gandesti, tovarase consilier maghiar.

In rest, ai perfecta dreptate! Nu suntem intr-adevar o colonie. Ci doar un neam nenorocit de spagari, de hoti, de mincinosi, si de oameni lipsiti toatal de caracter. Care se invart cu precadere pe acolo pe la varf. Pe unde ii place si tovarasiei tale sa se invarta.

Apropo de colonii! O duc cam prost. Vezi cazul Norvegiei! O tara pe care colonizatorii nici nu se mai sinchisesc s-o viziteze. Cu toate ca face parte din Schengen si din Nato. Este adevarat ca preocuparea principala a taranilor, de acolo, nu este scoaterea din inchisori a hotilor corupti. Poate tocmai din cauza faptului ca nu au stiut sa-si aleaga un premier cu doctorat plagiat. Si nici sa-si puna in fruntea tarii un guvern plin de penali. Asa cum au stiut sa faca romanii. Noi, nefiind o colonie, condusi de cel mai cinstit guvern, ne vom scalda in "miere". Pregatita de "albine" tip GheGyuri si GheVara Viorel. Felul in care muncesc aceste insecte "silitoare" il putem vedea intr-un reportaj facaut de ProTv. Fii linistit! Ceea ce vezi este doar inceputul. Pentru ca "albinele" nu stau niciodata degeaba. Mai jos vezi o harta care arata realizarile marete ale acelora care ne feresc de colonialisti. Uitandu-ma la ea, recunosc ca as prefera sa fim colonizati. Macar ca norvegienii. Constient fiind de faptul ca putem concura la bogatii cu asupritii din nord.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Horea , intr-adevar si din pacate suntem un neam nenorocit de spagari de hoti de mincinosi si de oameni lipsiti toatal de caracter ,iar cei ce i-au votat pe Gyuri si gasca lor de trintori sunt mult prea ocupati sa savureze placerile fecundatului oferit de acestia si obligindui si pe ceilalti sa suporte aceste chinuri , neobservind ca singurul drept garantat fata de stat care nea ramas este sa platim taxe/impozite tot mai mari iar cele personale fiind discutabile .Colonia de albine stie instinctiv cind sa elimine trintorii si tot instinctiv (majoritatea dintre ele ) vor inlocui o regina care nu corespunde standardelor de supravietuire , altfel dupa ce vor papa si ultima picatura de miere colonia va disparea .Sper totusi ca gindirea logica sa fie cea care va schimba viitorul tarii si nu instinctul. Csaba.

Horea spunea...

Salut Csaba. Dupa ce ti-am citit comentariul imi dau seama ca trebuia sa pun albine in ghilimele. Din moment ce, precum spui, pana si aceste vietuitoare au un reflex de supravietuire. Unul care ii lipseste acestui popor cu de savarsire. Din aceasta cauza zburda trintorii din stup, ca niceieri.